Prisjakt

Darkie

Medlem sen 2004-11-21
174
Bidrag
52
Hjälpsamröster
Func MS-3
Full Star 1
2.1
(21)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Skön mus om än lite lätt. Dock så drar den billiga känslan på musen och de buggiga drivrutinerna ned betyget rejält. Mitt första ex gick ena tumknappen sönder på. Var inga problem att få en ny men det vittnar lite om kvalitén. Har även hänt ett par gånger att den inte startar med Windows vilket bara löses genom att rycka ur sladden och sätta i den igen, kan säkert härledas till dess buggiga drivrutiner.

Sonos Play1 WiFi Högtalare
Full Star 1
4.6
(104)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte 2st på sonos site och fick med sonos bridge på köpet. Enkel och smidig installation. Nu kan ungarna lyssna på vad de vill via Spotify eller köra samma på båda. Skadar inte att det är bra kräm i de små burkarna heller. Är ingen audiofil men tycker det låter mycket bra.

Pyret & Snäckan
Bra
(500+)
D
Darkie
174 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Sunkig leveranstid för lagervaror(10 dagar från beställning till leverans). Extremt dålig paketering, 2 små paket lösa i en enorm låda. Tur det inte var några ömtåliga saker. Inget mail om att varorna skickats eller kolliinfo. Ingen info alls med leverans, såsom packlista retur info med mera. Trots hyfsat pris var det nog mitt första och sista köp i denna butiken.

Logitech Harmony Smart Control
Full Star 1
4.3
(38)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Ett första intryck Enkel installation via myharmony siten. Kopierade över alla inställningar från min gamla harmony one sen var det bara att köra. Bra räckvidd på ir-blastern vilket var ett krav då jag har den på toppen av ett skåp en bra bit från min utrustning. Enkel och bekväm fjärr, appen har jag inte haft tid att testa än. Uppdatering. Efter en dryg månad med denna utmärkta fjärr har jag inte haft ett enda problem. Det ända jag kan känna att jag saknar ibland är bakgrundsbelysta knappar. Kommer aldrig att kunna gå tillbaka till en ir-fjärr efter att ha använt denna. Appen har jag inte känt att jag har haft någon användning för.

Nids4Kids
Bra
(32)
D
Darkie
174 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Har bara besökt butiken på backaplan i Göteborg och där har jag alltid blivit trevligt bemött så kan inte uttala mig om butiken i trestad. Har inhandlat allt från bilbarnstolar till babyartiklar och leksaker.

Dune HD Base 3D
Full Star 1
4.5
(27)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Efter att ha läst mängder med recensioner där folk påstår att den kan spela upp i princip allt slog jag till när det var bra pris på Dustinhome. Kan inte säga att jag är lika imponerad, har stött på ett flertal filer den inte kan spela upp. Mestadels fulla bluray iso men även när jag valt att bara lyfta ur huvudfilmen från en skiva. Har även hänt ett flertal gånger att den hänger sig då man ska stänga av den vilket gör att man får bryta strömmen för att kunna starta den igen. GUI kan man inte säga mycket om, det gör vad det ska men inte mer. Vill man ha en snygg presentation av sin media är man hänvisad till diverse olika tredjepartstillägg. Har själv bara testat yaDIS vilket funkar helt ok. Testade montera in en hd men den åkte ut lika fort då det rent ut sagt lät för jävligt. Hade ju inte skadat med lite vibrationsdämpande åtgärder där. Streamar allt från min WHS vilket funkar bra 95% av tiden men men cat6 kablar och gigabit borde det inte finnas något lagg alls men det händer ändå ibland att den måste buffra en sekund eller så vilket jag tycker är lite dåligt. Har testat ett flertal andra modeller på marknaden och denna är nog den bästa hittills men det betyder inte att den är outstanding ut mer att konkurrenterna är sämre.

Mede8er MED600X3D
Full Star 1
3.8
(6)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bytte från en 400X Mini Denna är snabbare på alla vis och har fullt bdiso stöd vilket var det jag saknade. Skönt att slippa hantera skivor. Även GUI:t har hottats upp sen min version. Resten av funktionerna kan jag inte säga mycket om då jag bara använder den för att streama film. Finns säkert billigare modeller som har bdiso stöd men jag gillar GUI och uppdateringsfrekvensen hos mede8er. Edit: Efter någon månads användande och efter att ha lagt in alla mina bluray på min server så slutar bdiso att fungera. Precis som den inte klara den högre belastningen längre vilket i min värld tyder på dåliga komponenter.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
D
Darkie
174 omdömen
DåligRedigerades 11 år sedan

Bra pris men över en vecka för att skicka lagervaror håller inte i längden.

Grillbutiken
OK
(23)
D
Darkie
174 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Oändlig leveranstid då inte skickade något utan att man fick påminna dem. Dyrt porto för liten lätt produkt. Produkten saknade original emballage. Första och sista gången jag handlade här.