Kategorier
Prisjakt

hazuki_87

Medlem sen 2010-10-21
10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Auna IR-260
2.3
(1)
742 kr
en månad sedan*
+ Alla funktioner som: * FM radio * Bluetooth * Spela upp från USB-sticka * Internetradio * Streama från hemnätverket -Sämre ljud än jag hoppats på. Tyvärr är det ingen bas alls att prata om så håll er undan från denna om ni gillar att spela musik. Vanlig radio fungerar såklart bra.
*Redigerades en månad sedan
TP-Link Archer MR600
3.3
(6)
1 485 kr
5 månader sedan
Den får full pott av mig! Levererar kanonbra och stabilt internet till min sommarstuga. 100 mbit ned och 10 upp med 75% signalstyrka är jag mer än nöjd ned, Andra plus är att interna gränssnittet är enkelt och bra att ställa in. Minus är att den saknar USB.
Trust Asto Soundbar 2.1
2.3
(1)
799 kr
ett år sedan
Jag köpte den för att använda med en TV i ett mindre rum. Min tanke var att den skulle vara smidig (vilket den är) och att det skulle vara ok ljud. Ett extra plus att det följde med en bas tänkte jag. Min upplevelse är att ljudet blir bättre än TV-ljudet såklart. MEN förvänta er absolut ingenting av basen som följer med, den är verkligen jättedålig tyvärr. Hur mycket jag än försökt att vrida upp den så händer inte mycket. Man får också vara försiktig vid installationen då anslutningen från soundbaren till subben är väldigt lätt att böja sönder de "pinsen" som är i kabeln. Lätt hänt att de böjs och man måste fippla med det. + Billig och ok ljud om man inte förväntar sig så mycket - Jättedålig bas - Man måste vara försiktig vid installationen
Logitech Bluetooth Audio Adapter
3.5
(9)
310 kr
3 år sedan*
Fungerar jättebra. Det enda är som någon tidigare skrev är att det blåa ljuset kan bli lite väl störande ibland men en tejpbit fixar det.
*Redigerades 3 år sedan
Philips AJ3123
2.4
(7)
399 kr
3 år sedan*
För priset är den kanon. Den har bra radiomottagning och har möjlighet att spara en hel del stationer. Batteri om det skulle bli strömavbrott, alarmfunktion om man inte gillar att vakna till radio. Ljudet är väl inte kanonbra men för priset helt ok. +Liten och rätt snygg +Priset +Bra radiomottagning -Ljudet är inte det bästa men dugligt -Bruksanvisningen lite onödigt komplicerad
*Redigerades 3 år sedan
Dominion
4.3
(6)
395 kr
3 år sedan*
Riktigt kul spel med flera olika strategier. Behövs några omgångar innan man förstår det helt men sedan är man fast!
*Redigerades 3 år sedan
Trust EasyClick Wireless
3.9
(6)
160 kr
4 år sedan*
Lite större än vad jag trodde den skulle vara men inget som stör nämnvärt. Känns stabil och responsen är bra. Fungerar fint och för drygt 180 kr är den ett kap enligt mig.
*Redigerades 4 år sedan
Krups KM75
4.1
(7)
462 kr
5 år sedan*
Fungerar utmärkt
*Redigerades 5 år sedan
Sony Ericsson W508
3.8
(22)
10 år sedan*
+ Liten och smidig så den ligger bekvämt i fickan. Stora knappar så det är behagligt att skriva sms. Batteritiden - Tappar mottagningen stundtals. Ibland ser det ut som jag har mottagning men ingen kan ringa till mig och jag får inga sms heller. När jag då startar om telefonen så funkar det igen av ngn anledning. Förutom ovan problem, som jag hoppas att en uppgradering av telefonen ska avhjälpa, så är detta en mycket bra telefon och jag rekommenderar den varmt.
*Redigerades 10 år sedan
Philips GoGear RaGa SA1922 2GB
3.8
(4)
10 år sedan*
Den här mp3-spelaren är den absolut bästa jag har haft. Jag har haft den i ungefär ett år nu och kan verkligen inte klaga. Batteritiden är fortfarande kanon och ljudet är bra. Jag upplever inte menysystemet som odugligt utan funktionellt. Det är en liten skärm och då finns det begränsningar och de har gjort det mesta av förutsättningarna.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1