Prisjakt

nilleftw

Medlem sen 2011-01-06
17
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Google Nest Mini 2nd Gen WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.1
(36)
474 kr
n
nilleftw
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bättre högtalare än Google-assistent. Med rätt placering i ett litet rum kan ljudet vara ganska bra för storleken, speciellt jämfört med Google Home Mini. Dock slår Google Home Mini denna enhet med hästlängder när det gäller smarta funktioner. Kan inte ändra "Hej Google"-känslighet på Nest Mini på svenska. Fungerar utan problem på Home Mini. Står jag 1m från Nest mini och säger "Hej Google", så är det större chans att Home Mini:n i vardagsrummet (5-6 m bort) reagerar. Har även haft problem att para ihop högtalarna, då Nest Mini bara försvinner ur högtalargruppen lite sporadiskt. Det sista vet jag inte om det är p.g.a. min telefon, men det är konstigt då Home Mini alltid finns. Kan inte välja högtalaren i Spotify när det händer.

Fiskars All Steel Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.5
(26)
684 kr
n
nilleftw
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte stekpannan efter att ha läst många tester och jämförelser. Denna verkade grym för priset, och det var den! Men bara i ett par månader. Jämförde med sambons stekpanna (Mannerström) som var över ett år äldre, och absolut ingenting fastnade. Dessutom är handtaget ganska obekvämt att hålla i.

Inet
Utmärkt
(500+)
n
nilleftw
17 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Beställde en mus för 22 timmar sen. Idag är den hemlevererad, med gratis frakt. Sjukt imponerad!

SteelSeries Rival 300
Full Star 1
3.5
(43)
n
nilleftw
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

+ Sensorn och formen på musen är väldigt bra. Missar inga klick och krånglar aldrig. Lätt och skön att använda. - Tyvärr har scrollen börjat strula och hoppar uppåt eller neråt ett, eller flera steg, när man använder den. Väldigt frustrerande. Kan inte få hjälp på garanti heller. då det hände efter 2-3 år.

Beurer KS 51
Full Star 1
2
(19)
255 kr
n
nilleftw
17 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Håller med tidigare omdöme om att vågens ljus stängs av, åtminstone för snabbt. (5 sekunder enligt manualen.) Har haft min i ungefär 50-60 dagar på samma batteri, så det kan variera vid användning. Den är snabb på att stänga av sig när man använder den. (~ 80 sek enligt manualen.) Försökte långsamt mäta upp en viss mängd vatten, då den bara stängdes av mitt under mätningen. Verkar som att automatiska avstängningen inte påverkas av att vågen väger ny vikt, vilket känns väldigt dumt. Vågen har fått väldigt bra betyg på många sidor, och den verkar mäta väldigt exakt. Den har dock sina små egenheter Uppdatering: Efter att ha försökt använda vågen för att brygga pour over kaffe ändrar jag betyget till en trea. Stänger av skärmen alldeles för snabbt, samt stänger av hela vågen så man tappar bort vilken vikt man senast mätte.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
n
nilleftw
17 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Som många andra är jag drabbad av Spelbutikens dåliga leverans för Diablo 3. Det skulle ha skickats den 10 maj enligt hemsidan, men idag fick jag reda på att det skickades den 14 maj genom supporten. Idag är det den 16 och jag har fortfarande inte sett röken av det. Det har gått för många år för att inte kunna spela det här spelet med sina vänner på releasedagen. Hade kunnat tagit det om jag hade en avi i brevlådan nu, men icke.

Asus P8H67-M Pro (B3)
Full Star 1
4.6
(5)
n
nilleftw
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fungerar väldigt bra. Kortet har en väldigt simpel, grafisk BIOS där man kan ställa in de mest grundläggande sakerna som boot-ordning. Allt man kan förvänta sig av ett modernt moderkort förutom överklockning av processorn. (Det märkte jag tyvärr efter att jag hade köpt moderkortet) Vill du överklocka så köp istället Asus P8V68 eller P8Z68 istället!