Prisjakt

elkman85

Medlem sen 2009-09-21
79
Bidrag
34
Hjälpsamröster
ASRock B650 LiveMixer
Full Star 1
1
(1)
2 253 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Varning. Inte mycket info som stämmer om detta kort. Står AM4 och AM5 lite överallt. DDR4 och DDR 5. Samt att EAN koden pekar på ett B550 kort.

Snuza Pico
Full Star 1
2
(2)
2 295 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Är inne på vår tredje snart fjärde pico. Varför så många? För att kvaliteten på en såhär dyr produkt är under all kritik. Första köptes till vårt första barn. Den var DOA och fick reklameras direkt. Batteriet var kasst och tog inte laddning. Andra fungerade väldigt bra. Dock så var appen under all kritik. Krävde att skärmen är på för att logga samt att den käkade batterier så inni. Kan har blivit bättre då det var ett tag sedan men har inget behov att använda den. Larmar som den ska och är väldigt stabil. Ps. barn ska inte sova på magen och klart det blir svårt att registrera andningsrörelse om den kilas mellan mage och säng. Nu när vi har vårt andra barn har pico nr 2 dammats av och fungerade till en början men sedan har den betett sig konstigt och bara kör regnbåge i dioderna och glappa. Så vi köpte en ny. Tredje kom med lite uppgraderingar i vissa yttre aspekter men den är DOA precis som första. Batteriet är dött. Så väntar på reklamationsärendet och ber att andra ska hålla tills vi får en ny fungerande. Så denna får en samlad 2 stjärnor för att det är trots allt en väl fungerande produkt bortom alla trasiga enheter och allt annat strul.

Corsair Gaming Ironclaw RGB Wireless
Full Star 1
1.8
(5)
899 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Skaffade denna då jag ville byta till trådlöst. (har en deathadder elite idag). +Passar stora händer. Ligger skönt i handen. -Knapparna för tummen är inte grundinställda som alla andra möss så fram back m.m. i webbläsare, explorer fungerar inte. -4 av knapparna är bundna till att styra profil/dpi. -Måste ha appen för att styra funktionerna i musen OCH den måste vara igång hela tiden för att inställningarna ska vara igång. Vilket även sker när du låses skärmen. -När jag spelade vissa spel så flippade den ur totalt och ändrade dpi hur som helst beroende på rörelse av musen.

Sonos Play5 WiFi Högtalare
Full Star 1
4.7
(95)
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

VARNING. Säljs många beggade nu. Det är för att SONOS har gått ut med att de kommer ta dessa ur support och att de inte kommer stödjas av nyare versioner. De erbjuder att byta in dem mot 30% rabatt på nya högtalare. Om man byter in sin högtalare så behöver man inte lämna in den. De låser den bara centralt. Så du som köpare kan inte se detta.

TP-Link TL-PA4020PKIT
Full Star 1
2
(2)
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Inga konstiga ljud eller frekvenser. Har den mellan routern och tvboxen för att slippa kabel. Är tillräckligt stabil för att Telias box ska fungera. Funderar på att utöka med fler kontaktpunkter. *uppdatering* Testade att byta position på pluggen då vi på senare tid fått störningar på tvsändningen. Vet fortfarande inte om det är homeplug eller Telia som är boven. Dock så hittar de inte varandra så bra. *Uppdatering2* Kör den nu mellan garaget och huset. Jäkligt struligt att hitta fungerande uttag och riktning som den ska sitta. Fick kontakt mellan uttag A och B (i början av texten) men mellan A och C (router-Garage) fungerade inte. Men mellan B och C (Tv och garage) fungerade??? Blev att dra en kabel till till Tvns eluttag. Men nu flyter bredbandet i garaget/hemmabion superbt.

Fallout 76 (PC)
Full Star 1
2.5
(17)
21 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Haft spelet sedan BETA stadiet. Det finns ingen story, inga NPC bara en massa småuppdrag utan mening. Sjukt buggigt spawnsystem då fiender får level efter omgivningens spelarnivå. Detta gör att du helt plötsligt kan behöva hoppa ur då alla fiender är 30-50 levlar över dig. Dåligt system för levling. Positivt är att det är Falloutmiljö.

TP-Link RE450
Full Star 1
4
(15)
566 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har denna och upplever inga problem om man placerar den så man får en blå ring. Ger en hyfsad förlängning av WIFI men om man verkligen vill ha större och snabbare wifi bör man se över att skaffa ett Ubiqiuti uniFI. Edit* Vet inte varför den får för sig att tappa kontakten ibland. Blir röd i några sekunder för att sedan bli tipp topp igen ett tag. Har inte orkat försöka felsöka varför ännu. Men noterade det när jag fick problem med hastigheten ute i garaget. Får bara 50 Mb/s där nu trots AC komponenter hela vägen.

OnePlus 6T Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.5
(20)
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Första telefonen som får mig att inse att det inte är uppkopplingen som gjort att man upplever input-lag. Bytte från två telefoner (iPhone och Google) till denna (då den kan ha två abonnemang). Tråkigt bara att iWatch inte vill samarbeta så det får bli en ny klocka också snart. Migreringen var extremt smidig även fast jag gick från två mobiler till en. Även sjukt smidigt att växla mellan abonnemangen. Kameran är så snabb och bra att jag börjar ta bilder med mobilen istället för systemkameran. Extra + till att man kan dölja notchen. Då inverteras färgerna på statussymbolerna och allt blir jäkligt snyggt.

Kärcher K5
Full Star 1
2.6
(7)
3 995 kr
e
elkman85
79 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Helt ok högtrycktvätt. Slangen hängs enkelt i kroken på sidan. (dock får man samla ihop den själv) Enkelt att byta munstycke på pistolen. Största skillnaden mot K5 Control är att pistolen här är på/av medans Control har en styrenhet på pistolen. (därav den stora prisskillnaden) Lite minus har den. Önskar att den skulle hålla trycket mot pistolen när den är igång så att det hade varit mer respons när man börjar spraya. Nu är det en ganska lång fördröjning. Upplever även att varierande munstycket inte är byggt för denna då trycket nästan är obefintligt i "mjukaste" läget. Då nästan slörinner det ur pipen.