Kategorier
Prisjakt

MXJONAS

Medlem sen 2009-07-31
14
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Enkelt, bra, snabbt. Inga fraktkostnad.
Apple Mac Mini (2011) - 2,5GHz DC 4GB 500GB
4.1
(7)
9 år sedan*
Efter den första Mac Minin gått sönder så köpte jag direkt en ny utan att tveka då jag var nöjd med min första. Den som säljs nu är rena skiten jämfört med den första som jag gav högsta poäng för. Den nya är jätteseg och reagerar som en sengångare hela tiden. Kan det vara så att mitt exemplar är dåligt, jag vet inte. Kan inte rekommendera köp! Grymt snabb! Grymt snygg! Grymt tyst! Denna lilla enhet slår mig med förvånad, förstår inte hur dom fått plats med den kraft som finns under skalet. Kommer förmodligen sätta i 8GB minne, inte för att det behövs utan för att jag kan.
*Redigerades 2 år sedan
Q Acoustics 3000 5.1
3.5
(1)
12 990 kr
3 år sedan*
Hur nöjd som helst med detta paket. Gjorde dock några förändringar. Sålde subben till förmån av XTZ sub Satte ett par Q akustik 7000i i bak och flyttade upp ena paret till atmoshögtalare. Låter väldigt bra och ger en fin volym med atmos.
*Redigerades 3 år sedan
Q Acoustics 3010
3.5
(4)
2 490 kr
3 år sedan*
Har ett par som Atmos högtalare till mina 3020, funkar klockrent.
*Redigerades 3 år sedan
CanVac Q Premium Bag
3.7
(2)
6 575 kr
4 år sedan*
Vi fick en Premium bag installerad då vi byggde ett nytt hus. Var lite skeptisk till CD då vår vanliga DS funkar utmärkt. Till en början var jag inte alls kompis med den 9 meter långa DS slangen som jag upplevde krullade sig hela tiden. Men det blev bättre efter ett tag efter ha lärt sig hantera den. Suget tyckte jag inte heller imponerade till en början. Men det är bra, väldigt bra. Klart jämförbart med vår E-lux Ultra One på 2200 Watt (den gamla). Så efter några veckor med denna CanVac så saknas inte den gamla DS. Men det som hamnar på minus är ljudet. Inte alls så tyst som jag hade förväntat mig, suget från munstycket låter ungefär lika mycket som en vanlig dammsugare, iaf om man dammsuger golv eller dyl. Dammsuger man där emot soffa, mjuk matta eller säng så blir den mycket tystare då tyget dämpar ljudet. Annars full pott.
*Redigerades 4 år sedan
Sumo.se
Utmärkt
(340)
Utmärkt
4 år sedan*
Snabb leverans, blev uppringd av dem några timmar efter beställning då en av artiklarna jag beställde hade lite längre leveranstid.
*Redigerades 4 år sedan
Sonos Play:1
4.3
(104)
1 987 kr
7 år sedan*
Lika enkel som Play 3 och Play 5 att installera. Inga problem, görs i princip av sig självt, trådlöst. Enda smolket som inte ger högsta poäng är lite väl stylat ljud. Men ställer man bara ner basen något så låter det jätte bra.
*Redigerades 7 år sedan
Sonos Play:5
4.4
(95)
5 990 kr
7 år sedan*
Efter ha varit väldigt nöjd med Play 3:an som jag köpte för några månader sen så köpte jag nu storebror Play 5. Kan konstatera att den levererar mer av allt! Fyller rummet med ett kraftfullt och bra ljud. Otroligt nöjd, måste bara ge full pott!
*Redigerades 7 år sedan
Electrolux UltraOne Mini UMORIGIN
3.2
(6)
7 år sedan*
Efter att ha använt storebrorsan Z8820 nu i några år så blev jag väldigt intresserad av när Ultra One Mini dök upp. Det som är slående när man packar upp den är storleken och vikten. Så liten och lätt maskin kan ju inte vara så bra. Eller? Hade inte sett den mer än på bild och än mindre prövat den innan jag gjorde en beställning via nätet. Men, då E-lux ger en 100 dagars nöjd garanti så kändes det inte som nån större chansning. Maskinen är lätt ihopsatt och en påse sitter redan på plats, så det är bara att fästa slangen i dammsugaren och sedan handtaget på slangen för till sist sätta golvmunstycket på röret. När allt är ihop är det bara att starta... Hittar ingen knapp på dammsugaren, vist ja, det är ju fjärrkontroll från handtaget. Från handtaget styr man sugeffekten i 5 olika steg plus ett autoläge som reglerar suget automatiskt. Startar med läge 1, vilket är jämförbart med den större modellen vi har. Fast ljudet är lägre. Läge 5 suger på RIKTIGT bra, även om det fattas lite upp till Z8820, men frågan är om det behövs. Autoläget är riktigt bra när man exempelvis dammsuger säng med lakan i eller stoppade möbler. Dagens dammsugare suger så hårt att det bara blir jobbigt att städa mjuka saker. Atingen sugs munstycket fast eller än värre suger sönder nått. Ljudet vet jag inte om det blir så mycket lägre än på Z8820. Själva dammsugaren är säkert tystare, med det är ju själva "sug-ljudet" från munstycket som hörs mest. Storleken på dammsugaren gör att den kommer att få stå framme allt som offtast tror jag. Oerhört liten och lätt att ta med sig, speciellt i trappor. Knappen för kabelupprullning känns lite billig, borde funnits ett autoläge på den också. Jag köpte vår på El Giganten för 1690 Kr. Värd varenda krona. Kan rekommenderas.
*Redigerades 7 år sedan
Wilfa CGR-1
4
(36)
8 år sedan*
Maler kaffet på, tycker jag, ett utmärkt sätt. Går inte att jämföra med modeller som har roterande knivar för några hundringar mindre. Lätt att använda och relativt snabb. Att den inte får högsta betyg av mig beror på det helt genomusla manualet (vilket är mindre viktigt men ändå).
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1