Pepsi

Medlem sen 2004-01-30
39
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Polarpumpen
Bra
(500+)
Usel
2 dagar sedan

Min värmepump har gått sönder men det är helt omöjligt att få tag på dem. Har både mejlat och använt deras kontaktformulär i två månader nu utan att ha fått ett enda svar. Under all kritik!

TP-Link Deco P9 Hybrid Whole-Home WiFi with Powerline Technology (3-pack)
Full Star 1
3.4
(3)
1 964 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fruktansvärd, har aldrig haft en så ostabil router. Får starta om den varje dag. Senaste firmware. Finns knappt några inställningar så funkar det inte så funkar det inte. Har stabilt fiber hemma så det beror inte på min IP.

Huawei Watch GT Classic
Full Star 1
3.8
(9)
995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Trevlig klocka, fantastisk batteritid. Snygg! Stor (kan ju vara både positivt och negativt)! Lätt och ganska tunn. Men det finns ett "men". Inte så smart, låst och begränsad till Huaweis obskyra app-butik varav mycket står på kinesiska. Många uppdateringar innan klockan var Up-to-date och även någon knepig drivrutin behövde installeras separat innan allt fungerade på min OnePlus. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men som smartklocka håller det inte hela vägen...

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan

Allt fungerade fint. Lite längre leveranstid vilket inte är så konstigt med tanke på att det är ett danskt företag. Fick varan på utsatt tid och den fungerar bra. Köpte genom Klarna, smidigt och tryggt.

Samsung UE65RU7305 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
2.5
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Trevlig tv med bra bild och ljud. Självklart är svarta partier inte så mörka som man kan önska, men så är den betydligt billigare än en oled/QLED också. Helt acceptabel svärta ändå. Fin upplösning, färger och kontrast. Har alltid tyckt att smart-tv-funktionerna är onödiga men den här ersätter både min apple-tv och Chromecast då allt är inbyggt på ett trevligt sätt! Bra menyer men trist fjärr med knappar som sitter trångt/fel. Böjd skärm gör varken till eller från tycker jag, det hade jag klarat mig utan. Det största felet är väl att jag redan vill ha en större tv, även 65" blir i minsta laget efter en vecka trots att jag bara har tre meter till TVn... 😋

Bosch EasyCut 12
Full Star 1
3
(3)
1 290 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Sämsta verktyg jag någonsin köpt, kan inte varna nog mycket för det här eländet. Snittet blir fruktansvärt fult. Trots att den ser väldigt vass och brutal ut så är den helt otroligt slö, du får ta i som sjutton för att det ska hända något (tills du sågar dig i handen, då lär den riva upp...). Som om det inte vore nog låter den fruktansvärt högt och vasst, det riktigt skär i öronen. Skulle du behöva köpa nytt sågblad så är dessa rejält mycket dyrare än vanliga sågblad. Men det lär du aldrig behöva göra för du kommer inte att använda såg-skrället.

Logitech Z607
Full Star 1
1.8
(2)
1 201 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Snubblade över ett returnerat exemplar för en femhundralapp så jag kunde inte låta bli att köpa dem. 😀 Tyvärr blev jag inte särskilt imponerad, ljudet är alldeles för vasst, det riktigt skär i öronen efter en stund. Det finns inga tonkontroller heller, det enda du kan ställa in är volymen (individuellt, så du kan exempelvis sänka satelliterna i förhållande till basen men då får du en grumlig och dov ljudbild istället). Basen är väl ok för prisklassen men ganska burkig. Kvalitetskänslan är under all kritik. Plast av värsta sort. Elementen är papper och saknar skydd så det är väl bara en tidsfråga innan det är trasigt. Äkta 5.1 surround står det på kartongen MEN tänk då på att det är RCA-kontakter som gäller, vilken pryl har det? Inte min Xbox, Apple-tv eller Chromecast i alla fall. Så i praktiken krävs någon form av signalomvandlare mellan. Ger en extra stjärna för blåtand som fungerade mycket bra.

OnePlus 6 Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(46)
5 381 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Kommer senast från en iPhone 6 och har aldrig haft en Android tidigare. Jag är väl fortfarande under iPhone-avvänjning men efter en vecka med OnePlus 6 är jag överlag mycket nöjd. Trevlig telefon, bra skärm, det är inte en massa shit installerat på telefonen utan en ren och fin Android-upplevelse. Snabb och väldigt stor skärm - väldigt, väldigt stor! I största laget om ni frågar mi, hade gärna fått vara någon cm mindre. Telefonen känns premium med sitt glas-hölje. Jag har den matt svarta varianten och den är riktigt snygg. Men precis som några andra redan skrivit så är jag inte jätteimponerad av kameran. Den ser ju trevlig ut på pappret, dubbla linser, OIS, ljuskänslig osv. Stillbilderna blir helt okej men det är lite svårt att få in skärpan. Många misslyckade bilder på en lyckad bild, väldigt ojämn bildkvalitet. Bokeh-effekten är trevlig. Video är den riktigt svaga punkten här. Tycker bilden hackar och "klipper", det blir som digitala artefakter, speciellt i 30 fps. Läste någonstans att OIS bara fungerar med 60 fps och stabiliseringen fungerar faktiskt mycket bättre i det läget. Problemet med 60 fps-läget är istället att den inte klarar lite sämre ljusförhållanden. Den har dessutom problem med skärpan som kommer och går. Förhoppningsvis är detta mjukvaruproblem som löses med en uppdatering, hårdvaran ser ju åtminstone mycket bra ut på pappret. Läste också att någon hade portat samma kamera-app som Google använder i sin Pixel-telefon med mycket gott resultat så jag håller tummarna för att detta blir löst. Då blir det minst en stjärna till, kanske två!

Audio Technica ATH-M50X Over-ear
Full Star 1
4.3
(93)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kanske hade jag för högt ställda förväntningar efter alla fina recensioner men jag blev inte jätteimponerad. Missförstå mig rätt, det låter bra men skillnaden mot de 300 till 500-kronorslurar, diverse datorheadsets och medföljande iPhone-lurar jag harvat runt med var inte så stor som jag hade hoppats. Basen är lite för rund och bumling för min smak. Diskanten är ganska vass. Mellanregistret låter bra däremot. Jag var i första hand ute efter ett par neutrala lurar till familjens digitalpiano och för detta ändamålet tycker jag ändå att det fungerar helt ok men jag saknar lite liv i ljudet, väldigt torrt, svårt att förklara. Vårt digitalpiano är en ganska fin pjäs med erkänt bra ljud ur hörlursutgången så den ska klara av att leverera kvalitetsljud. Spotify på högsta kvalitet direkt från telefonen var inte heller någon ljudsensation. Det där med att man ska höra detaljer i ljudet som billigare hörlurarna inte återger... nja. Nu har jag precis köpt lurarna och bara använt dem någon timme, kanske behöver de spelas in för att komma till sin rätt (men det råder ju delade meningar hur stor skillnad det faktiskt gör). Eller så behöver jag en hörlursförstärkare för att nå nästa nivå ljudmässigt, det har jag aldrig provat. Sammanfattningsvis, det låter bra men ljudsensationen uteblev. En stark sexa men jag hoppas få en anledning att peta upp betyget om några veckor. Edit: Petar upp betyget en stjärna, antingen har jag vant mig vid ljudet eller så har de spelats in och låter lite bättre, lite mer öppet och klart. :)

Sony PlayStation VR
Full Star 1
3.6
(23)
1 741 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har bara testat 10 minuter i butik, men första intrycket... det här är riktigt fränt. Stundtals magiskt! :) PSVR sitter väldigt skönt på huvudet, mycket bättre än Oculus som jag också har provat. Den släpper in lite ljus på sidorna men då var det också väldigt ljust i lokalen där jag testade. Kanske en inställningssak, jag hade inte tid att trixa med inställningen. Jag upplevde ingen fördröjning alls när jag tittade runt i världarna, riktigt bra! Även betraktningsvinkeln är fullt tillräckligt. Upplösningen kunde varit lite bättre förstås, men jag antar att det går att trolla bort en del av den lägre upplösningen med diverse grafiktrix, antialiasing osv. Här tror/hoppas jag att kommande playstation pro kan lyfta upplevelsen rent grafiskt ytterligare ett snäpp eller två. Som sagt, det här kan verkligen ta spelandet till nästa nivå! Tänk att VARA INNE i ett spel som Fallout, The Witcher eller GTA! Det kan bli den största spelrevolutionen någonsin. Tyvärr finns det inga sådana spel ännu, mest demos och andra småspel. Men potentialen är helt enorm! Om PS Pro får upp grafiken ett snäpp till så kommer jag sälja min xbox och köpa en pro med vr och ta en vecka ledigt från jobbet... Det är svårt att sätta betyg på PSVR. Potentialen är som sagt hur stor som helst, tekniken fungerar redan väldigt bra, spelen återstår att se... Jag hoppas verkligen att det slår, det här vill jag se mer av!