Prisjakt

abbedabb

Medlem sen 2009-05-01
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
After Shave Galenskaparna Claes Erikssons Långfilmer (Blu-ray)
Full Star 1
2
(1)
499 kr
a
abbedabb
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fantastiska filmer, som är riktiga klassiker. Dock avråder jag från köp av BluRay-utgåvan, då den är riktigt dåligt producerad. Förutom att färgerna i filmerna är märkliga, så är ljudet i minst en av filmerna (Leif) i osynk, så att det knappt får att se den. Jag har som tur var DVD-utgåvan av boxen, och den är riktigt fin.

Strumplandet
Bra
(9)
a
abbedabb
5 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Beställde (och betalade) strumpor för ca 2½ vecka sedan. De har fortfarande inte kommit. När man ringer numret som står angivet på deras webbsajt svarar ingen och man kopplas till slut till "Telenor röstbrevlåda". Känns väldigt oseriöst.

Epson Expression Home XP-322
Full Star 1
2.5
(2)
a
abbedabb
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Egentligen har skrivaren skött sig väldigt bra. Inbyggd Google Cloud Print är kanon, men man måste gå fram till skrivaren och starta den för att det ska fungera. Man kan även skicka ett mail till skrivaren och då skrivs bifogade PDF:er ut automatiskt. Även då måste man trycka igång skrivaren innan man mailar. Nu har ett STORT problem dock uppstått. Jag kan inte skriva ut eller kopiera dokument i svartvitt, för att den blå patronen är slut. Jag har ställt in allt på svartvitt på varenda inställning, men skrivarn vägrar skriva ut någonting innan jag skaffar en ny blå patron. Urlöjligt!

Aiptek Pocket DV AHD H125
Full Star 1
1
(1)
a
abbedabb
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Det här är en riktigt dålig kamera. Den känns rejält plastig och ger dålig bild. Det är visserligen HD, men det är ändå riktigt risig bild. Det är egentligen en maskerad webbkamera, och det finns ingen optisk zoom alls! Den digitala zoomen är ju som digital zoom alltid är: Usel. Å andra sidan är det här en slags "YouTube-kamera" som är till för att kunna filma korta klipp och snabbt kunna ladda upp dem på nätet. Men det är inte värt pengarna!