Kategorier
Prisjakt

elkman85

Medlem sen 2009-09-21
77
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Snuza Pico
2.2
(2)
1 558 kr
2 dagar sedan
Är inne på vår tredje snart fjärde pico. Varför så många? För att kvaliteten på en såhär dyr produkt är under all kritik. Första köptes till vårt första barn. Den var DOA och fick reklameras direkt. Batteriet var kasst och tog inte laddning. Andra fungerade väldigt bra. Dock så var appen under all kritik. Krävde att skärmen är på för att logga samt att den käkade batterier så inni. Kan har blivit bättre då det var ett tag sedan men har inget behov att använda den. Larmar som den ska och är väldigt stabil. Ps. barn ska inte sova på magen och klart det blir svårt att registrera andningsrörelse om den kilas mellan mage och säng. Nu när vi har vårt andra barn har pico nr 2 dammats av och fungerade till en början men sedan har den betett sig konstigt och bara kör regnbåge i dioderna och glappa. Så vi köpte en ny. Tredje kom med lite uppgraderingar i vissa yttre aspekter men den är DOA precis som första. Batteriet är dött. Så väntar på reklamationsärendet och ber att andra ska hålla tills vi får en ny fungerande. Så denna får en samlad 2 stjärnor för att det är trots allt en väl fungerande produkt bortom alla trasiga enheter och allt annat strul.
Corsair Gaming Ironclaw RGB Wireless
2
(3)
690 kr
6 månader sedan*
Skaffade denna då jag ville byta till trådlöst. (har en deathadder elite idag). +Passar stora händer. Ligger skönt i handen. -Knapparna för tummen är inte grundinställda som alla andra möss så fram back m.m. i webbläsare, explorer fungerar inte. -4 av knapparna är bundna till att styra profil/dpi. -Måste ha appen för att styra funktionerna i musen OCH den måste vara igång hela tiden för att inställningarna ska vara igång. Vilket även sker när du låses skärmen. -När jag spelade vissa spel så flippade den ur totalt och ändrade dpi hur som helst beroende på rörelse av musen.
*Redigerades 6 månader sedan
Sonos Play:5
4.4
(95)
5 990 kr
6 år sedan*
VARNING. Säljs många beggade nu. Det är för att SONOS har gått ut med att de kommer ta dessa ur support och att de inte kommer stödjas av nyare versioner. De erbjuder att byta in dem mot 30% rabatt på nya högtalare. Om man byter in sin högtalare så behöver man inte lämna in den. De låser den bara centralt. Så du som köpare kan inte se detta.
*Redigerades ett år sedan
TP-Link TL-PA4020PKIT
1.8
(2)
1 627 kr
2 år sedan*
Inga konstiga ljud eller frekvenser. Har den mellan routern och tvboxen för att slippa kabel. Är tillräckligt stabil för att Telias box ska fungera. Funderar på att utöka med fler kontaktpunkter. *uppdatering* Testade att byta position på pluggen då vi på senare tid fått störningar på tvsändningen. Vet fortfarande inte om det är homeplug eller Telia som är boven. Dock så hittar de inte varandra så bra. *Uppdatering2* Kör den nu mellan garaget och huset. Jäkligt struligt att hitta fungerande uttag och riktning som den ska sitta. Fick kontakt mellan uttag A och B (i början av texten) men mellan A och C (router-Garage) fungerade inte. Men mellan B och C (Tv och garage) fungerade??? Blev att dra en kabel till till Tvns eluttag. Men nu flyter bredbandet i garaget/hemmabion superbt.
*Redigerades ett år sedan
Fallout 76 (PC)
2.2
(18)
91 kr
2 år sedan
Haft spelet sedan BETA stadiet. Det finns ingen story, inga NPC bara en massa småuppdrag utan mening. Sjukt buggigt spawnsystem då fiender får level efter omgivningens spelarnivå. Detta gör att du helt plötsligt kan behöva hoppa ur då alla fiender är 30-50 levlar över dig. Dåligt system för levling. Positivt är att det är Falloutmiljö.
TP-Link RE450
3.5
(13)
647 kr
3 år sedan*
Har denna och upplever inga problem om man placerar den så man får en blå ring. Ger en hyfsad förlängning av WIFI men om man verkligen vill ha större och snabbare wifi bör man se över att skaffa ett Ubiqiuti uniFI. Edit* Vet inte varför den får för sig att tappa kontakten ibland. Blir röd i några sekunder för att sedan bli tipp topp igen ett tag. Har inte orkat försöka felsöka varför ännu. Men noterade det när jag fick problem med hastigheten ute i garaget. Får bara 50 Mb/s där nu trots AC komponenter hela vägen.
*Redigerades 2 år sedan
OnePlus 6T (8GB RAM) 128GB
4.3
(20)
4 349 kr
2 år sedan
Första telefonen som får mig att inse att det inte är uppkopplingen som gjort att man upplever input-lag. Bytte från två telefoner (iPhone och Google) till denna (då den kan ha två abonnemang). Tråkigt bara att iWatch inte vill samarbeta så det får bli en ny klocka också snart. Migreringen var extremt smidig även fast jag gick från två mobiler till en. Även sjukt smidigt att växla mellan abonnemangen. Kameran är så snabb och bra att jag börjar ta bilder med mobilen istället för systemkameran. Extra + till att man kan dölja notchen. Då inverteras färgerna på statussymbolerna och allt blir jäkligt snyggt.
Kärcher K5
3
(4)
2 995 kr
2 år sedan
Helt ok högtrycktvätt. Slangen hängs enkelt i kroken på sidan. (dock får man samla ihop den själv) Enkelt att byta munstycke på pistolen. Största skillnaden mot K5 Control är att pistolen här är på/av medans Control har en styrenhet på pistolen. (därav den stora prisskillnaden) Lite minus har den. Önskar att den skulle hålla trycket mot pistolen när den är igång så att det hade varit mer respons när man börjar spraya. Nu är det en ganska lång fördröjning. Upplever även att varierande munstycket inte är byggt för denna då trycket nästan är obefintligt i "mjukaste" läget. Då nästan slörinner det ur pipen.
Husqvarna Automower 420 (2018)
4.6
(14)
19 995 kr
2 år sedan
Sjukt smidig klippare. Har haft den ett tag nu. Denna sommar har den dock fått vila nu mot slutet då det inte regnat på två-tre månader och varit 28-35 grader varje dag. Så det känns onödigt att den ska tuffa runt på en gul plätt. Men nu så. Fastnar väldigt sällan och när den gör det är det tydligt varför. (och åtgärda det för den kommer fastna igen annars). Stöldskyddet fungerar fantastiskt. Råkade lyfta den innan jag matade in koden. Helt plötsligt stod jag där med tre grannhus som tittade på mig och en skrikande klippare. Går inte att missa att den lyfts. Enkla menyer att navigera. dock lite minus att WIFI eller dyl. inte ingår i dessa modeller. Edit: har fått utföra min första "service" på den då ett vanligt återkommande fel inträffade. Den började låta rejält när den åkte runt och klippte. Visade sig att skivan som knivarna sitter på var lös. Detta åtgärdades genom att släppa skyddsskivan och dra bort lagret bakom den. Där sitter tre skruvar som håller knivskivan på plats. Dessa vibrerar loss väldigt lätt verkar det som. Men efter att jag dragit dessa och återmonterat så är den tystare än vad den var som ny.
Weber Master-Touch GBS 57cm
4.6
(8)
2 787 kr
3 år sedan
Bara smidiga funktioner rakt igenom. Samtliga detaljer är genomtänkta. Så som att man bara behöver glida av locket så rullar den smidigt ner i hållaren eller kolbyttorna som gör att man enkelt kan styra temperaturzoner i klotet. Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad mot traditionella men i det här fallet så försvarar kvaliteten det högre priset utan att man tar med deras garanti. Denna har höjt min nivå på hur bra jag lyckats få köttet.
Sida 1