Prisjakt

TheWierd

Medlem sen 2009-06-29
21
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Fitbit Versa 3
Full Star 1
2.6
(5)
1 787 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Versa 3 är en helt okej smartklocka men jag kommer nog att byta ut den snart, har haft den i 6 månader och är inte tillräckligt nöjd för att behålla den. Jag hade en Samsung Gear S3 Frontier innan detta som tyvärr gick sönder, så jämför till stor del med den. Lite tankar om den. Batteri: Batteritiden är väldigt bra, jag använder inte Always-On. Jag brukar ladda den när jag märker att den ligger runt 30%. En STOR nackdel är att den inte varnar, jag har märkt att den är död flertalet gånger. Då man inte laddar varje/varannan dag så innebär det att man glömmer bort att kolla och utan notiser om batteri så missar man det. Skärm: Skärmens ljusstyrka är bra, jag har inte haft något problem med den. Skärmen är mycket känsligare än Gear S3 var, fick ytliga repor efter bara några veckor och de syns när ljuset ligger på, inga djupa repor, men störande. Vid några tillfällen så har touch navigeringen med notifikationerna inte funkat, det är som att den inte reagerar. Måste stänga av skärmen och starta igen för att kunna dra ner det fältet. Armband: Armbandet är helt klart något av det smartare de kommit på. Det är lätt att hantera, sitter ordentligt och inget spänne som samlar smuts! Mjukvara: Den ha slutat synca flera gånger, den visar inget error eller liknade utan bara inte syncar eller uppdaterar, då måste jag starta om klockan för att få igång den igen. När den tappat så ligger notifikationer kvar i listan även ifall man rensar dem på klockan, det har jag lärt mig den håra vägen. Väder appen har vid enstaka tillfället "tappat koppling" och säger att den måste uppdateras i Fitbit appen, vilket inte går att göra. Så jag måste starta om den eller synca flertalet gånger och så kommer den ingång efter en stund. Knappar: Att väcka skärmen med touch är jätte svårt med jämna mellanrum, man måste tycka väldigt hårt för att göra det och den fysiska knappen på sidan är väldigt dålig, man måste ha ett speciellt grepp om klockan för att få till det bra. När jag har händerna fulla och behöver väcka klockan så måste jag nästan slå den mot pannan, för det räcker inte att "knacka" med näsan på den. För att kunna använda näsan så behöver du göra det så hårt att det gör ont... Frugan har en Fitbit Versa 2 och är väldigt nöjd med den, jag antar att det hela faller ut på hur man använder den och vad man är van vid.
*Redigerades 4 månader sedan
Logitech G603
Full Star 1
4.1
(47)
479 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Underbart bra mus! Passar mig bra som har mellan-långa fingrar. Att byta mellan dongle och Bluetooth är ett måste för mig och det funkar väldigt bra. Enda nackdelen är att den är lite tyngre än vad jag hade velat, men kör bara med ett batteri så blir det bättre.
*Redigerades 4 månader sedan
LG 55LB670V
Full Star 1
3.9
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
*Update* STILL GOING STRONG! Funkar fortfarande fin-fint 7år senare! *Update* Haft den i ca 5 månader nu och måste säga att det fortfarande är en underbar tv och den används varje dag! Bilden är underbar och 3D 'n är grym! WebOS använder jag inte eftersom jag inte använder appar, men den lilla erfarenheten av det jag har är positiv. Magic Remote är riktigt nice och sjukt följsam, Wii borde lära sig av LG... Det enda riktigt negativa jag har märkt är att det bara är 3 HDMI, alla tv apparater skall ha 4 för det är inte så att man sitter med en HDMI apparat och alla kopplar inte igenom en förstärkare. Fick den för 13000sek på MediaMarkt.
*Redigerades 4 månader sedan
JBL Endurance Jump
Full Star 1
2.5
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Jag var ute efter ett prisvärt par bluetooth hörlurar med IP klass, som kan användas när man tränar, som har bra ljud och har bra batteritid. De sitter magnet på snäckorna, så tar du av dig dem så stänger de av sig själva och om du sätter på dig dem så startar de automatiskt, helt underbart! Två av mina tre nackdelar hör ihop med touchen. 1:Det kan vara lite jobbigt att få till dubbel och trippelklick för låt byten, men det är inget jag stör mig på värst. 2: Man sveper upp och ner för att höja och sänka volym, och man får ingen direkt feedback eller feeling av det. 3: Samtal - Om det är bakgrundsljud så blir kvalitet väldigt dålig för motpartnern. Annars hörs jag och de hör mig bra. Fick tag i ett par under rean för 390:- vilket är riktigt bra pris för dessa och tar bort all möjlig tvivel!
*Redigerades 4 månader sedan
Tefal Jamie Oliver Rostfri Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.1
(7)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Bra pris och mycket bra stekpanna i ca 4 månader, efter det så lämnade jag tillbaka den, det hade blivit märken i botten och jag har endast plast redskap hemma pga. non-stick. Försäljaren bekräftade att "de fått en hel del returer på den modellen". Jag har haft två, samma erfarenhet med båda exemplaren.
*Redigerades 4 månader sedan
123ink.se
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan*
Billigt, snabbt och felfritt! Fick en toner som inte funkade i skrivare, kontaktade support och de skickade iväg en ny som funkade. Smärtfritt.
*Redigerades 5 månader sedan
Westinghouse Bendan 132cm
Full Star 1
3.9
(11)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Snygg, kontroll ingår och den gör ett riktigt bra jobb pga. storleken på bladen! Enda nackdelen är att det inte är LED utan en 100w lampa.
*Redigerades 10 månader sedan
Xiaomi Box S 4K HDR
Full Star 1
4
(64)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Jätte bra meny och den funkar väldigt bra för vad jag behöver göra om man ser till priset. MEN den hade behövt en kraftfullare CPU och med den senaste Android versionen så blev den väldigt instabil. Den har uppdaterats och vissa problem har åtgärdats, med det finns fortfarande vissa saker kvar, som att menyn inte funkar när man klickar på menyn och den fryser i svart bild när man går bakåt från en app vilket är väldigt trist och Kodi kan hänga sig när ett avsnitt är klart vid enstaka tillfällen.
*Redigerades 10 månader sedan
Anslut 007018
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Absolut inte bäst, men för 2000-2500sek så får du mycket AC för PENGARNA som kyler helt ok. Kör den innan läggning för att kyla ner övervåningen som blir väldigt varm på sommaren. Låter en hel del!
*Redigerades ett år sedan
Bugaboo Donkey Twin (Liggvagn för 2)
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Underbar vagn för våra tvillingar. Det stod mellan denna eller Emmaljunga och det blev denna för den tog mindre plats i bilen. Köpte direkt från Holland och sparade 3000:- på det svenska priset.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1