3.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-20
  N
  Nicklas (1 omdöme)
  Fick tid en lördag 0700😂 för installationen, självklart kommer han inte ringer 08.30 och frågar vart han är, trodde du sov fick jag till svar men du kan få en senare tid, ska man skratt eller gråta. Anlita seriösa företag med egna montörer inte Polarpumpen som har montörer som bokar in tid 0700 en lördag och inte kommer, undrar om man nu får 2000 av Polarpumpen för utebliven installation som de kräver mig på om jag avbokar. Sjukt oseriösa
  2019-06-07
   (1 omdöme)
   De var väldigt hjälpsamma både innan köp och även efter köp när jag hade problem med att koppla min app till wi-fi på ac:n. Allt löste sig. Kan självklart rekommendera företaget som vet hur man ska bemöta sina kunder.
   Polarpumpen svarar:2019-06-07
   Hej, Härlig att höra att du blivit nöjd, så vill vi alltid att det skall vara! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Med vänliga hälsningar, Sara
   2019-05-15
    P
    P Lindström(1 omdöme)
    Leverans av luftvärmepump enligt avtalad dag och tid. Installation utfördes utan anmärkning av den certifierade installatören. Mycket nöjd!
    Polarpumpen svarar:2019-05-17
    Hej, Stort tack för din feedback och det höga betyget. Nöjda kunder är såklart det bästa vi vet! Trevlig helg, Sara
    2019-05-15
     S
     StephenC(1 omdöme)
     Jättenöjd med min nya Ecodan S75 värmepump och måste bara rekommendera Polarpumpen. Hela processen gick jättesmidigt från offert till installation. När man tar ett sådant stort beslut som att byta värmesystem (i mitt fall från vedpanna) har man många funderingar ju, men allting löstes snabbt och problemfritt. Bravo!
     Polarpumpen svarar:2019-05-17
     Hej, Stort tack för din feedback och det höga betyget. Nöjda kunder är såklart det bästa vi vet! Trevlig helg, Sara
     2019-05-14
      E
      Eine1974(1 omdöme)
      Bra service och löste det jag ville ha smidigt. Både med försäljning och installation. Rekommenderas varmt.
      Polarpumpen svarar:2019-05-17
      Hej, Härlig att höra att du blivit så nöjd, så vill vi alltid att det skall vara! Stort tack för din feedback och det höga betyget! Trevlig helg, Sara
      2019-05-14
       M
       Mauricio Villanueva(1 omdöme)
       Utmärkt service och engagemang. Bra o proffsigt mottagande när jag beställde 2 pumpar.Utmärkt vägledning Från beställning till installation tog det 5 dagar👍 Enda tråkiga är väntetiden via telefonen.
       Polarpumpen svarar:2019-05-17
       Hej, Härlig att höra att du blivit så nöjd, så vill vi alltid att det skall vara! Periodvis har vi väldigt högt tryck på våra telefoner vilket kan resultera i lite väl långa väntetider, detta är något vi aktivt arbetar med och vi hoppa inom kort kunna svara snabbare även under dessa perioder. Stort tack för din feedback och det höga betyget! Trevlig helg, Sara
       2019-05-04
        E
        Elnoro(3 omdömen)
        Fick bra hjälp att välja vilken modell av mobil AC jag skulle ha. Fick leverans som utlovat. Professionellt rakt genom hela köpet. Nu är jag redo för en stekhet sommar :).
        Polarpumpen svarar:2019-05-10
        Hej, Stort tack för din feedback och det höga betyget, nöjda kunder är det bästa vi vet! Önskar dig en trevlig helg! Sara Larsson
        2019-05-03
         Mycket bra förköpsinformation. Bästa totalpriset när installationen är inkluderad.Fri frakt. Mycket noggran installatör.
         Polarpumpen svarar:2019-05-10
         Hej, Stort tack för det höga betyget! Vi blir såklart både stolta och glad över ditt beröm, nöjda kunder är det bästa vi vet! Önskar dig en trevlig helg å sommar! Sara Larsson
         2019-04-24
          H
          Henrik A(1 omdöme)
          Smidigt, prisvärt och kompetent. Köpte en panasonic luftvärmepump med sms-styrning till sommarstugan. Polarpumpen har skött sig exemplariskt hela vägen från beställning till slutleverans. Deras installatör var både trevlig och kompetent. De kommer få leverera ny luftvärmepump till vår permanenta bostad också framöver.
          2018-11-15
          Redigerades 2019-04-06
           P
           PerStr(6 omdömen)
           Trevlig försäljningsprocess - bedöm själv om två månader från köp till föreslagen installationstid är för länge för dig. MEN - När det väl är dags så dyker ingen installatör upp eftersom man har prioriterat en annan kund vars installation var mer "komplicerad" än vad den kunden uppgett. Det borde väl i så fall drabbat den kunden??? Polarpumpen kräver 2.000 kronor ifall konsumenten behöver omboka installationstiden 24h före installation. Det ska bli intressant vad som gäller när de själva gör så att hela installationen uteblir på själva installationsdagen. Nu har hela dagen förflutit och trots flera kontaktförsök har ingen återkommit och jag har inga indikationer på om jag ska blocka kvällen från inplanerade aktiviteter också. Uppenbarligen har jag tagit ledigt från jobbet idag helt i onödan. Justerar betyget beroende på hantering. Edit: Polarpumpen har återkommit - höjer därmed till neutralt betyg i avvaktan på utfall. Uppdatering: Polarpumpen säger att det absolut inte får gå till som det gjort. Installatören bryter dessutom sen mot avtalet med Polapumpen i det sätt installatören tar betalt av mig. Inte mycket stämmer med det erbjudande Polarpumpen gav. Tyvärr tar inte Polarpumpen tag i frågorna så efter fyra månader där jag återkopplat till dem massor av gånger och de aldrig till mig - så får vi nog säga att det är dags att ge upp. SLUTOMDÖME: - Trevlig försäljningsprocess - Dök aldrig upp på installationsdagen - katastrofal kommunikationsförmåga. Installatören som Polarpumpen valt för att utföra det jag köpt hos dem såg inget behov av att informera mig om att han aldrig tänkte dyka upp för att han prioriterat en annan kund. - Felaktig debitering och total oförmåga att hantera serviceärenden. Strategin verkar vara att strunta i kunden så snart man gjort sitt inköp helt enkelt. JAG UPPLEVER POLARPUMPEN SOM ETT OSERIÖST FÖRETAG. De erbjuder ett till synes enkelt och smidigt upplägg, men tar absolut inget ansvar för att leverera det som de sålt.
           2019-01-25
            Jag upplever företaget som oseriöst, så länge de inte får sälja någonting. Har reklamerat min luftvärmepump 2 gånger. Första gången hörde jag aldrig något, fick anlita en elektriker själv på egen bekostnad (trots 5 års garanti). Och nu nyligen så har jag gjort en reklamation till, då min värmepump hela tiden utlöser jordfelsbrytaren. Men dom verkar inte bry sig. Har haft kontakt med dom, och blivit lovad att bli återkopplad till, men inget händer. Nu har jag haft en elektriker här som konstaterat att det är värmepumpen det är fel på, inte elen. (Också en kostad för mig)
            2018-12-28
             i
             iskyla(1 omdöme)
             Intallatören kom senare än vi bestämt vilket medförde en massa bekymmer. Fläkten visade sig vara trasig direkt vid installation, minst 1 månad att få den lagad! Installatören lämnade alla kartonger, skräp mm från nya och gamla pumpen kastat på backen och enligt polarpumpen så jobbar dom så. När jag ringde om reklamation på missljudet så var killen på reklamationsavdelningen fruktansvärt otrevlig och inte serviceminded för 5 öre. Skulle aldrig någonsin rekommendera polarpumpen till någon!
             2018-11-17
              hellreänbra(31 omdömen)
              Inget krångel. Installatören som hyrdes in hade allt med sig.
              2018-08-21
               s
               sedde007(3 omdömen)
               Fick väldigt bra hjälp vid köp av värmepump till min bror. Kunnig personal som kan mycket och lyssnar på en, erbjuder bra installation och har bra priser. Kommer absolut återkomma hit nästa gång jag eller någon i familjen behöver något liknande. Betygen här motsvarar absolut inte den upplevelsen jag hade.
               Sorterat efter datum
               Gamla omdömen

               Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

               2018-07-06
                b
                busan(10 omdömen)
                Bra leverans. Smidig betalning. Inget att klaga på
                Sida 1