Prisjakt

Darkie

Medlem sen 2004-11-21
174
Bidrag
52
Hjälpsamröster
Yale Doorman V2
Full Star 1
3.7
(7)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Precis installerat. Lite pillig installation. För alla som inte verkar veta gällande försäkring så är detta lås ssf godkänt. Och för iaf Trygg-Hansa som vi har räcker det. https://www.stoldskyddsforeningen.se/privat/sok-godkanda-produkter-och-foretag/?searchquery=yale&area=&category= Supersmidig integration med verisure. Designen borde kunna optimeras och slimmas ner en hel del tycker jag.

Marantz SR6005
Full Star 1
4.5
(10)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fick denna som ersättning när jag reklamerade min defekta SR6004. Kan bara säga att det ju blev en vinst för mig. Visst den har en hdmi ut mindre men det stör inte mig. Gränssnittet för inställningar är snyggare och smidigare, instruktionsboken är lättare att förstå och att den sen har hdmi v1.4 med 3d stöd vilken 6004an inte har skadar ju inte heller för ev. framtida uppgraderingar. I övrigt är den relativt lik SR6004 vad det gäller effekt m.m. En naturlig utveckling kan man säga om man inte har kravet på 2 hdmi utgångar. Det enda stora minuset jag kan komma på är avsaknaden av nätverksstöd för dels uppdateringar men även internet radio. Då kan man ju undra varför jag "bara" ger den en 8a? Jag resonerar som så att för att få en nia eller tia ska en produkt ha något utöver det vanliga. Tycker många här slänger ut tior till höger och vänster bara för att de tycker en produkt är bra. Update Efter 4år börjar den strula, stänger av sig själv vid lite högre volym. Är precis som att den inte klarar lasten längre. Väldigt irriterande är det i alla fall. Har inte ändrat en enda komponent i övrigt i mitt system så inget annat som skulle kunna påverka. Tycker en förstärkare i prisklassen denna ändå låg i ska hålla mer än 4år.

Olight S10-L2 Baton
Full Star 1
5
(3)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter ett års användning så är jag väldigt nöjd. Liten och lätt men väldigt tålig och med extremt bra ljus för sin storlek. Min har åkt i marken flertalet gånger utan problem.

Bosch SMU51M12SK Vit
Full Star 1
3.8
(11)
D
Darkie
174 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter en veckas användning är vi väldigt nöjda med denna maskinen. Väldigt bra disk och torkresultat. Inredningen kunde varit något flexiblare. Kör man den i auto så blir disktiden helt ok om det inte är extremt skitigt, oftast under två timmar. Extremt enkel att installera och ställa in. Tur är väl det för beskrivningen för installationen är horribelt dålig. Fjädringen i luckan kan vara lite störande ibland då den smäller igen lite väl hårt.