Kategorier
Prisjakt

Gooduser

Medlem sen 2010-04-19
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Retro-Bit NES Wired Controller
3.3
(1)
39 kr
en månad sedan
Köpte på Kjell.com NES handkontroll - USB, Artikelnr: 93804 Denna handkontroll fungerar med RetroPi. Värt att notera!
Netgear Nighthawk MK62 (2-pack)
2.8
(1)
1 990 kr
2 månader sedan
- 3/5 poäng. Inte mer. Mjukvaran är det som brister. Köpte dessa två för 1800 SEK. Inte värda mer. Har använt routern och en satellit i ca 6 månader. Routern täcker markplan, ca 80 kvm av 100 i ett hus med både sten-, och trä/gipsväggar. Mycket dålig räckvidd genom stenväggarna. Godkänd räckvidd genom trä-, och gipsväggar. Satelliten täcker ovanvåning ca 80kvm. Routern är blixtsnabb mot fiberanslutningen (980mbit/s av totalt 1000). 5ghz uppkopplingen inomhus är snabb, där den når fram. Mjukvaran är på grundläggande nivå. Saknar flera funktioner, som möjlighet att schemalägga omstarter eller avstängning och igångsättning. Loggningsfunktionen i är mycket bristfällig. Stora problem att använda Chromecast med produkten, då det inte finns möjligheter att stänga av Client Isolation i routern. Inget stöd för Wireshark VPN. Jag hade behövt ytterligare en satellit, men de är för dyra för att vara värt köpet.
Reolink Argus Eco
2.3
(1)
857 kr
6 månader sedan
Bor i Sverige, och nu (aug/sept 2020) finns varken RTS (du kan bara använda Reolinks egna app för att se kamerabilden, och inte använda fristående appar som TinyCam eller liknande för att ex samla fler kamera-strömmar) eller molnbaserad lagringslösning för denna kamera. Installationen av kameran var bra och enkel, och bilden va bra. Appen saknar funktionalitet så som att definiera zoner för aviseringar. Jag upplever också att appen är "otydlig" gällande vilka lägen som är aktiva eller avstängda. Push-aviseringarna upplever jag som oregelbundna, men detta kan bero på min telefon som ev kör Force Closure på appen, trots avstängd batterioptimisering. Tyvärr returnerar jag kameran då den saknar ovan nämnda funktionalitet.
Asus VivoBook S14 K410UA-EB785T
4.2
(5)
2 år sedan*
Köpte datorn från Weballen oktober 2018 för 4200 SEK, cirka. Trevlig skärm, bra klick i tangentbordet som har tre nivåer av bakgrundsbelysning. Denna version från Webhallen kommer med Windows 10S förinstallerat. Om du inte vet vad "S":et betyder så googla, men i korthet; du kan bara installera appar från Windows Store (alltså inget från Steam eller Googles ekosystem) samt att du inte kan ändra standard webläsare i detta utförande. Du kan lämna Windows 10S och gå till Windows 10 Home, men det förefaller vara en engångs-övergång, och det är inte utan svårighet man kan återgå till fabriksavbildningen (jag tänker för att återlämna den dvs). Med Windows webbläsare Edge som standard så fungerar datorn rappt och saker läses in utan bekymmer. Jag har testat Netflix, Mitt Telia, Spotify utan problem. Datorn är prisvärd, och speciellt eftersom att den går att uppgradera med mer RAM-minne och en extra SSD hårddisk, och har bakgrundsbelyst tangentbord får den höga poäng från mig. Chassit är av plats och det är en mellanväg man får gå om man inte är villig att ge mer i köpeskilling. Mycket dator för pengarna. Men, man får det man betalar för. Köp den på öppet köp, testa utan att lyfta bort Windows 10S, bestäm dig sen. Jag är kräsen, och jag kommer att behålla den.
*Redigerades 2 år sedan
LG G2 D802 32GB
4.4
(114)
6 år sedan*
2015-04-19 Mycket bra formfaktor, skärm och chassi. Batteriet är bra och klarar en dag normal användning. Inga bekymmer med täckning. Utvecklarvänlig, dvs lätt att roota och flasha custom software, recovery och ROM.
*Redigerades 6 år sedan
HTC Touch HD
4.3
(44)
11 år sedan*
Snygg, bra batteritid om man stänger av 3G:et. Har flashat den med en custom Rom (vilket HTC passivt uppmuntrar till) vilket gjorde den dubbelt så bra. Lite för långsam för mig nu dock (2010 april). Borde inte kosta mer än 2000 kr kontant med tanke på prestandan.
*Redigerades 11 år sedan
HP Color LaserJet CM1312NFI MFP
1.5
(2)
11 år sedan*
Har det mesta du behöver för ett litet kontor. Scannerfunktionerna är jättebra, blir fina pdf:er lätt. Dock är skrivarfunktionen i princip värdelös. Tyvärr. Satte ett fem (5) sidors dokument på utskrift, 15 kopior. Det tog 2 timmar att skriva ut. Efter cirka 4 sidor stannade skrivaren för antingen "kalibrering", "rengöring" eller "avsvalningsprocess". Detta gör skrivaren till den dyraste pappersvikt vi har på kontoret! - Köp inte denna skrivare om du vill kunna skriva ut >20 sidor på under 20 minuter!
*Redigerades 11 år sedan