Prisjakt

mha42

Medlem sen 2011-01-11
36
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Samsung Pro Endurance 2022 microSDXC Class 10 UHS-I U1 100/30MB/s 64GB
Full Star 1
5
(1)
159 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Gör precis vad det ska till en prisvärd peng. Även plus med ett snabbt SPI vilket gör kortet utmärkt att använda till en FlipperZero.

Heatit Z-Dim
Full Star 1
3
(4)
795 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Dimmar bra, men om du drar i hjulet för snabbt så registrerar den fel på att dimma upp och ner. Således kan du inte dra den upp snabbt för att den blir förvirrad och slutar i något mellanläge. Jättetrist på en annars dra produkt. Det är sånna här saker som får mig att inte vilja gå över på ett z-wavesystem. Det ska åtminstone vara lika bra som det analoga 1:1 till att börja med.

Ryobi R18DD3-0 (Utan Batteri)
Full Star 1
3.3
(3)
651 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Superbra och stark maskin. Gör jobbet för hemmet.

Samsung QLED QE85Q95T 85" 4K Ultra HD (3840x2160) Smart TV
Full Star 1
5
(1)
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag har spanat in Samsungs QLED under en längre tid. Den klämmande punkten har dock alltid varit att high-end-modeller inte har släppts i storlekar över 80". Som en användare som tidigare har använt projektor var detta ett "måste". Sen släpptes Q95T. Men inte en chans att jag pröjsar 60kkr för den. :D Men nu i Mars har Samsung äntligen dragit ner byxorna och sålde ut den för 34490:-. Jag kommer inte recensera leveransen som var ett helvete, men spana in min recension av Samsung för mer info. Så. TV:n. Precis lagom storlek för någon som kommer från 90" duk. Det första som slog mig var ljusstyrkan. Jäklar. Den här kan blända! Och ploppar man i en UHD BluRay HDR-skiva så märks det! TV:n har en rad utförliga konfigurationsoptioner vilket jag välkomnar. Efter lite pill och sneglande på rtings rekommendationer har jag en profil som jag är toknöjd med. Färgerna är crisp. Fungerar underbart i dagsljus och kontrasten enastående. När jag kollar på den får jag OLED-vibbar som dock avslöjas till och från av att subtitles är olika ljusa beroende på närliggande scenens ljusstyrka. :D Men det är acceptabelt med tanke på hur mycket ljusare ach billigare den är än en 88" OLED. Jag blev mer imponerad av 4k-material än förväntat! Så jäkla prestine. Till och med YouTube-videos kommer till liv. Bytet från projjen är något jag inte ångrar en sekund. Inget fläktljud och slipper dra ner mörkläggningsgardinerna! Några negativa egenskaper: - No Gap Wall Mount är inte no-gap. Men nära nog. Inget man tänker på. - Jag skulle föredragit att spara pengar utan en One Connect-box, men Q90T såldes bara upp till 75" i Sverige. - Grey uniformity är inte underbar. Men för prislappen på 34990:- inkl en Galaxy Tab S6 Lite får den fortsatt fullpott. Detta är även kallat "the dirty screen effect". Kanske uppdaterar reviewen om ett tag. ;-) skynda fynda.

Samsung
OK
(280)
m
mha42
36 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Uppdatering 2021-04-13: Jag har nu fått ett copy/paste-svar från Samsung nedan på min recension där man rekommenderar att kontakta deras shop. Man tror altså att jag inte har varit i kontakt med dem? Ni kan ju börja med att besvara mitt mejl ang kompensation som skickades 2021-04-06 som än idag bemödats ett svar. Men det finns tid att göra onödiga uppdateringar här för att låssas bry sig? Börja med att göra rent i egna huset först. Helt makalöst hur ett så stort bolag kan ha sån ickeexisterande support. Som ger en olika information gång på gång. Beställde en QE85Q95T som kom fram transportskadad. Den fanns fortfarande i lager så det var väl bara att skicka ut en ny? Nej då. De satt på sina händer i över en vecka tills att den försvann från deras sortiment. Sen visste de inte hurvida den skulle komma in igen eller inte. Ena representanten säger att Bring kommer montera ner min existerande TV och jag kan slänga allt embellage. Nästa säger att jag själv måste göra allt. Den tredje säger att jag själv måste stå för embellage och att jag Inte skulle slängt det trasiga. Bad om att få prata med en chef 6-7 gånger. "De kommer höra av sig till dig snart". Men ingen kunde berätta om när. Inga tidslinjer. Ingen uppskattning. Jag fick gå i ovisshet i tre veckor utan att veta om varan ens skulle kunna skickas. Jag hade gett förslag på utbytesprodukter jag kunde acceptera istället. Detta bemöttes inte öht. Sen en vacker dag så står ersättningsorden som skickad. Nu får vi hoppas på att Bring inte har pajjat paket #2. Men herregud vad makalöst och vilken icke-exitens av ansvar det finns på det bolaget. Saker fungerar säkert jättebra så länge du bara beställer en vara och får din leverans i en del. Men räkna med långt gångna problem och förvirrad personal om du stöter på minsta sak du vill klaga på.

Electrolux HOB690PMF (Svart)
Full Star 1
2
(1)
12 796 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering efter att ha ägt denna ett år: Negativt: - Touchknapparna gick mig på nerverna. Så jäkla dålig touchrespons. - UI:t på denna är som sirap när man ska nyttja de "smarta" funktionerna - Sous vide-funktionen fungerar, men blir den avbruten pga någon anledning kan man inte starta upp den igen för att vattnet då är "för varmt". - Termometern kan inte användas för att sätta temperatur över 85 grader. Skulle kunnat användas för fritering annars. - Gråa färgen gör att smuts syns lättare än en svart häll. Och svart är ju snyggare. Denna såg lite tråkig ut - Bakgrunds-LED på panel är konstant på även när spisen är avstängd utan bra anledning - Obehjälplig support från Electrolux som egentligen bara kommer fram till att fel är produktionsdesign Positivt: - Den fungerade ju iaf. Men mer frustration att använda än något annat. :-) Originalrecension: Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris. Detta är baserat på en första testkörning. Uppdaterar recensionen vartefter nya saker kommer upp - Väldigt flimsig och icke-responsiv touch-panel - Inget stöd för "analoga" knappar eller vreddon som insats - Mycket lagg i programmenyn när man väljer saker. Man tror inte att man lyckats trycka rätt, trycker en gång till så råkar man göra två aktioner på rad. + Jämn induktionsvärme + Sous vide-funktion inbyggd, dock saknas något sätt att cirkulera vattnet så osäker på hur jämn denna kommer vara + Möjlighet att använda de två vänstra zonerna som en + Displayen frågar vilken temperatur man vill sätta när den upptäcker att ett tillagningskärl sätts på plattan

Compu-mail.se
OK
(106)
m
mha42
36 omdömen
Bra3 år sedan

Priset uppdateras dagligen. Således beror skillnad på pris på prisjakt mot sidan på att priset kanske över natten eller över timmen faktiskt har uppdaterats. Jag har beställt varor härifrån och de har varit seriösa med förväntad leveranstid och orderbekräftelser. Denna sida borde vara en uppstickare för de som tåls att vänta någon dag på varor att anlända. Mycket bra priser. :-)

Nikon Nikkor Z 50/1,8 S
Full Star 1
4.5
(2)
6 688 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Helt underbart objektiv.

Nikon Z5
Full Star 1
5
(1)
14 727 kr
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Bra mervärde för pengarna. Nikon tänkte rätt här!

Electrolux EW8F8669Q8 (Vit)
Full Star 1
4
(2)
m
mha42
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris. Delar recension efter första körning. Uppdaterar vartefter nya saker upptäcks. - Extremt långa programtider. Ett vanligt Cotton-program på 60 grader klockar in på 3h16min. Detta drar av två stjärnor. Förväntade mig runt halva tiden. + Autodosering av mjuk- och tvättmedel + Tystgående