cmjohansson

Medlem sen 2009-04-22
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Zoo.se
OK
(179)
Utmärkt
en månad sedan

Det är väl som det är idag i samhället, brist på det mesta gäller att ha framförhållning. Inga som helst problem med leverans eller med frakt. Det som har varit är att transportören hade sönder en fodersäck men ersättning för trasig fodersäck kom dagen efter så ingen av hundarna blev utan mat.

You.se
OK
(41)
Utmärkt
ett år sedan

Enkelt, smidigt och framför allt snabb leverans.

StylingAgenten
Bra
(57)
Utmärkt
ett år sedan

Enkelt, smidigt och framför allt snabb frakt.

Med24.se
OK
(21)
Utmärkt
2 år sedan

Inget att klaga på. Frakten tog tre dagar till utlämningsstället, Sverige, Växjö. Bra med Klarna, få varan först betala sen.

Protego Type IIR Munskydd (50st)
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Ett bra munskydd, likvärdigt som vi använder inom vården. Fördel att munskudden är paketerade i fem plastförpackningar med tio i varje så man inte behöver ta med hela förpackning eller lösa munskydd i fickan.

gents
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Mycket bra butik att handla ifrån. Bra information om produkterna, lätt att hitta på hemsidan. Otroligt snabb leverans till ombud, beställde på eftermiddagen och kunde hämta ut dagen efter på förmiddagen. Inte billigaste på allt men för bra service är det värt de extra kronorna.

ParfymOnline
OK
(81)
Utmärkt
2 år sedan

Bra priser men inte på allt. Klart godkänt med Klarna betalning. Beställde på tisdagskvällen, fick paketet på torsdagen i brevlådan, Växjö klockan 04.30 leverans av Early Bird med spårningsinformation.

Svenskt Kosttillskott
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Enkelt och smidigt. Bra fraktalternativ och snabb frakt. Smidigt med Klarna, få varan först och betala sen.

Samsung HW-F450
Full Star 1
3.2
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gör ett bra jobb, tar film och Tv tittandet till en annan nivå än vad de inbyggda högtalarna klara av. Basen ge bra tryck när det väl gäller, har basen ca 2 meter ifrån sidan av Tv:n. Inte 100% när det gäller musik . 42 tum Tv, avstånd ca 3,5m, rummet 4×5m.