Prisjakt

Trauden

Medlem sen 2009-05-08
32
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Kopplat
Utmärkt
(500+)
Bra
7 år sedan*
Köpte antennkabel där utan problem, bra pris, varan kom rätt omgående, fraktkostnad helt ok. Minus för avsaknad av sms-avisering.
*Redigerades 7 år sedan
Jabra Sport Wireless+
Full Star 1
1.3
(9)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Har använt dem tre löprundor nu och måste dessvärre konstatera att jag nog kommer lägga dem på hyllan. :/ Positivt: + Grymt skönt med trådlöst, det kommer jag nog satsa på igen, slipper sladdar som skrapar mot kläder och är ivägen. Smidigt att kunna byta låt, pausa, ändra volym direkt på örat. + Bluetooth funkar bra med min mobil (Samsung S3 Mini), musiken kan hoppa till nån gång under en löprunda bara, jag har mobilen i fickan. Negativt: - Passformen, de sitter inte kvar bakom örat under en löprunda, jag får justera det konstant vilket är superirriterande. - När man blir svettig fastnar sladdan i nacken och tenderar att dra loss dem från öronen - Ljudkvalitén, för ett par lurar på nästan 700 förväntar jag mig bättre, helt obefintlig bas och inte i närheten av ett par inear-pluggar (de här ligger ju lite utanför). Kakburk!
*Redigerades 7 år sedan
Robotshopen
Usel
(12)
Utmärkt
8 år sedan*
Beställde nytt batteri till min Roomba 500, allt gick fint och hade batteriet några dagar senare.
*Redigerades 8 år sedan
Nordicfeel
OK
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Imponerande faktiskt. Fri frakt, bra pris på varan, snabb leverans, sms-notifieringar, bra hemsida. Full pott!
*Redigerades 9 år sedan
AEG MRC 4110
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Jag antar att man får vad man betalar för, ganska liten och plastig men fyller sin funktion. Skönt svagt ljus på displayen så man inte blir störd av den på natten. Fattar dock inte varför knappen för att stänga av alarmet ska vara så jävla liten och svår att få i rätt läge när alla andra knappar är gigantiska.
*Redigerades 9 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Funkade mycket bra som vanligt. Bra pris och snabb leverans.
*Redigerades 10 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
OK
10 år sedan*
Det tog 12 dagar från beställning tills paketet var framme, vilket är normalt om man lusläser deras villkor. Men lätt att missa vid en vanlig beställning. I övrigt inget att klaga på.
*Redigerades 10 år sedan
iRobot Roomba 563
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Funkar bra. Tar sig fram bra mellan möbler, över trösklar och över mattkanter. Har ett litet problem med att den sliter ganska hårt på en luddig matta då den tar upp damm med en roterade borste.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 3