Prisjakt

x3mcool

Medlem sen 2010-11-04
18
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Cabom
x
x3mcool
18 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

köpte lite vattenleksaker och en airsoftgun(soft air gun) dom var blixtsnabba med leveransen, i samma klass som viloket annat seriöst företag som hellst. kommer definitivt köpa där igen. dom ger ett seriöst intryck och ett proffessionelt intryck.

Sennheiser PC 151
Full Star 1
4
(10)
x
x3mcool
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

haft headsettet i ca 1.5 år till micken gav upp. ljudet funkar fortfarande dock! köpta nog mitt för 500 eller 600 back in the day komforten är mycket bra eftersom lurarna ligger på öronen och klämmer inte åt alls. om du är på lan hör du oftast allt och alla utanför lurarna som är både + och - mycket prisvärt headset för runt 500ingen i mitt tycke. VÄLDIGT stryktåligt.

Logitech ClearChat Pro USB
Full Star 1
3
(7)
x
x3mcool
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

köpte mig detta headset då mitt gamla sennheiser gick i sönder. var bara ute efter ett headset snabbt och brydde mig inte direkt vad jag köpte. dock så har jag lite synpunkter på headsettet. ljudet är helt ok skulle jag säga klart med mycket lite bas med 3 olika typer av inställningar på höger örat. mute knappen funkar bra men mikrofonen stänger av sig själv ibland som kan vara irriterande. bågen som håller lurarna känns aningen vek och håller inte riktigt måttet. mikrofonen är väll det enda som funkar bra skulle jag säga.

Ace of Sweden Edge 3200
Full Star 1
4.4
(33)
x
x3mcool
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

min första lasermus som jag har inhandlat. fick också med deras plast/gummi matta till musen kan väl säga att jag är halvnöjd. musen känns helt ok att hålla i bara det att på vänstersidan där tummen skall vara så är den ganska dåligt optimerad i jämnförelse med andra möss. som alla känner till så är lasern väldigt kräsen av sig och tycker inte om alla underlag så bra som jag skulle ge ett litet - för. har testat musen på en qpad ct och den tyckte inte direkt om underlaget. musfötterna är mycket speciella på denna mus eftersom dom inte går att byta ut vad jag vet vilket kan anses som dåligt av vissa. ett bra försök av ace att slå sig in i gaming världen men laser är ingenting för mig direkt. känns också som att musen inte riktigt hänger med i alla spel men det beror nog mest på att spelen jag har testat är lite äldre antar jag. kontrollen på musen är nog inte heller den bästa skulle jag säga pga av fötterna. ger musen en 8/10 för ett bra försök för min del, men ingenting jag skulle hänga i granen.

Microsoft Sidewinder X4 Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
4.2
(83)
x
x3mcool
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

tycker mycket om detta tangentbord då jag har haft ett saitek 2 i ca 2 år sedan innan det enda minuset med detta tanbord skulle kunna vara att mellanslags tangenten är sjukt lång men utöver det är det klockrent inte 1 miljon knappar överallt och macro knapparna på vänster sidan är lite kortare än resten ++ att jag älskar röd, skär inte in i ögonen som blått gör.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
x
x3mcool
18 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

+ +mycket stort utbud av produkter +frakt + pickup pointer +mycket snabba leveranser +RMA - -tar ca 2 veckor eller mer innan man får pengarna tillbaka från RMA artiklar -om dom inte har produkter på lager så ger dom ut många preliminär datum som kan vara lite irriterande -halvbra kampanjer -lite långsamma att svara på mail. -onödigt stora lådor för vissa produkter (inte speciellt miljövänligt) dom får en STOR 9a i betyg, finns fortfarande rum för förbättringar men är förövrigt en mycket nöjd kund hos komplett.se! :)

Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0
Full Star 1
4.5
(125)
x
x3mcool
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

visserligen är tummknapparna och scrollen inget att hurra för men för övrigt är det den bästa musen jag har prövat.