Prisjakt

Trauden

Medlem sen 2009-05-08
32
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Gaminggadgets
Bra
(97)
Utmärkt
3 år sedan
Var billigast på varan jag köpte samt supersnabb leverans, tog inte ens två dagar. Imponerande faktiskt.
Baresso
OK
(500+)
Bra
3 år sedan
Strul med både vara och frakt men kundservice var snabb och trevlig och det löste sig till slut.
Med24.se
Utmärkt
(15)
Utmärkt
4 år sedan*
Inget att klaga på, beställde onsdagkväll och fick varan måndag. Allt gick smidigt med betalning via Klarna. De ser ut att ha sitt lager/kontor i Danmark då varan skickades därifrån.
*Redigerades 4 år sedan
Sennheiser CX 5.00G
Full Star 1
3.3
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Bra bas dock lite vass i de högre frekvenserna, fick sänka dem lite i telefonen för att det skulle bli behagligt på högre volym. Ljudet är bra men faktiskt inte så värst mycket bättre än de jag fick med min Samsung S3 mini...
*Redigerades 5 år sedan
Oral-B Pro 2000 CrossAction
Full Star 1
3.8
(10)
472 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Rejält drag i den, gillar trycksensorn.
*Redigerades 5 år sedan
Philips AJB3552
Full Star 1
3
(1)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Riktigt bra klockradio. + Displayen tonar ner om det är mörkt i rummet. + Enkelt att stänga av alarmet eller snooza, tydliga och bra knappar. Smidigt att ändra alarmtid. + Bra radiomottagning, smidigt med DAB+ + Ljudet är helt ok, låter flera gånger bättre än min gamla klockradio. Negativt: - priset - vissa funktioner är lite bökiga att komma åt trots att det finns rätt mycket knappar. Men allt det viktiga (alarm osv) kommer man enkelt åt edit: - tre år senare, nu kan den inte hålla tiden längre och växlar mellan att gå rätt och två timmar fel, missade att väcka mig en morgon pga detta. (löste det genom att stänga av automatisk tidsinställning, nu får man ställa om den för vintertid själv osv)
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser MM 100
Full Star 1
3.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Sprungit med dessa ett par gånger och är mycket nöjd. + Bra ljud för att vara lurar av den här modellen + Smidigt att kunna byta låt och ändra volym på örat, knapparna är lätta att hitta + Skönt att slippa sladd! + Bra bluetooth-kopling till telefonen, har inte upplevt ett enda hack + Stänger inte ute ljud, vilket vissa kanske inte gillar men jag tycker är bra då jag vill höra trafik mm när jag springer +/- De sitter bra på huvudet, inte som en smäck men de riskerar aldrig att glida av, vet inte hur bra de skulle passa till någon aktivitet där man viftar mer med huvudet mer, löpning går hur bra som helst iaf +/- Funkar rätt bra att prata i dem också, du hörs bra så länge det inte blåser Jag hade ett par Jabra wireless sport+ förrut som jag sålde och köpte dessa istället, de här är mycket bättre!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 2