Prisjakt

toffel22

Medlem sen 2009-08-18
6
Bidrag
4
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Beställde ett minneskort på söndagen. Kontaktade support på onsdagen som sa att det fanns i lager och borde skickas samma dag. Måndagen 15 dagar efter beställning har inget skickats.
*Redigerades 6 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
10 år sedan*
Jag fick en laptop i julklapp som hade en trasig tangent. Jag återförpackade datorn direkt (utan att starta den) och gick till Webhallen den 28:e och tänkte att jag skulle få en ny men allt de erbjöd var att REPARERA. Det skulle ta EN MÅNAD. Anledningen till att de inte ville ge mig en ny dator var att man måste lämna tillbaka den inom sju dagar, vilket är förståeligt då de inte vill ta tillbaka produkter som en slarvig kund gjort sönder men i mitt fall var det ju uppenbart att datorn var defekt vid uppackandet då datorn aldrig startats. Hur troligt är det att jag gjort sönder tangenten när jag aldrig slagit på datorn? I övrigt borde de erbjuda längre tid att lämna tillbaka en felaktid produkt i juletider då de sju dagarna, som i mitt fall, utgått redan innan jag fått produkten. Jag skulle gett en etta men eftersom supporten svarade snabbt på mail efter att jag varit i den fysiska butiken får de en tvåa.
*Redigerades 10 år sedan
Väskan
Usel
(17)
Bra
10 år sedan*
+ Billigt + Trevlig kundservice som svarar snabbt. - Kunde inte spåra min leverans då jag inte fick något kolli-id. - Fick ingen avisering när paketet kommit fram.
*Redigerades 10 år sedan
Bokextra
Dålig
(25)
Bra
10 år sedan*
+ Snabb leverans på två dagar. - Inget mail när varan skickats. - Lagerstatus visas inte på prisjakt
*Redigerades 10 år sedan
Logitech Alert 750e Outdoor Master System
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
+ Homeplug. + Ljudupptagning. + Väldigt enkel installation. - Kunde vara bättre kvalitet på bilden och mindre vidvinkel.
*Redigerades 10 år sedan
Lava mMotion Swing LRM-901-L
Full Star 1
4.1
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Enkelt att installera, billigt men ändå lyxigt. Det går att använda tv:ns fjärrkontroll för att styra fästet. Jag är riktigt nöjd.
*Redigerades 10 år sedan