AiR

Medlem sen 2004-08-11
29
Bidrag
56
Hjälpsamröster
Gottes Fun Food
A
AiR
29 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Supersnabba! Paket levererades med DHL och kom fram nästkommande dag (se och lär, Postnord).

Palit GeForce GTX 1070 GameRock HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
5
(3)
A
AiR
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snabbt kort med ruskigt bra kylare, om än med en färgsättning som kan föra tankarna till idrottsoveraller från 1992. Kortet låter ingenting, det är helt passivt upp till och med ca 60 grader och även under load och med de två 100 mm-fläktarna på ca 1000 RPM låter dom ingenting. En intressant detalj är att de är kontraroterande, dvs roterar åt var sitt håll. Som brukligt är loggan bakgrundsbelyst av en stor LED-stripe som indikerar temperatur (grönt, blått, rött) eller valfri färg om man så vill Lite boostat från stock, går lätt att klocka mer, även om man gör bäst i att använda Afterburner istället för Palits egna program, som är lite rörigt och har ett väldigt blått gränssnitt. Observera att kylningen tar upp 2,5 platser, en nackdel om du har ont om plats.

Gense Le Gourmet Gjutjärnsgryta 25cm 4L (med glaslock)
Full Star 1
4.5
(2)
A
AiR
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ja, det är ju kanske inte den mest spännande produkten, det är en gjutjärnsgryta i lagom storlek med bra handtag och ett glaslock. Bra raka former, smalnar inte av som t.ex. SENIOR från IKEA (där själva kontaktytan mot hällen är löjligt liten). Gense har bra vikt också, inte onödigt tjockt gods utan precis lagom. Små finishmissar i gjutningen kan man hitta man är petig och handtaget till locket är av plast och lite halt. Med tanke på det låga priset rekommenderas den till alla som vill ha en bra gryta utan att betala tre gånger så mycket för märket.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
A
AiR
29 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Mycket nöjd.

Whirlpool MWD 240/WH (Vit)
Full Star 1
2.5
(2)
A
AiR
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Svag effekt, ojämn värmedistribution. Lätthanterlig. Bra upptiningsprogram, fungerar till det mesta om man inte har för bråttom.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
A
AiR
29 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Som vanligt finns det absolut inget att klaga på, Dustin är exemplet alla bör följa. Smidig betalning, leveransstatusen stämmer med verkligheten till skillnad från andra (läs: CDON) så när en vara packas, då packas den. Skickat på eftermiddagen, framme vid lunch nästa dag.

Pace DiT8030/13 320GB
Full Star 1
1.4
(27)
A
AiR
29 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Första boxen jag haft som _kräver_ programkort för att spela in från kodade kanaler. Alla andra boxar spelar in strömmen så som den är och avkodar vid uppspelning, utom Pace. Förutom ovan egenhet stoltserar DiT8030 med en upstartstid på _minst_ två minuter. Du kan trycka på ON, gå ut i köket, koka upp tevatten och göra en smörgås och vara tillbaka innan boxen hunnit starta. EPG-uppdatering tar ibland mycket lång tid (>30 min). I avstängt läge klickar Boxen med ett relä-liknande ljud en gång per dag, oftast runt 19-tiden på kvällen och bilden på TV:n försvinner då i någon sekund (antennkabeln går passthrough genom boxen). Gränssnittet är fint att titta på men för långsamt för att vara praktiskt användbart, fördröjningen från det att du trycker på en knapp tills dess att gränssnittet svarar är minst en sekund oavsett vad du vill göra. Lätt den sämsta boxen på marknaden. Vi fick den gratis av Boxer, att det finns säljare som vill ha tre T U S E N kronor för den är löjeväckande.

SimCity (PC)
Full Star 1
2.4
(39)
132 kr
A
AiR
29 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

För det första får du inte spela ett spel du äger när du vill, utan bara när det finns plats på den server du valt att spara din stad på. Det finns många servrar, men städerna sparas enbart på ett ställe. Och även om launchern säger att servern är tillgänglig och du kommer in i huvudmenyn är det ingen garanti för att du kan ladda din stad. Jag har förlorat tre städer med den fantastiska felrutan "Din stad har slutat fungera.". Den totala avsaknaden av simulering gör att spelet blir tråkigt efter några timmar. Det enda du behöver göra är att bygga parker i dina bostadsområden. Du behöver inte bygga industri, för dina simmar behöver ingenstans att jobba, och du behöver inte bygga commercial för dina simmar behöver ingenstans att handla. Många parker = alla är rika, alla kör Bentley, alla är glada, ingen har ett jobb. Men trots denna 100%-iga arbetslöshet betalar de gladeligen skatt och du går plus. Börjar du däremot bygga onödiga samhällsfunktioner som t.ex. en skola så drabbas ditt kassaflöde negativt, och dina simmar kommer bli olyckliga om de inte kommer på bussen, vilket är i stort sett hela tiden eftersom fordons navigeringsförmåga är lika med noll. Brinner det i din stad? Alla brandbilar åker till samma hus och ställer sig på kö utanför, en bil släcker, resten tittar på. Att det brinner i grannens hus längre ner på gatan bryr dom sig inte om. Samma gäller poliser, alla bilar åker till närmaste brott vilket resulterar i 20 polisbilar på rad. Att resten av staden är helt tom på poliser, återigen inget dom bryr sig om. Stadens storlek är för övrigt sjukt liten, mindre än en femtedel av vad den var i SC4. Det enda som är bra är grafiken och animationerna, det är uppenbarligen där EA lagt allt krut, för de underliggande mekanismerna har de programmerat på enklast möjliga sätt.

Poly Gamecom 780
Full Star 1
3.7
(15)
A
AiR
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Okej ljud, bra mikrofon, ganska lätta och mycket övertygande konstruktion med metallrails, inget gnissel och gnirk någonstans. Men vad gör det när man designat produkten för människor med fyrkantiga öron. Jag känner inte en enda person som har perfekt kvadratiska öron, och därmed kommer dessa klämma på övre och undre delen av dina öron. Med andra ord faller hela produkten på att den är så obekväm, såvida du inte har mycket små frökenöron som går in i de 40 mm du har till förfogande. Så mät dina öron innan du köper, är dom längre än 40 mm så passar dessa icke.