Fanzy

Medlem sen 2010-12-15
13
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Cyberpunk 2077 (PC)
Full Star 1
3.4
(20)
177 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Tvekar inte att rekommendera spelet. Har inte sett till några störande buggar under de 5-6h jag spelat det. Förstår inte (än) vad folk klagar på men det kanske blir mer uppenbart ju mer jag spelar. Det är krävande som många säger men tycker inte att köra spelet på medium-low, tar ifrån spelet något. Det är säkert något som löser dig med tiden. Spelar på ett 5700xt @ 55-60fps.

Razer Orbweaver Chroma
Full Star 1
3.5
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Hade en G13 som började komma till åren och tappa lite i funktion. Tycker den är likvärdig med G13 och gick fort att gå över. Dock "knapp-upplägget" olika. På G13 har jag extra-knappar (de man inte använder så ofta) på sidan och bakom fingrarnas viloposition (över de knappar som jag använder mest). På Orbweavern så ligger knapparna framför (översta raden) så det är det enda som jag behövt vänja mig vid. Kan hålla med om att "extra-knapparna är lite svåra att nå men man vänjer sig... Fördelen med G13 är att den är tyst, fler knappar samt att joysticken är snäppet skönare... men då den inte görs längre och begagnade kostar 180€ på Amazon så är det inte så mycket att fundera på. Min G13 får bli reserv nu... Hade önskat att Stealth-varianten fanns i sverige med helt tysta knappar. Några fler knappar hade varit bra, klarar mig precis som det ser ut nu men lite "utility-knappar" hade varit bra. Kunde man ändra färg på individuellt knappar hade varit bra med... Kom på ett minus till... fy fan va handen stinker efter att ha använt Orbweavern... luktar bara.... giftigt. Får hoppas att det går bort eller att man kan torka bort det...

JBL Reflect Mini 2 BT Wireless In-ear
Full Star 1
2.9
(26)
896 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Första trådlösa in-ear-lurar jag provat/köpt och är väldigt nöjd. Äntligen slipper jag sladdar som fastnar i allt och slits ur örat :P samt att svett förstör lurarna, vilket är anledningarna till att jag skaffade dem. + Sitter väldigt bra i örat har inte lyckats skaka ur dem. Till en början tyckte jag att de var något obekväma efter ett par timmars lyssnande men det är inget jag tänker på idag. + Enkla att få in i örat. + Tycker de stänger ut vindbrus bra så har inget problem att lyssna och ex. cykla med dem. + Är ingen audiofil men är väldigt nöjd med ljudet med. - Något hög ljudsignal när man nått lurarnas maxvolym. Har inte motionerat med dem än men tror inte att det skall vara något problem heller eftersom de sitter så bra i örat. Får återkomma när jag testat... Uppdatering... De ha gått sönder så jag har sänkt betyget. Vet inte om jag kommer köpa likadana igen.

gents
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Snabb leverans, toppen support!

Microsoft Surface 3 64GB
Full Star 1
2.7
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

ren skit kan inte ens hantera sleep-läge utan att få något fel. Söker man på felet hittar man bara en massa avancerade lösningar som en vanlig svensson aldrig kommer att förstå. Du kan inte heller lyssna på ex. spotify och stänga av skärmen som du gör med ex android. Där emot så får du den effekten där du inte vill ha den ex. när du tittar på spotify och stänger av skärm eller fäller upp tangentbordet så fortsätter ljudet att spela. detta är ren skit som sagt, köp hellre en android platta och köp till ett tangentbord om du måste ha det.

Pickpack
Bra
(11)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabblevererat! Gjorde ett riktigt kap hos dem så jag är jättenöjd!

OutdoorExperten
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Är vädligt nöjd med min beställning. De va ca 25% billigare än närmsta konkurent så jag kan leva med att det tar lite tid med svar och leveranser. Blev lite fundersam när började läsa i recensionerna här på PJ och hade tänkt att göra en avbeställning när paketet till synes inte hade skickats de två följade dagarna efter beställningen. Dock så verkar det vara Post nord som laggar lite i sina uppdateringar. Beställde på måndag kväll, tisdag fick jag spår-ID, onsdag skickades paketet men det var inte förens idag torsdag som detta syntes i leveranshistoriken. Ska hämta ut paketet i eftermiddag. :)

Microsoft Surface 3 128GB
Full Star 1
3.9
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Som surfplatta är den värdelös eftersom själva touchfunktionen är så dålig. On screen tangentbordet kommer inte alltid upp när man ska skriva in text, såvida man kör Chrome då. Men Chrome fungerar inte speciellt bra med Surface heller. Har varit med om att jag inte kunnat klicka på tabbarna men scrolla upp och ner i innehållet på sidan, att fönstret börjar att darra och att den spelar flera youtube-klipp i samma tab. I övrigt så finns det bara skitappar i "Store" har inte hittat en enda app som man känner "aha det här var bättra än i android". Enda fördelen jag ser med den här plattan är att man kan köra windows program i den, men då touch skärmen är så dålig så kan man lika gärna köpa en bärbar dator... Utan tangentbordet och en riktig mus är Surface riktigt, riktigt dålig.

nVidia Shield Tablet 16GB
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Uppdaterar min review av plattan och höjer betyget. Färgerna på skärmen tyckte jag till en början var väldigt urvattnade i jämförelse med min Samsung Galaxy S3 men bredvid en Samsung Note 10.1 så ser färgerna ändå OK ut. I övrigt så är skärmen grym med bra skärpa och svärta/vita. Finns demo på Inet Sisjön om man vill klämma på den. När jag skulle välja platta så valde jag mellan Shield och Samsung Tab Pro 8.4. Anledningen till att jag valde nVidia var en mycket mer genomtänkt design. Högtalarna sitter vid skärmen och man täcker dem inte med händerna till skillnad från min Samsung Note 8. Baksidan ger bättre grepp på nVidias platta medans Samsungs känns med glatt. Gillar även färgsättningen. Byggkvaliten verkar Ok, men den består av många delar så det får tiden utvisa. Note 8 känns mer gedigen. Du får med ritpenna, även om jag inte använde den så mycket på min Note, så känns det som ett bra tillbehör när fingrarna blir för stora och klumpiga. Har inte testat hur bra den översätter handstil till text men ritprogrammet som följer med är riktigt coolt och ser naturligt ut när man ritar med ex. vattenfärger. CPU mässigt så verkar de vara jämnbördiga även om Tab Pro'n är något snabbar men det är GPU som är triumphkortet för nVidian. Den känns otroligt kraftfull och när man trycker upp bilden på en TV så ser det riktigt bra ut. Har ni tillfälle så ladda ner "NVIDIA Tegra FaceWorks Demo" så ser ni hur grym den är. Som andra påpekar så är det näst intill stock android och nVidia kommer att uppdatera till Android L några veckor efter release, vilket känns som ett stort plus. Jag testade att koppla in min Windows XBOX wireless kontroller via OTG-kabel som fungerar direkt och verkar ersätta många av funktionerna som nVidias kontroller har. Detta är kanske mest tackvare Android men värt att notera. Har bara testat Shadow Fighter 2 som fungerade utan problem och Trine 2. Hade dock inte samma tur med Trine 2 där kontrollern inte fungerar by default och som kraschade när jag försökte mappa upp knapparna... spelet verkar va jävligt buggigt så kan vara därför. Jag hade naturligtvis gärna köpt med nVidia kontrollern, som ska vara otroligt bra, men 580 spänn känns i överkant med tanke på vad man ska ha den till. HDMI utgången funkar klockrent, bara att plugga in och spela android och Tegra spel eller andra android appar direkt på TV'n. Gränssnittet är det samma som på plattan och styrs enkelt via kontrollen. Förövrigt så har jag inga problem att ha min OTG-usb-kabel och HDMI kabeln inkopplade samtidigt. Använder Deltacos HDMI-kabel om någon undrar. SD-slot som tar 128GB minneskort och med enda nackdel att den sitter djupt in så jag behöver använda nageln för att sätta i och ta ur. Power-/ljud-knapparna är något för hårda och inte lika distinkta i som på Note 8 och Galaxy S3 men det blir nog bättre med tiden.