Prisjakt

wastah

Medlem sen 2004-11-20
17
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Samsung C27JG50 27"
Full Star 1
4.3
(10)
3 686 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Gick från en väldigt gammal skärm och då känns allt som ett stort plus, upplösning, 144Hz, färger, ljusstyrka osv... Kändes lite ovant med en kurvad skärm till början men man vänjer sig rätt snabbt. Som andra har sagt så känns stativet rätt billigt och skakar om man stöter till bordet för hårt. Skärmen går att tilta fast endast bakåt och det är lite trögt att göra så, man får vrida på skärmen så att den står sidledes och sedan hålla i stativet samtidigt som man trycker lätt på övre delen av skärmen. On-Display-menyerna är lätta att manövrera och använda med hjälp av en liten "stick" som sitter i mitten under skärmen. En jobbig grej om man har skärmen i samma rum som man sover är att LED-lampan i standard-utförande lyser när skärmen är i stand-by, detta går dock att ändra i menyerna. Slutsats är att jag är nöjd då det var en rejäl uppgradering för min del, använder skärmen som en allround-skärm och den fungerar bra till det och den känns väldigt prisvärd. (3390:-)

*Redigerades 3 år sedan
Cooler Master CM 690 II Advanced (Svart)
Full Star 1
4
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

Kan inte säga något annat än att jag är riktigt nöjd med mitt inköp utav detta chassi. +Gott om utrymme att arbeta i +Enkelt att dra kablar på baksidan +Plats för dagens långa kort (30.4cm) +Plats för stora cpu-kylare (17.7cm höga) Noctua NH-D14 passar +Gott om platser för fläktar i tak, botten, front och på sidorna. +Rejäla gummifötter -Lite väl plastig front men det kan man leva med med tanke på vad man får för priset.

*Redigerades 11 år sedan
Logitech G35
Full Star 1
3.8
(106)
2 571 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

Helt ok bas och diskant för musik. Film och serier ger en ganska trevlig surround-upplevelse med Dolby påslaget fast ersätter givetvis inte ett riktigt hemmabiosystem. Har ej testat spel än så kan inte uttala mig om det tyvärr. Går att justera bas/diskant med medföljande programvara men som någon nämde tidigare så hade jag också velat se lite fler inställningar. Makroknapparna på sidan av luren fungerar bra men hade gärna sett möjligheten till att ställa in de precis så som jag vill ha det istället för att vara begränsad till att välja funktioner ur diverse större program så som winamp, windows media player, ventrilo osv (skype saknas av okänd anledning). Övriga knappar på vänsterluren fungerar bra och gör vad de ska. Mikrofonen fungerar utmärkt den med. Känns lite läskigt hur väl de stänger ute ljud runt omkring och personligen är det inte alltid önskvärt men det är väl en vanesak antar jag. De känns en aning plastiga på sina ställen och trycker en liten aning mot huvudet fast det är väl iofs olika från huvud till huvud. De medföljande utbytbara huvudkuddarna gör de lite bättre dock. Installationen av programvaran var inga problem alls. Släng skivan som följer med och ladda ner senaste programvaran på logitechs hemsida. Samt att det finns lösningar på problemen med skype osv om man "googlear" lite. Så slutsatsen är om du är i behov av ett nytt headset och samtidigt saknar ett 5.1 ljudsystem till din dator så är Logitech G35 ett bra köp. Prova först om du känner någon som äger ett par och om du är den som är petig med komfort.

*Redigerades 11 år sedan
Logitech MX Revolution
Full Star 1
4.1
(110)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

Får lägre betyg då jag personligen inte har haft några goda erfarenheter utav denna mus. Den var ok till en början ända tills scrollhjulet (ej sido-scrollen) gick sönder efter ungefär ett år. Fick därefter, lite oväntat, en ersättningsmus pga det problemet. Dessvärre dog batteriet eller strömförsörjningen i den någon månad efter. Jag är dock alldeles nöjd med min MX518 som har fungerat utmärkt i flera år.

*Redigerades 11 år sedan
Koss Pro 4AA Titanium Over-ear
Full Star 1
3.4
(15)
1 119 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Ljudet: Helt ok till detta priset. Bra bas, ok diskant. Komfort: Trycker hårt mot huvud/öron och blir extremt obekvämt (vilket förvärras lite om man har glasögon också) efter längre tids bruk till den grad att man får ont i huvudet (för mig åtminstone). Blir även väldigt varmt/svettigt om öronen. Övrigt: Tunga, plasten knakar lite när man rör på huvudet, stänger ute bakgrundsljud väldigt bra, läcker inte mycket ljud. Slutsats: Prova innan köp.

*Redigerades 12 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Dålig
12 år sedan*

+ fri frakt + snabb kontakt med kundtjänst + lägre pris som tydligen växlar enormt beroende på när man förbokar och beroende på produkt. Bokade Battlefield Bad Company 2 till PC som för mig kostade 385:- som senare sjönk till 371:- och nu ligger på 398:-. - dåliga leveranstider från deras leverantörer eller det är iaf vad det skylls på oftast. - att Battlefield Bad Company 2 inte kom fram i tid till release trots att det kom in i deras lager och blev skickat den 3:e. - att jag inte har fått någon leveransbekräftelse på ovanstående leverans. - att det inte är första gången det händer.

*Redigerades 12 år sedan
Samsung BD-P1600
Full Star 1
3.5
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Bra spelare till vettigt pris och tar det mesta i filväg, dock ej ISO eller VOB. Går att koppla in NTFS-formaterad hårddisk i usb-anslutningen. Lite strul med vissa mkv-filer (laggar eller så kan den inte spela upp filen, beror troligtvis på hur rippning/omkodning till mkv har skett). Bra bild och ljud för övrigt.

*Redigerades 12 år sedan
Proson Twin 716
Full Star 1
2.8
(4)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
17 år sedan*

*Redigerades 17 år sedan
Sennheiser HD 570
Full Star 1
3.9
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
17 år sedan*

*Redigerades 17 år sedan
Sida 1