Prisjakt

Michael08

Medlem sen 2004-06-04
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Samsung F24T354 24"
Full Star 1
3.8
(1)
1 388 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Väldigt fina färger samt super prisvärd skärm för 999kr. 75hz gör att skärmen blir stabilare. Har dock inte testat med gaming då den används med en enkel laptop. Innan hade jag en AOC G2590VXQ som jag var väldigt nöjd med och köpte denna för att ha bakom en magisk spegel ihop med raspberry PI. Men efter att testat AOC vs Samsung skärmen så är den sistnämnda så mycket bättre bild (samt snyggare på skrivbordet) så får AOC användas för spegelprojktet istället. Det jag saknar är inbyggda högtalare men inte så viktigt samt har bara en HDMI o VGA så ingen display port eller dubbla HDMI. Förstårs heller int 2k eller 4k upplösning men det får man inte för 1000kr. För priset är det 5+ i betyg väldigt bra skärm hade varit bra köp för 2000 oxå...

Samsung QLED QE65Q70R 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.7
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Otroligt bra bild Efter senaste firmware så funkar det även att köra Dolby Atmos ut från TVn t.ex från Netflix till Pioneer Atmos förstärkare blir väldigt bra ljud.

*Redigerades 8 månader sedan
TCL 65X10
Full Star 1
2.3
(1)
26 045 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan*

Fruktansvärt dåligt för en så dyr TV - Inbyggda apparna i Android TV Netflix samt Disney+ har inte Atmos support då Kineserna hoppat över att betala licens till Dolby. (för ett år sedan fanns uppgift att det skall komma en uppdatering med atmos support men fortfarande inte kommit någon uppdatering). Fantastisk fin bild med Dolby Vision och hdr10+ samma svärta och kontrast som min andra TV Philips Oled. Däremot SD hanterar den inget vidare t.ex Telia Play i Android TV - ser inte kul ut.. Eftersom den inte har dolby atmos för vanliga streaming tjänster så behöver man köra separat streaming dongle om man vill har bra bioljud hemma och då dyker nästa problem upp. TV är inte 100% HDMI CEC kompatibel så varken nya Goggle TV, Apple TV 4K eller Nvidia Shield Pro kan styra tvn fullt ut med sina fjärr kontroller (jag har alla hemma) - det går bra att starta TVn med ovan fjärrkontroller samt ändra volym - men går inte att stänga av TCL tv utan man måsta dels stänga av t.ex med Google TV fjärren och då tänds TV bild upp att det inte finns någon signal på HDMI och då behöver man stänga av tvn med tvn fjärr separat dvs HDMI CEC funkar inte - inget man förväntar sig från en 2020årsmodell TV för 25000 sek. (jag spenderade säkert 5 timmar med återställning av alla apparater - testat olika kombinationer av HDMI porter - köra direkt till TV - köra via förstärkare (testat med nya Yamha och Pioneer förstärkare samt har nya dyra 8K certifierade kablar) men samma resultat. Lite gogglande på massa forum så är det massor av folk som har problem med HDMI CEC och där sticker TLC ut jämfört med andra märken - så inget unikt på mitt exemplar. TVn är dessutom väldigt plastig med plastig fjärrkontroll så endast panelen som känns premium resten känns som en budget TV för 7000kr. Min köpte jag som demo på elgiganten men lämnade tillbaka redan efter en vecka med öppet köp och blev ett annat märke istället (TCL var inte ens värd 10000kr anser jag hade varit grymt besviken om jag betalt fullpris eller även kampanj pris för den). Har lust att ge den 1 stjärna men med HDR och Dolby Vision material så levererar TV bra bild jämförbart med en OLED för 15000 därav 2 stjärnor av mig.

*Redigerades 8 månader sedan
Tangent Spectrum W1
Full Star 1
3.9
(5)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*

Riktigt bra HIFI ljud samt snygg med träplattan. Stort plus att den har WIFI och casta Netflix och slippa dåliga bluetooth uppkopplingar det blir alldrig bra. Köp på rea för under 1000 kr så är den ett kap men även full pris en av dom bästa högtalarna med casting och google home support.

*Redigerades 10 månader sedan
JBL E65BT NC
Full Star 1
3.3
(20)
1 097 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Uppdaterat omdöme med en stjärna. Har avverkat tre par med E65BT som jag endast använda få tillfällen vid resa. Samt är mkt försiktig med mina saker, Kvalitén på dessa är fruktansvärt dålig - ett par glappkontakt i milrofon samt två par som spruckit i bygel samt lur släppt i limning resulterar i en stjärna Bra ljud och sitter ganska bra - enkelt handhavande. Mina har jag använt ett år och främst när jag är ute och flyger / åker tåg vid ca 10 tillfällen. Anledningen till dåliga betyget är att dom har glappkontakt så ena mikrofonen är sönder till ena luren som används till NC funktionen. Snabb sökning på interntet så är det vanligt fel på dessa lurar samt även den enklare med dåliga lödningar som gör att dom inte håller bra. Finns en massa video klipp på youtube hur man reparerar versionen utan NC då det är ett vanligt problem att ena luren slutar funkar https://www.youtube.com/watch?v=hAJXnyQuQuA Tyvärr finns inget klipp för 65 versionen förrutom denna men har inte funkar för mig då mina troligtvis behöver lödas om... https://youtu.be/gFmsNWtIwU4

*Redigerades 2 år sedan
Pioneer SE-MS9BN Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(4)
1 570 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra hörlurar. Använder dom främst vid resor flyg/tåg för anti buller funktionen i hej hemma då har jag andra lurar. Jag är audiofil med höga krav på ljud och dessa är bra - hyffsat neutrala, spelar naturlig bas men när inte ända fram i musikalitet och upplevs lite tråkiga av mig därav fyra stjärnor - köpte dom på rea för 1300 och för det priset är svårt att hitta bättre för dom pengarna. Positivt att dom även har NFC samt Gogge assistent samt sitter mkt skönt på även vid längre resor. Negativt NC är inte lika bra som mina JBL 65nc jag hade tidigare. Jämför dessa med JBL som jag avverkat 3 par som går sönder väldigt fort o Pionner verkar ha betydligt högre kvalitet men det får tiden visa, gillar annars JBL lurarna ljudmässigt bättre även om dom inte är lika neutrala så är dom mer musikaliska tyvärr dålig komponent kvalitet. Har aldrig testat Bose pga för dyra för det lilla jag använder dom så kan inte göra jämförelser mellan dom. Slutsats mkt bra lurar som rekommenderas, vill du ha audiofil lurar så måste man upp till dyrare lurar

Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Blev inget köp av TV - valde att hämta varan i butik som jag bestält. När SMS kom så stod det att min tv endast fanns som bildoptimerad och kostade då ytterligare pengar som jag inte vill betala. Elgigantens varulager borde bara visa tillgänliga tv apparater som är standard ej Demo/optimerade/abbonmengsbundet eller något annat tillägg som jag inte vill valt vid beställning av varan. Gjorde liknande förra året och köpte Samsung TV 55" på nätet - den gången kom jag till butiken och fick reda på att det var en optimerad tv och den gången blev det köpt då jag åkt ganska långt. Grejen var att bildoptimeringen var helt fel kalibrerad gick in på flatpanels och använde deras inställning när dom testat samma modell och blev betydligt bättre så att betala extra för kalibrering är helt onödigt om man kan hitta inställningarna på nätet. Obs gillar elgiganten men just detta köp blev trist då varan jag bestäld inte fanns utan kraven på att betala en tilläggsprodukt som jag inte vill ha.

Defunc Duo
Full Star 1
3
(3)
1 112 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Hade dom hemma men efter snabbt test så såldes dom av igen då ljudet är riktigt kasst. Låter som något man köper på Jysk billigt. - köp två stycken wonderboom och koppla ihop istället får ni riktigt bra ljud i Stereo eller kanske en JBL eller annan bra högtalare för pengarna. Dessa är inte värda ens 499kr utan max 200kr för någon som har en tight budget och inte har så höga krav.

Samsung C32JG50 32"
Full Star 1
3.6
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*

För priset riktigt bra- skulle gärna även haft USB Hub samt inbyggda högtalare för då får man betala mer för dom funktionerna - har i allfall hörlurar uttag. Att den har dubbla HDMI plus en Displayport ingång är riktigt bra. Hade den kostat 5000kr så hade jag bara gett den 4 stjärnor pga foten är väldigt enkel fast utan möjlighet att ställa in höjd eller vinkel. Men skärmen som sådan leverar riktigt bra kvalitet både i film, jobb samt spel och funkar perfekt hos oss.... Jämför med vårat HP skärm på jobbet 1440*3440 34" som har listpris 12000kr och är ingen stor skillnad i kvalitet på en skärm som kostar det tredubbla.

*Redigerades 3 år sedan
Clas Ohlson
OK
(391)
Usel
3 år sedan*

Borde få noll stjärnor... samma review som vid black friday då det inte går att beställa och får medellande "Det finns inget tillgängligt leveransalternativ för valda produkter" vilket betyder att det inte går att skicka eller finns inte på lager. Urdåligt av en stor butik med en e handel lösning där uppgett webblager inte stämmer överens med verkligheten och workflow som gör att kunderna blir galna. Clas ohlsson - vill ni vara med och köra webshops måste ni bli mycket bättre annars kommer ni snart inte finnas kvar.

*Redigerades 3 år sedan
Sida 1