Kategorier
Prisjakt

Johnny Hotpants

Medlem sen 2009-01-14
194
Bidrag
54
Hjälpsamröster
Tekken 7 (PS4)
3.2
(4)
99 kr
5 månader sedan
Som någon skrev så är det Tekken ... typ. Det man saknar är just single player grejer, för oss som inte har några vänner eller sitter o vill förlöjligas online. Men spelet i sig, hur två personer slåss mot varandra är svinbra. Inte lika kul att typ 1/4 av laguppställningen är DLC dock. Det får en att sakna dom gamla tiderna när man låste upp gubbar genom att klara spelet. Men men $$$
Google Chromecast Audio
4.1
(76)
5 månader sedan
Så jäkla klockren grej. Att kunna smarta upp sin lite äldre stereo så man kan köra Spotify utan sladdar är guld värt, och har man google Home så kan man bara be snällt så får man musiken ut via henne. Jag kan för mitt liv inte förstå varför dom la ner produktionen av dessa. Litet minus för att den kan bråka lite ibland, men det är såpass sällan så man förlåter det.
Asus RT-AC87U
3.4
(59)
1 979 kr
7 månader sedan
Jag köpte den för jag "råkade" binda mig till både com hem och Telia och ville ha en router med dual WAN. Meeeen den var inte rå rolig när jag väl hade kört igång den. Den tappade nät, saker över WiFi tog på tok för långt tid, man ramlade ur och det fanns såpass få inställningar på dual WANen att den funkade långsammare med dualWAN än utan. Den kunde heller inte smälta ihop 2,4 och 5Ghz banden så man fick byta om man bytte rum. Telias sunk-router som dom skickar me är på riktigt bättre. Så nu får en router köra ut trådlöst och en trådat. Och jag fick pengar tillbaka. Rekommenderas EJ
Comfyballs Cotton Regular
3.5
(1)
299 kr
10 månader sedan
Hela tanken med dessa är att istället för att trycka ihop paketet så man ser ut som en Ken-docka, så får man ett utrymme där allt får plats. Säger man det högt så låter det bara logiskt och jag tycker nog att det funkar precis som det ska. Jag har hört många klaga på att dom sitter fel och konstigt, men i dessa gnälliga tider så är det väl mer regel än undantag att dom med negativ åsikt hörs högst. Köp!
Bosch MFQ4030
4.1
(8)
458 kr
10 månader sedan
Precis som alla andra skriver, bra som fan. Och tyst i förhållande till det man får. KÖP!
Huawei MediaPad T3 10 16GB
3.6
(5)
1 387 kr
ett år sedan
Jag köpte två på rea till mina (små) barn, och dom verkar leverera än så länge. Lagom storlek, skärmstorlek och inbyggt barnläge som iofs lämnar lite att önska men dom tycks funka bra.
Red Dead Redemption 2 (PS4)
4.4
(60)
279 kr
ett år sedan
kul och väldigt fint. Ett väldigt öppet spel där man kan pyssla med 100 olika grejer in i absurdum. Meeeen det blev nog en smula överhypat, och jag kan tycka att ettan gjorde mer "impact" än vad kanske denna uppföljare gör.
God of War (PS4)
4.8
(47)
99 kr
ett år sedan
vansinnigt bra från första stund till eftertexten. Ljudet, kontrollen, bilden och sagan är alla bland det bästa jag upplevt, och det är svårt att hitta något negativt alls att säga. Man skulle kunna gnälla på att storyn är för kort, men då kan man fortsätta att jaga valkyrior när man har gått i mål. Man kan gnälla att spelet är för svårt eller lätt, ja men då kan man bara ändra svårighetsgraden. ett av dom bästa spelen till PS4 - KÖP!
Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit Switch E27 10W 3-pack (Dimbar)
4.4
(3)
1 690 kr
ett år sedan
Dyrt men kul. Lampor man kan göra mer med än mad visste att man behövde. Färgerna är väldigt klara och fina, kompatibiliteten är bra, funktionerna är många och även om man tröttnar på att leka omkring med dom efter ett tag så fyller dom sin funktion i vardagen. Jag har till exempel mina på en solnedgångstimer, så 5 minuter innan solnedgång så lyser dom upp vardagsrummet i ett mörkrött sken. Jag rekommenderar starkt att ha en google home att använda till, då finner den sin fulla rätt. "hej google! Gör vardagsrummet rosa!" köp!
Philips Hue Motion Sensor
4.6
(15)
319 kr
ett år sedan
Kvalitet rakt av. Den är liten och diskret och fungerar nästan alltid som den ska. Man kan med Philips appen ställa in känslighet och vad den ska "göra" när den triggas. Monteringskit medföljer. Den mäter som någon annan sa också temperaturen, så man kan be den utöra kommandon om något händer inom ett temperaturintervall. Men i skrivande stund (sommaren 2019) så kan man inte utläsa temperaturen i Philips egna app, vilket är lite konstigt. Men kort och gott så är den ett bra komplement till ett hem med Hue lampor. Köp!
Sida 1