Kategorier
Prisjakt

drbrain

Medlem sen 2004-02-20
179
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Google Nexus 7 16GB
4.3
(60)
8 år sedan*
Är min första surfplatta så jag har inget att jämföra med. Men jag är nöjd med den, perfekt storlek... 7" är precis lagom. Displayen är bra, mer än tillräckligt ljusstark för min del (kör nog på ca 20% ljusstyrka). Den är relativt snabb och följsam i användargränssnittet.. lite mikrolagg emellanåt även om det är betydligt mindre än med ICS som jag har på mobilen. Surfningen är okej, laggar lite vid skrollning i både Opera och Chrome. Batteritiden är hyfsad den med, klarade 6tim användande och 30tim stand-by innan det var slut. Med WiFi och BT aktiverat. Blir kanske lite bättre efter några laddningar. Men om man ser till helheten och vad man får för pengarna så finns det nog ingen bättre och mer prisvärd platta idag. Ett mycket bra köp helt enkelt!
*Redigerades 8 år sedan
Canon EF 50/1,8 II
4.4
(93)
8 år sedan*
Helt okej objektiv med tanke pa priset! Synd att det inte finns ett 35mm med likande pris sa det passat EF-S kameror battre... :)
*Redigerades 8 år sedan
Canon EOS 650D + 18-135/3,5-5,6 IS STM
4.1
(4)
8 år sedan*
Kunde inte motstå att köpa denna när CyperPhoto hade 20% rabatt, ett kap helt enkelt :) Uppgraderar från en Canon EOS 450D med 18-55 IS. Har bara haft den en dag så får återkomma med mina upplevelser om produkten vid ett senare tillfälle. Men så här långt verkar allt mycket bra, STM-objektivet är verkligen riktigt tyst vid fokusering/stabilisering!
*Redigerades 8 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Mycket bra butik!
*Redigerades 8 år sedan
Sony Xperia S
4.2
(95)
3 775 kr
9 år sedan*
So far, so good. Skärmen är riktigt trevlig. På det hela taget ett rejält lyft från gamla X10'an.
*Redigerades 9 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Snabb leverans och bra service.
*Redigerades 9 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Bra butik. Användarvänlig webbshop. Det enda jag skulle kunna klaga på är fraktpriserna. Okej, det är stora och skrymmande saker. Men varför är vissa fraktfria och vissa inte?!!
*Redigerades 10 år sedan
XTZ 99 W12.16
4.6
(84)
10 år sedan*
Har bara haft den någon dag nu men jag är redan mer än nöjd. Dunkar på bra mycket bättre än min gamla Yamaha YST-SW215 och konstigt vore väl annat med tanke på specifikationerna. Vissa knappar på baksidan kanske känns sådär, lite "billiga". Då känns ju dom på min gamla Yamaha mer "premium". Men som tur är är det ju inte knapparna som levererar ljudet och där är det som sagt inget att klaga på. Kan inget annat än rekommendera denna. Prisvärd om inget annat. Blir kanske en till någon gång i framtiden, om grannarna tillåter ;)
*Redigerades 10 år sedan
The Pacific
4.3
(31)
149 kr
10 år sedan*
Helt klart sevärd och om man inte jämför med BoB så är ju denna hur bra som helst. Som någon nedan skrivit så är det ju lite mer handling i denna, iaf i dom senare avsnitten. Bild och ljud känns bättre än BoB men den svenska texten är väl.. uhm.. sådär hehe Bild: 10p - Kanonbra Ljud: 10p - Inget att klaga på Handling: 9p - Helt ok. Text: 5p - Haha.. mm..
*Redigerades 10 år sedan
Noctua NH-D14
4.6
(58)
810 kr
10 år sedan*
Stor och tung. Det kan ju bara betyda en sak.. att den kyler väldigt bra :) Det är tur att det följer med adaptrar till fläktarna så ljudnivån kommer ner till behagliga nivåer. Utan dessa lever fläktarna ett ganska högljudd tillvaro. Rekommenderas varmt. Enda negativa är väl att det kan bli problem om minnesstickorna har väldigt stora kylflänsar.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1