Prisjakt

R.Daneel

Medlem sen 2004-08-12
50
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
R
R.Daneel
50 omdömen
Utmärkt25 dagar sedan

Många års god erfarenhet av Inet

Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Full Star 1
1
(1)
628 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan

+ Den var gratis, en premie - Vattentanken läcker då och då vid ventilen - Spill-fatet är för grunt och för låga kanter, det är kaffe-spill överallt - Den är inte programmeringsbar, man måste stoppa den manuellt. - Kapslarna är stora och dräller väldigt mycket - Den är ful - Den är omöjlig att sälja (oanvänd)

Linocell Powerbank 10000mAh
Full Star 1
1
(1)
250 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Med stor erfarenhet av powerbanks i allmänhet och Linocell powerbanks i synnerhet avråder jag starkt från denna modell. Jag har ägt 4 st. De 2 första reklamerade jag efter att de började knastra medan de laddas upp (via usb-c i en laddare från deltaco med automatanpassad spänning). Jag fick 2 nya och efter ett par månader började även de knastra. Jag har samtidigt använt andra powerbanks från Linocell, som den senaste 20.000 mAh och 4.500 mAh utan liknande besvär. Därutöver har jag nyligen använt Linocells powerbanks i 3 tidigare generationer med samma Deltaco-laddare. Det är alltså enbart denna modell på 10.000 mAh jag avråder ifrån. I allmänhet har jag mycket god erfarenhet av Kjell o companys EMV-varor samt av deras service och bemötande.

Netgear Nighthawk M5
Full Star 1
5
(2)
9 490 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Underbar maskin. Jag använder min Nighthawk M5 endast som modem kopplat till wan-porten på min router som är mer kraftfull och kör en iMesh över huset med flera accesspunkter. Jag kör den utan sladd. Den här är enkel att konfigurera som modem genom att slå på IP passthrough, stänga av DHCP och slå av båda wi-fi-banden. + Går att konfigurera som enbart modem med IP-passthrough + 5G + Gränssnitten i maskinens egen touchskärm är bra. Här kan nybörjaren göra det den behöver. Sedan kan mobil-appen lite mer. En Power user får se till att logga in via webbläsare i routerns inbyggda gränssnitt för att komma ät allt det viktigaste. Alla tre är tillräckliga för vad de ska användas till. - när den startas om måste den anslutna ethernet-kabeln fysiskt kopplas ur och i igen innan den kopplar igenom. Detta lär vara en känd feature. Jag är osäker på vad det beror på. - Saknar väggfäste och skruvhål. - De två touch-knapparna är osynliga med grått på svart, utan relief eller belysning. - Det kommer med en väggplugg till USB-A, som ger Både 5V och 9V. Ingenstans står det vad Nighthawk M5 faktiskt tar, om det är 5V eller 9V. Detta stör mig. Dokumentationen lämnar att önska.

Asus 4G-AX56U
Full Star 1
4
(1)
1 735 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Hittills funkar allt bra förutom SIM-korts-släden. Den sitter så svåråtkomligt att SIM-kortet faller ur när släden sticks in. Jag knäckte det första SIM-kortet. Var försiktig med SIM-kortet så ska denna produkt göra susen. Jag sakna en 5G-router från Asus.

Monopoly: Junior
Full Star 1
2
(1)
281 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ett stort Minus för att det som många barnspel helt saknar strategisk del. Det är enbart tärningen som bestämmer vem som vinner. Till och med Fia med knuff, memory och fyra i rad har mer strategi. Barnen gillar det ändå. Är det Monopol måste det ändå finnas någon möjlighet att påverka spelet. Jag får nog skriva egna regler om jag ska orka spela Monopoly Junior igen.

Hutt DDC55
Full Star 1
5
(1)
2 168 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

XiaoMi Hutt DDC55 är min första fönsterputs-dammsugare och jag är på det hela nöjd utan att kunna jämföra med andra. Jag antar att Xiaomi nyligen köpt upp Märket Hutt, för ingenstans på maskinen står det något annat än Hutt. Den här saknar vätskebehållare, vilket inte verkar ha någon större betydelse. Den används utan rengöringsmedel eller skrapa. Det är i praktiken en automatisk fuktig mikrofibertrasa, vilket har visat sig räcka mycket långt. - det greppvänliga partiet på mitten vid fläktventilerna är inte greppvänligt alls. Mer än en gån har jag tappat den från hög höjd. + den får ström via en lång elkabel istället för batteri. Vilket minskar risken att den faller ner. + 3 par utbytbara trasor följer med vilket underlättar när man ska putsa mycket.

Zulusystrar
Full Star 1
5
(1)
118 kr
R
R.Daneel
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Jag har just läst den med min sjuåriga grabb. Han är fast i berättelsen. Berättelsen är fint och spännande berättad med ett väl barnanpassat och ändå fulländat språk. Berättelsen växer fram ur flickornas eget berättande och hur de växer av att byta tankar med varandra.

Adlibris
Dålig
(500+)
R
R.Daneel
50 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Jag handlar från Adlibris flera gånger om året och har alltid blivit nöjd. Det låter på som att leveranstid är ett vanligt klagomål. Ha inte orimliga förväntningar alla sortiment är inte lika. Bara för att Apotea och liknande företag kan leverera inom ett par timmar, ska du inte räkna med att alla kan de. Exempelvis har Adlibris ett enastående sortiment som är mer än 10 gånger så stort som exempelvis Apoteas. Den genomsnittliga vikten och storleken på varorna är högre för Adlibris. Apotea säljer samma sorts vara till en och samma kund flera gånger per år, medan Adlibris kunder köper olika varor för det mesta, vilket bidrar till en större spridning och bredd på de vanligaste beställningarna. Sådant tar utrymme och tid. Döm utifrån förutsättningarna

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
R
R.Daneel
50 omdömen
Usel2 år sedan

Har börjat lägga ut billiga produkter och fått dem indexerade som en helt annan produkt på prisjakt. På så sätt kommer de in som lägsta pris utan att behöva sälja rätt produkt till lågt pris. Det här förstör prisjakt.