Prisjakt

HendrikSebastian

Medlem sen 2010-08-17
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Lenovo IdeaPad U330 Touch (59411698)
Full Star 1
3
(1)
H
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte den från Komplett. Första intrycket var väldigt gediget. Byggkvalitén är bra och den känns rejäl. Men.... Redan första dagen märkte jag att den gjorde ifrån sig ett lågt brummande ljud (tänk lite som hur propellerplan låter i film). Inte hela tiden, men i stort sett så fort jag började använda den mer aktivt (typ streaming, under installationer, körningar mm). Funderade lite över det men lät det vara. Efter ett par dagar började jag dock tröttna mer och mer på ljudet. Samma dag kraschade den, satt då och kollade youtube. Alltså inget konstigt alls. Maskinen skrek till, slog ifrån och startade om sig. En skärm med texten "Scanning and repairing disc (C:)" kom upp. Efter kanske 20-30 min gick den igång igen som om inget hänt. Efter samtal med komplett och därefter lenovo, bestämde jag mig för att inte reparera utan utnyttja öppet köp och få pengarna tillbaka. Jag vill tillägga att jag inte gjort något särskilt med den, inte skruvat eller moddat nånting. Det är såklart mest sannolikt att jag fått ett måndagsexemplar, och jag har inget ont att säga om produkten i övrigt (jag hann ju knappt känna på den). Betyget blir därför ett mittenbetyg. Men jag vill ändå dela med mig av problemet ifall andra stöter på något liknande. Isf hoppas jag att ni delar med er!

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Special Edition (Wii)
Full Star 1
4.7
(11)
H
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Så rackarns bra! Det går ju inte att sluta spela! Storyn är trollbindande, musiken är fantastisk och gameplay:et är klockrent! I mitt tycke fungerar kontrollerna alldeles utmärkt. Nintendo visar verkligen upp sin hantverksskicklighet här och denna titel är inget annat än ett måste!

KaffeGrossisten
H
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Fick en mokabryggare i present, som visade sig vara defekt. Dock var det inga problem att få byta den och jag behövde inte ens skicka tillbaka den trasiga! Mycket generöst och uppskattat att slippa den proceduren! Kan absolut rekommenderas!

Bialetti Venus 4 Koppar
Full Star 1
3
(2)
409 kr
H
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fick den i födelsedagspresent, men efter mindre än en vecka så märkte jag att det var rostfläckar i vattenbehållaren! Jag bytte den till en Moka Express istället. Men... Mitt ex var det nog nåt fel på, men jag rekommenderar er att om ni vill köpa den, gör det i BUTIK så ni kan skriva isär den. Jag gick in i en butik på stan och tittade om den såg likadan ut innuti, men den bryggaren hade nån sorts beläggning på insidan (inte teflon, men nån form av skyddande ljusgrå beläggning). Det hade inte min och dessutom var den mycket högre finish på plastdetaljerna och gummipackningen på bryggaren i butiken. Den hade dessutom en annan ventil, också den såg betydligt fräschare ut. Produkten i sig är det inget fel på, men köp den i butik så ni kan skruva isär den och kolla inuti!

Rajala Pro Shop
Utmärkt
(391)
H
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Tvekade lite innan jag beställde. Kameran jag köpte (500D med standardobjektiv) var nämligen en födelsedagspresent, så det var viktigt att den kom fram i tid. Dock var det inget problem som drabbade mig. Beställde onsdag kväll, på torsdag förmiddag kom orderbekräftelse samt leveransbesked och på fredag kunde jag hämta ut paketet. Många verkar upprörda över att det tar tid att få varor som ska finnas i lager, men om man läser lite så skriver de på hemsidan att det även kan innebära att varorna finns i deras finska lager vilket kan innebära en längre leveranstid. Man kanske borde vara tydligare med detta? Dessutom bör man tydligare tala om att interntorderar hanteras manuellt, man är ju så van vid att allt är automatiskt nu för tiden. Man som sagt, jag är väldigt nöjd och kan absolut rekommendera butiken. Förutsatt då att garanterat snabb leverans inte är det viktigaste.