Fri frakt vid installation
Personlig service 0770-777 600
Låga priser, Snabba leveranser

https://www.polarpumpen.se

Betalningsalternativ

SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 10 år sedan
(data från 2017-07-22)
Detaljerad information Polarpumpen har fått betyget (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställde en luftvatten värmepump med installation av Polarpumpen i mars.
  Bra rådgivning för mig som är ny inom området. Installatören kom på avtalad tid.

  För att summera min upplevelse av köpet så överträffade Polarpumpen och installatören mina förväntningar. Jag rekommenderar varmt Polarpumpen till dig som ska införskaffa dig en ny luftvatten värmepump!
  3 mån sedan
 • Tusen tack för de fina orden! Vad glada vi blir att du är nöjd.
  Vi alla önskar dig en glad (och varm!) påsk!

  Vänliga hälsningar,
  Alexandra på Polarpumpen

 • Usel
  Varning! Aldrig köpa i företaget något!
  i December 2016 köpte vi och installerade LG Therma V 16 kW. Efter 3 dagar pumpen gick sönder.Felanmelan gjorde, men det tog 3 månader och tystnad ...
  Skriva och ringa varje vecka och utan resultat.
  Nu huset värms med elektriska värmare och skriva ett brev till Konsumentverket och ARN. Vi vill få ersättning för el.
  Om du vill spara tid och hälsa, köpa varor på annat ställe!
  4 mån sedan
 • Hej!

  Det låter beklagligt som inträffat. Tyvärr kan jag inte se ditt namn eller någon orderinformation i ditt omdöme/profil och därför inte heller kolla upp varför och om vi missat dina mail eller vad som händer med din felanmälan.
  Vi hade uppskattat om du vill ringa vår support 0770-777 600, så att vi kan reda ut vad som hänt med återkoppling och din felanmälan. Vi vinner ingenting på att ha missnöjda kunder, så är det något som är fel och felet är vårt, så vill vi självklart åtgärda det.

  Vänliga hälsningar,
  Alexandra
  Polarpumpen.se

 • Perfekt
  Utmärkt service, snabb leverans och bra företag som installerade min pump.
  5 mån sedan
 • Hej! Tusen tack för din feedback och det höga betyget! Nöjda kunder är det bästa vi vet. Hoppas du får många varma år framöver med din värmepump.

  Vänliga hälsningar,
  Alexandra
  Polarpumpen.se

 • Perfekt
  Beställde en Daikin värmepump från Polarpumpen under Black Friday. Fick ett leveransdatum till 3 dagar senare. Leveransen kom i tid och Polarpumpen höll mig informerad om vad som hände i mitt ärende. Jag har bevakat priset under en längre tid och Polarpumpens erbjudande under Black Friday var riktigt bra. Jag har inget negativt att säga om min upplevelse av köpet.
  5 mån sedan
 • Hej och tusen tack för det höga betyget! Vad roligt att höra att du är nöjd - nu fortsätter vi att kämpa vidare för att göra fler kunder glada. Önskar dig en fortsatt bra dag (och många varma år med pumpen framöver)!

  Mvh
  Alexandra, Polarpumpen.se

 • Dålig
  Varning!

  Polarpumpen säljer ut era kunduppgifter till telefonförsäljare!
  5 mån sedan
 • Hej Mikael,

  Tack för ditt omdöme. Som du känner till, har vi besvarat din kommentar i andra forum och vi besvarar den även här.

  Vi inser att vi har brustit i vår kommunikation och det är inte okej. Jag kan därför förstå att du är upprörd. Dock vill vi poängtera att vi inte säljer våra kunders kontaktuppgifter till telefonförsäljare. Polarpumpen samarbetar med ett fåtal, noga utvalda partners med varor eller tjänster som går i linje med vår verksamhet och som vi tror kan ge våra kunder värdefulla erbjudanden. Du som kund kan därför komma att bli kontaktad av någon av de partners som vi samarbetar med, vilket du kan läsa om på vår hemsida.

  Vi inser dock att detta inte är tydligt nog kommunicerat på vår hemsida och tar till oss din kritik. Vi för just nu en intern diskussion över vilka åtgärder vi ska vidta efter situationen som uppstått, så att fler inte ska uppleva samma känsla som du gör just nu. Detta är något vi redan har påbörjat. Vi ber om ursäkt för att du upplever det som att vi säljer ut våra kunder till telefonförsäljare, detta är självklart inte vår avsikt, tvärtom ser vi mycket allvarligt på att våra kunder känner sig lurade eller missledda av oss.

  Tack för att du skrev till oss, och hoppas att vi får möjlighet i framtiden att ge dig betydligt bättre service. Önskar dig en fortsatt fin dag!

  Hälsningar,
  Rebecka

 • Usel
  Polarpumpen har ett kundbemötande som är en katastrof. Annullerade min order felaktigt två gånger. Två månader istället för 3 veckor varade köp/installationsprocessen. Ingen har hört av sig när det gick galet med installationen. Ingen på kundtjänst vet vem som äger ärendet. Att acceptera kundens perspektiv eller be om ursäkt och ta på sig att man gjort något fel ingår inte i personalens kunnande. Svarar inte ens på min begäran om kompensation.
  Firman som ansvarade för installationen hos oss oss har däremot varit kundorienterade.För att köpa och installera luftvärmepump vill jag varna för Polarpumpen. Bättre att anlita en firma som både tar ansvar för pump och installation.
  6 mån sedan
 • Hej Erik,

  Vad tråkigt att du är missnöjd över bemötandet du fått efter att ha varit i kontakt med oss. Som du känner till har vi redan besvarat ditt omdöme som du lämnade på en annan omdömessida.

  Efter din beställning fick vi veta via installatören att du ville få ett kostnadsfritt hembesök innan installation. Vi kontaktade dig då och förklarade att vi tyvärr inte kan erbjuda detta, och uppfattade det därefter som att du därför ville pausa ordern. Vi beklagar om vi missuppfattade detta. Vi beklagar även att värmepumpen inte startade vid installationen och att du fick vänta på reservdelar och undersökning av värmepumpen för att se vad felet kunde tänkas vara.

  Under högsäsong har i ett väldigt högt tryck på våra installatörer. Det medför tyvärr vissa väntetider, och då vi pausade ordern för att undvika merkostnader för dig om du hade velat avbryta din beställning när kostnadsfritt hembesök inte kunde erbjudas, fördröjdes tiden för installation ytterligare. Det är självklart mycket tråkigt och vi ser över om vi kan förbättra våra rutiner för att om möjligt ge kortare väntetid.

  Vi beklagar att du upplever avsaknad av kommunikation gällande status på din order och uppdateringar från oss. Om det finns brister i detta ber vi självklart om ursäkt för det och ser över våra interna rutiner. Tack än en gång för att du skrev till oss om din upplevelse, vi tar med oss dina synpunkter till vårt fortsatta utvecklingsarbete.

  Hoppas att din värmepump nu fungerar som den ska och att den ger dig mycket värme i vinter.

  Hälsningar,
  Rebecka

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra service, snabb leverans och installation!
 • Bra
  Beställning Leverans
  Allt var mycket bra utom hanteringen via installatören!
 • Utmärkt
  Beställning
  när jag till sist fick kontakt med han som skulle sätta in pumpen så gick det smidigt. ( han var jätte duktig och trevlig)
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket snabb leverans
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Beställning installation och allt har gått som en dans. Dock tycker jag nog att pumpen jag beställde Mitsubishi FH25 brusar mer i förhållande till luftflöde än den sanyo pump jag tidigare haft. Ändring av luftström i sidled har för övrigt marginell effekt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt
 • Perfekt
  Beställning
  Bra avslut på köp och montage!
 • Usel
  Katastrof! Avråder alla från att handla från Polarpumpen!
  Har haft problem sedan vårt luftvattensystem installerades. Dimensionerna framtogs och blev större enligt Polarpumpens rekommendationer och det fungerar inte!
  Tog månader innan tekniker kom. Bytt flera delar med några månaders mellanrum och detta alltid efter påminnelse av kund.
  Löfte avgivit på att allt skall vara ordnat till denna vinter, 2016/2017 men nu säger Polarpumpen att det inte är något fel på anläggningen trots att fel kvarstår. Polarpumpen har aldrig haft tekniker på plats vid kyla och nu säger de att om vi inte är nöjda får vi vända oss till Allmänna Reklamations Nämnden ARN.

  Handla inte här om ni vill vara säkra på att en trasig anläggning blir åtgärdad!
  7 mån sedan
 • Hej Mortilla2,
  Efter att ha gått igenom tillgänglig dokumentation kring ert ärende kan vi konstatera att ni har köpt en värmepump som har rekommenderats er, utefter den information om ert hus som ni gett oss. Tyvärr verkar ni uppleva att den inte fullt räcker till hos er. Värmepumpen ska räcka för er storlek på hus, men bland kan andra förutsättningar, som som isolering och ventilation, uppträda förrädiskt. Både tekniker och tillverkare har också varit inblandade i detta ärende och konstaterat att det inte är något fel på maskinen i sig.
  I och med att vi inte kommer längre i vår dialog har vi valt att rekommendera att koppla in ARN som en utomstående part. Vi hoppas att vi på detta sätt kan komma till en bättre samförståelse kring situationen.

  Hälsningar,
  Frida

 • Perfekt
  Beställning
  Det gick väldigt smidigt och utan krångel.
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  perfekt
 • Utmärkt
  Beställning
  Är mycket nöjd med luftvärmepumpen hittills, Fujitsu 12LTCN
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  När man kom för att installera pumpen så var innerdelen trasig och gick inte att använda. Man sa att det skulle ta 2 dagar, men det tog 1 vecka.
 • Acceptabel
  Beställning
  De rekommenderade nstallatörerna tog ordentligt betalt för att transportera bort 2000kr/pannan och 2000kr för accumulatortanken. Dessutom tog de med sig 2 cirkulationspumpar, utan att fråga! den ena aldrig använd, dvs ny. Jag hann precis stoppa dem när de var på väg att ta med sig min pelletsbrännare! Den hade jag själv demonterat och den låg vid sidan i pannrummet! Känns som att jag haft oärliga människor i mitt ´hus, då jag var på jobbet. Väldigt tråkigt!
 • Usel
  Beställning Leverans
  Åt helvete. Puckot lyssna inte på det jag ville när han skulle installera pumpen!!!
 • Hej,
  Riktigt tråkigt att du är så besviken.
  Då ditt omdöme inte avslöjar tillräckligt med information för att vi ska kunna koppla det till en specifik order, ber vi dig hör av dig till oss på info@polarpumpen.se alt. 0770-777 600, så kan vi reda ut vad som har hänt.
  Hälsningar,
  Frida

 • Perfekt
  Beställning
  Allt fungerade perfekt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra och snabb service, installationen gick på knappt 2 timmar!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  allt gick väldigt bra från köp till den var monterad
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt fungerade bra👍
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Lågt betyg för att saker som skulle ingått inte gjorde det. Lusläste alla sidor som berörde erbjudandet och ändå så blev det strul. Tolka mig inte fel, pumpen sitter på väggen och vi har varmt och skönt, men när man går miste om 4000 kr i komponenter som skulle ingått och när installatören inte kan skilja på trä och tegel så blir man mycket besviken.
 • Hej,

  Vad tråkigt att du är missnöjd. Tyvärr saknar jag tillräckligt med information kring din order för att kunna ta reda på vad som hänt i ditt fall, hör därför gärna av dig till oss på info@polarpumpen.se eller 0770-777600 så ska vi kika närmare på detta.

  Hälsningar,
  Rebecka

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt sanslöst bra !!!!
 • Utmärkt
  Beställning
  Överskådlig information.Lätt att hitta information om produkterna.Smidigt sätt att beställa.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra utbud och bra priser. Dessutom - vilket är minst lika viktigt, om inte viktigare - har Polarpumpen uppenbarligen lagt en hel del krut på att skaffa sig duktiga installatörer. Men...den som översätter - alternativt skriver - bruksanvisningen lämnar en del övrigt att önska. Vissa avsnitt är närmast obegripliga för en novis i ämnet, och i varje fall ett är direkt motsägelsefullt. Jag får en känsla av den/de som översätter/skriver inte vet ett dyft om det man skriver om! I och för sig inget ovanligt i dessa tider, men det drar ner totalbetyget. Och det är synd eftersom Polarpumpen inte förtjänar det.
 • Perfekt
  Beställning
  SkriMycket Bra Nöjd men Köpet av värmepumpen ++++++++++++++v din åsikt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det var proffsigt utfört.

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra bemötande, relativt snabb hantering, lätt att få svar på frågor, professionell hantering av köpet
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Installationen var mycket enkel och bra. Utförd av Joelssons Kyla & Värme. Mycket proffsig och trevlig.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Är helnöjd, kan verkligen rekommendera.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt var kanon.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Leverans och installation fungerade perfekt
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Kort sagt det finns inget att klaga på!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jättebra
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  3 veckors försening men det blev bra till slut
 • 2016-07-23 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Suverän service av personalen!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Smidigt skött gnm installatör som hade med pump och gjorde en proffsig installation och driftsättning.
 • Knappt godkänd
  Beställning Leverans
  Beställningen försvann hos installatören som bokade in installation först efter påringning.
 • Perfekt
  Beställning
  Meget bra service
 • Perfekt
  Beställning
  Jag förstår inte hur det skulle kunna vara bättre.
 • Usel
  Beställning Leverans
  på er hemsida står det att tjänsten innefattar följande:
  Detta ingår:
  Kontroll av arbetstryck och strömförbrukning
  Rengöring av kondensorbatteri på inomhusdelen
  Kontroll av värmepumpens funktioner
  Reservdelsutbyte med reducerad kostnad tex byte av fläktmotor
  Rengöring av dräneringstråg
  Rengöring utedel
  Kontroll och efterdragning av skruvar på utedel
  Kontroll av fästning mot fasad vid väggmontering
  Funktionskontroll av 4-vägs ventil
  Kontroll av upphängning
  Kontroll av rörisolering
  men förutom rengöringen på innedelen vet jag faktisk inte vad som har utförts
 • Hej,
  Det är riktigt tråkigt att läsa att du inte verkar ha fått vad du har betalat för!
  Hör av dig till oss på info@polarpumpen.se alt. 0770-777 600, så kan vi reda ut vad som har hänt, samt få chans att rätta till det.
  Hälsningar,
  Frida

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fungerar OK väntar på månadsavläsning av elförbrukning för att se om intjänad elkostnad motsvarar reklamen.
  För lång väntetid på installation.
  Installatör proffsig på utsatt tid. 10 poäng
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra service.
 • Perfekt
  Beställning
  Smidigt och bra.
 • Perfekt
  Polarpumpen har ett väldigt stort sortiment, och dessutom det i särklass bästa priset på den luftvärmepump som jag bestämde mig för att köpa. Och framförallt gav de väldigt bra service under hela ärendet. Toppen, rekommenderas definitivt!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  From start to finish a great experience. Customer service was excellent and the installation was done very professionally.
 • Perfekt
  Beställning
  Garantin kunde vara bättre t.ex.allt i ett på 5 år.