Stickan69

Medlem sen 2011-04-19
14
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Worx Landroid M700 WR142E
Full Star 1
3.3
(8)
8 390 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Vi har en helt plan gräsmatta, eller så vi trodde. Den kör väldigt lätt fast. Har fått flytta på den 5 gånger, den har bara gått en timme. Hoppas på bättre funktion när vi har fyllt ut gräsmattan. Uppdatering 220623: Drara ner betyget till 1, den kör fast precis hela tiden. Hade den kostat 500kr på nån kinasida så hade den kanske fått två eller tre stjärnor men som det är nu har vi bara ett par ränder kors och tvärs över gräsmattan och resten håller fort på att bli väldigt högt. Blir väl tvungen att ta fram bensinklipparen för att få ordning på eländet. Har tagit bort "gaffeln" som sitter under den, då gick det lite bättre. Blev tvungen bära den till laddaren för andra dagen på raken. Varning för den här maskinen!

Samsung Odyssey C32G75T 32" Välvd Gaming QHD 240Hz
Full Star 1
3.8
(13)
5 659 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Fick just hem den, flimrar som fan. När man spelar är det som om man har seriösa packetloss och när man surfar och scrollar upp och ner flimrar det hela tiden. Jag har ett 3080ti grafikkort och 5900x cpu så det är inte på min sida problemet är. Gjorde misstaget att köpa från computer salg så nu får man stå för frakten på denna felaktiga produkt. Efter att ha testat lite verkar det som att skärmen funkar som den ska i 200hz uppdatering så samsung skarvar en del.

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175 Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(54)
945 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Hade fått minusbetyg om det hade varit möjligt. Lätt att koppla upp mot mobilen. Bra att använda vid samtal. Lätt att få att fungera på alla sätt... MEN volymen är ca 1/10 av vad du får med lurar med sladd! Dvs är det 2-3 bilar ute och du lyssnar på ljudbok så hör du INGENTING! Kommer returnera mina efter 1 dag som trasiga. Skulle inte betala 1 krona för dom, märkligt att dom inte har 100 timmar drifts tid för dom kan då inte dra någon ström. Edit: Efter att ha provat även spotify måste jag säga att det hät är värre än skräpet från wish. Lika låg volym som med storytel men även någon artefakt i ljudet som jag aldrig har hört förut, ungefär som ett skorr i diskanten. Vill man kasta bort pengar ska man köpa dessa lurar.

OBH Nordica Sous Vide Immersion Cooker 7946
Full Star 1
4.1
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

min når upp till inställd temp sen tappar den 0.7 grader innan den börjar värma igen. Mycket irriterande Efter att ha anvädt den några gånger så går det bättre. Den når inställd temp och pendlar upp-ner ett tag så jag får starta ca 1 timme tidigare än jag gjorde från början. Får den bara tid så lugnar den ner sig. Apparaten har för stor hysteres för att fungera optimalt.

Makita DTW1002Z (Utan Batteri)
Full Star 1
2.3
(1)
3 011 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Helt fantastisk när den fungerar. Min maskin är 2 år nu och den gick precis sönder för 2a gången. Förmodar att det är växelådan som kastat in handduken då man hör motorn arbeta men utgående axel är låst.

Cardo Scala Rider G9x
Full Star 1
2.7
(2)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har haft min i 4 år nu och nu verkar det vara över. Den går igång och parar ihop sig med mobilen men annars fungerar ingenting. Appen för android har fungerat som en klocka förut men nu vill den inte koppla upp mot appen. Går ej para med andra enheter. När jag kopplar upp den mot datorn för att ändra inställningar via cardos hemsida så hittas den inte. Lite märkligt med så kort livslängd på så dyra grejjer.

Kingston HyperX Fury SHFS37A 240GB
Full Star 1
3
(2)
1 195 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kör 3 st i raid sedan några år tillbaka, nu har 1 av diskarna dött.

Nordic Adventure
Bra
Redigerades 5 år sedan

Beställde tre saker och fick två... Det säger väl allt. Betyget är en aningens generöst i överkant. Uppdatering: Efter kontakt med butiken kom den del som saknades fort som bara den. Därför åker betyget upp.

Sony Bravia KD-65X8509C 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.7
(9)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Tvn gör det den ska, det är bara att läsa andra recensioner. Något som irriterar är att det tydligen saknas stöd för blåtandhörlurar. Detta är förbannat uselt av en premium tv. Fast å andra sidan har ju Sony alltid varit kärringen mot strömmen förut så varför ge oss konsumenter det vi vill ha??

El Green
Bra
(30)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Köpte en refurbished asus dator av elgreen.se. Datorn i sig fungerar, har uppgraderat till windows 10 två ggr nu. Den här gången kontaktade jag microsoft för elgreen svarar inte på mail. Supporten på microsoft sa att det är som att köpa grisen i säcken, vilket jag tydligen har gjort. Då serienumret är hårdkodat på moderkorte och då det förmodligen är bytt på min dator kan jag inte uppgradera utan att först köpa en ny licens a` 1200kr. Detta är inget man informerar om på elgreen, så ta det med i beräkning att det förmodligen blir dyrare i slutändan... :/