eriksjos

Medlem sen 2010-04-30
9
Bidrag
7
Hjälpsamröster
LotusGrill 34cm
2.7
(2)
1 315 kr
2 år sedan
Smidig och snabb kolgrill som förbrukar mycket lite kol. Nackdelen är att den kräver en liten fläkt som går på batteri men det går inga större mängder batteri direkt. Tändning sker med hjälp av tändgel. Kompakt och litet format gör att den är lätt att ta med. Tar bara ett par minuter från tändning till glöden är redo.
Hilleberg Nallo GT (3)
3.8
(2)
10 800 kr
2 år sedan
Gillar Hillebergs tält överlag och detta är inget undantag. Smidigt tält med dubbla ingångar och möjligheten att ha kortsidan helt öppen gillar jag. Perfekt att sitta i absiden och laga mat och ändå ha full utsikt. Tältet sluttar vid fotänden vilket gör att man inte bör vara alltför lång, funkar fint för mig som är 186cm.
Nikon 1 AW1 + 11-27,5/3,5-5,6
3.7
(2)
2 år sedan
En av få, kanske den enda vattentäta systemkameran. Mycket smidig kamera om man vill ha en helt vattentät kamera med utbytbara objektiv. Jag hade gärna sett lite mer systemkameraliknande funktioner mer lättillgängliga så som programförskjutning, exponeringsvariation/kompensation och liknande. Får hoppas det kommer på AW-2 :)
Anker PowerCore+ 26800
3.8
(5)
1 089 kr
2 år sedan
Känns riktigt bra efter något halvårs användning. Kompakt format och rejält med laddkraft. Räcker rimligt länge, speciellt om man kombinerar med en solcell.
DJI Mavic Air Fly More Combo RTF
3.5
(6)
8 390 kr
2 år sedan
Klart trevlig drönare. Filmar och fotograferar bra. Gillar att det går att fotografera i råformat. FlyMoreCombon med extrabatterier är perfekt. Det behövs extrabatterier. Det hopfällbara och kompakta formatet gör att den kan få följa med både i kajak, på cykeln i ryggsäcken osv. Räckvidden kunde varit bättre men man kan kanske inte få allt.
Sida 1