Kategorier
Prisjakt

cblanquer

Medlem sen 2010-04-04
25
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Keychron K6 Wireless RGB Gateron Brown (Nordisk)
3.6
(3)
865 kr
en månad sedan*
(Om du använder Linux) möjligtvis problem med bluetooth som inte funkar rätt under linux, "Function keys" man skulle kunna aktivera med "fn2" fungerar inte direkt. Stöd finns inte, bara en FB grupp dä rdu kan se den typ problemn du kan få och eventuellt , hur man fixar dom ( https://www.facebook.com/groups/Keychronlinux ). Annars är den bra och finn.
*Redigerades en månad sedan
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB
3.9
(4)
3 283 kr
4 månader sedan*
Nöjd. Kommer från en Huawei Mediapad M3 8" med en för gammal batteri och några fördommar mot Samsung men efter 10 dagar kan jag säga att jag är väldigt nöjd. Surfplattan behöver in laddas tills natten. Inte så mycket crappware ur Samsung och några bra funktioner. Den bifogade S-pen blir en plus, inte bara för att teckna men hellre för att nå hela skärmen utan att röra armen. Köpte den lite dyra men man får mycket för priset om man inte vill investera mycket för en surfplatta. 5 tjärnar idag: uppdatering till Android 11 aktiverar pc mode (DEX) ! Kunde inte vara bättre för priset!
*Redigerades 2 månader sedan
OnePlus Nord 256GB
3.6
(3)
4 490 kr
2 månader sedan
Byter från OnePlus 5 till Nord modellen. Mycket snabbare och bättre större skärm. Priset jättebra för värdet.
Withings BPM Connect
2.5
(2)
990 kr
4 månader sedan*
Funkar utmärkt. Min fungerar och mäter rätt. 1. Ersätter min gamla produkt som skulle äta upp baterier så snabbt. Här kan man ladda upp med USB kabel. 2. Kopplas bra till Withings konto och appen. 3. Lite oergonomiskt att sätta den i amen (jag tänker om man har någon mobilitet problem), då blir det inte 5 *
*Redigerades 4 månader sedan
Withings Body Cardio
2.6
(7)
1 280 kr
4 månader sedan
Väldigt besviken; Finnt och bra med direkt WiFi koppling till kontot. Synkas bra med Google Fit och Withings BPM Connect. MEN 1. pulsmätning fungerar inte als rätt (mätter runt 14 över den rätta siffra). 2. deaktiverar man pulsmätning verkar flera funktionner inte fungera vidare (krops %). 3. att försöka nå stöd med appen eller websidan får man i en sån "loop" av kontoverifiering och konto sida med mätningar (jag vill tro, det är pga årsskyftet och ingen som fixar något server fel). Kommer att försöka igen om några dagar.
Byggmax
Bra
(500+)
OK
5 månader sedan
Standard leverans 2 till 5 dagar med möjligt försening pga årsskyfte (låter okej) blir 1 månad att vänta efter varan köps (600% längre än den standaren maxtiden).
Bosch BBH32551
3.3
(1)
2 025 kr
9 månader sedan*
Nette amélioration de modèles antérieurs.
*Redigerades 9 månader sedan
Asus RT-AC86U
4.2
(32)
1 390 kr
9 månader sedan*
Köpte den igår, allt lätt som en plätt. Den skulle ersätta en gammal RT-N66U och på början var det mycket bättre med 5 GHz wi-fi och generellt med hastigheten. Sen blev det plötsligt instabilt i 2,4 GHz bandet, nätverket komm och försvann, inte hittat om det är ett fel i routern eller en konfig som skulle lösa det. Jag fixade detta med factory reset och sen konfigurerade om routern.
*Redigerades 9 månader sedan
Asus 4G-AC53U
2.1
(5)
1 559 kr
2 år sedan*
Köpt i juli för att använda den i sommar lägenheten. Det var enkelt att sätta upp och fungerade utmärkt. Delar även filer med en USB minne. Den saknas bara en funktion att se lätt, vad mycket data man använt, kräver kolla i webbgränssnittet. Tyvärr hastigheten är väldigt låg, men kanske pga den mobila nätverket här?
*Redigerades 9 månader sedan
Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW (2nd Generation)
3.4
(12)
1 090 kr
9 månader sedan*
Verkar okej och bra kvalitet MEN fungerar inte med alla routers (och man måste aktivera IPv6). Tyvärr är min router icke kompatibel och då tappar produkten sin intresse. Hel fel att NEST/Google inte ger en sådan information in produktbladet så man kan veta i förväg. https://support.google.com/googlenest/answer/9233444?hl=en&ref_topic=9361957 **Med lite mer arbete och utan att följa deras instruktioner, gick det att fungera på min "icke-kompatibel" router. Jag lämnar ändå en 1-* , det skulle vara enklare.
*Redigerades 9 månader sedan
Sida 1