Prisjakt
Annons
Polarpumpen
 • Nordens största återförsäljare
 • Personlig service 0770-777 600
 • Låga priser, Snabba leveranser
1.1Dålig
9 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
E
Emelie
1 omdöme
UselRedigerades 3 dagar sedan

Polarpumpen ett mycket oseriöst företag! Rekommenderar ingen att ha med detta företag att göra! Vi köpte en helt ny Daikin luftpump som gick sönder efter 10 dagar varpå det tar dem 2 månader att laga den. Den håller över sommaren ca ett halvår innan den går sönder igen, detta var i november och vi har fortfarande inte fått den lagad eller ny pump 5 månader senare trots garantier! De skyller bara ifrån sig på sina leverantörer och vädret! Man får ingen information, ingen återkoppling, ingen fungerande produkt! Man får själv ringa och jaga dagligen för att få någon som helst information. Deras system eller hantering för felanmälan är olika för varje gång man hör av sig och deras kundtjänst är katastrof, kan aldrig ge någon information, återkopplar inte och skyller bara ifrån sig. Polarpumpen är snabba på att sälja men verkar inte bry sig om att leverera en bra fungerade produkt, bryr sig inte om garantier, bryr sig inte om att ge god support, bryr sig inte om sina kunder och bryr sig heller inte om sitt omdöme. Man får känslan av att dem medvetet försöker försvåra för kund för att man ska tröttna! Rekommenderar ingen att köpa eller anlita Polarpumpen! Känner mig mycket besviken och lurad av detta företag!

A
AJTS96
1 omdöme
Usel5 månader sedan

Extremt oseriöst företag. Tar inte ansvar för något och driver extremt ful falsk marknadsföring. Antyder 40-50+% rabatt på produkter som det egentligen är 5-10% rabatt på. När detta påpekas: "oj där har vi gjort ett misstag", trotts att det gällde flera separata produkter.

F
Fredsvan
551 omdömen
Usel5 månader sedan

Usel firma. De säljer montering inte installation. Säljaren nämnde inte att man blev tvungen att lägga till elinstalltion på avtalet som blir en separat kostnad (vilket jag ABSOLUT hade lagt till och gladeligen betala om jag hade vetat om att det inte ingick. UNDVIK POLARPUMPEN! VÄnd er till seriösa återförsäljare där de har tydlighet i avtal och vad som ingår i kontraktet utan att du som kund måste gräva i precis allt. Har tittat på fyra andra firmor där ingår SJÄLVKLAR elinstallation vid montering.

Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

Urdålig upplevelse. Beställer luftvärmepump och de skickar per post vilket visar sig vara felaktigt då kund inte får hantera pumpen. De makulerar och tar tillbaks pumpen från posten. De beställer en ny som installatör ska ta med sig vid installation. Jag blir sedan tilldelad en firma, fyller i alla uppgifter och ställer frågor i chatten men hör inget från vare sig Polarpumpen eller den firma som ska installera. Mailar Polarpumpen efter två veckor, får då tid för installation. Tar ledigt från jobb och åker ut till landstället 15 mil, 10 minuter innan ringer installatören och frågar om jag har luftvärmepumpen på plats vilket jag inte hade. Installatören hade inte heller någon luftvärmepump. Det slutade med att ingen installation genomfördes. Nytt datum för installation om cirka en månad och en jag får en liten kompensation på 400:- Jag har totalt sett förutom det uteblivna besöket lagt ner flera timmar på telefon- och mailkontakt. Detta är nog det sämsta jag upplevt. Ikea som samarbetar med Polarpumpen kommer informeras om hela hanteringen.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

Urdålig upplevelse. Beställer luftvärmepump och de skickar per post vilket visar sig vara felaktigt då kund inte får hantera pumpen. De makulerar och tar tillbaks pumpen från posten. De beställer en ny som installatör ska ta med sig vid installation. Jag blir sedan tilldelad en firma, fyller i alla uppgifter och ställer frågor i chatten men hör inget från vare sig Polarpumpen eller den firma som ska installera. Mailar Polarpumpen efter två veckor, får då tid för installation. Tar ledigt från jobb och åker ut till landstället 15 mil, 10 minuter innan ringer installatören och frågar om jag har luftvärmepumpen på plats vilket jag inte hade. Installatören hade inte heller någon luftvärmepump. Det slutade med att ingen installation genomfördes. Nytt datum för installation om cirka en månad och jag får en liten kompensation på 400:- Jag har totalt sett förutom det uteblivna besöket lagt ner flera timmar på telefon- och mailkontakt. Detta är nog det sämsta jag upplevt, jag som kund ska väl inte behöva jaga för att få hem en produkt jag betalat för. Ikea som samarbetar med Polarpumpen har informerats om hela hanteringen.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

UNDVIK! Fruktansvärt oseriöst företag. Installatören som kom driver en kriminell verksamhet, dessutom förstörde dörr och karm och nu går det inte att få kontakt med Polarpumpen. Oseriöst i alla led!

Gästanvändare
UselRedigerades 8 månader sedan

Undvik. En helt oseriös verksamhet som tar noll ansvar, står inte för sina garantier och utför felaktiga installationer. Deras kundservice existerar helt enkelt inte

Gästanvändare
UselRedigerades 8 månader sedan

Sämsta service jag varit med om. Eller rättare sagt ingen servicekänsla alls.

Gästanvändare
UselRedigerades 10 månader sedan

Riktigt uselt företag som har noll servicekänsla... allt går bra med installation men får du problem kan du räkna med noll hjälp.... Har en värmepump/ac som slutade fungera efter 4 år.. garanti 3 år. Visade sig enligt kyltekniker (annat företag för det kunde de inte heller hjälpa oss med) att det var ett fabrikationsfel. De vägrar hjälpa oss och kommer inte med åtgärdsförslag... ingenting. bara avslutar ärendet. .mejl som tar lång tid att besvara... ringer man så får du räkna med sitta 45 min i kö för att ens komma fram... Pratar med deras reklamationsavdelning, men de har noll koll och vet inte hur man jobbar med service. Har lagt ner så mycket tid på detta och de bara hänvisar till hemförsäkring. Ja jo det har vi gjort men vi har forft en defekt vara... vi behöver ju hjälp med få det åtgärdat! fattar om vi inte kan få något gratis men Noll intresse för behålla mig som kund. så nej rekommenderar INTE detta företag. Välj någon annan!

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Har dessvärre haft en riktigt dålig upplevelse med Polarpumpen. Jag beställde två värmepumpar till vårat sommarställe som ägs av min pappa. Någon månad efter pratade jag med Polarpumpen som bad om fastighetsägarens information vilken jag mailade över. Jag trodde då att de skulle se till så att order och fastighetsägare stod på samma person så att vi skulle få ta del av ROT-avdraget men det varken såg man till eller informerade om förrän under 2023 då det är för sent att ändra. Nu kommer jag alltså få betala ROT-avdraget själv eftersom Polarpumpen saknar rutiner eller kompetens för att hantera det här. Väldigt besviken på dem och rekommenderar er att använda ett annat företag som är proffsigare vad gäller kundvård.

Om butiken

Polarpumpen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.polarpumpen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: POLARPUMPEN AB

Organisationsnr: 556749-0262

Information hos allabolag.se