Prisjakt

Nutshell

Medlem sen 2008-11-28
20
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Logitech G603
Full Star 1
4.1
(48)
474 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Detta är en fantastisk mus, MEN efter 2 års användning har ena sidoknappen börjat glappa så att för varje knapptryck skickas signalen dubbelt. Jag använder ofta knappen för att stega tillbaka i webbläsaren men nu slutar det oftast med att jag färdas över halva internet varje gång jag gör det.
Asus RT-AC86U
Full Star 1
4.1
(35)
1 111 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Kommer förhoppningsvis uppdatera mitt omdöme efter hand som jag lyckas konfigurera den enligt mitt tycke. För närvarande tycker jag mig att man bör kunna förvänta sig mer av en router i denna prisklass. Jag hade initialt problem med att det trådlösa nätverket slutade fungera helt eller delvis under längre perioder vilket tycktes kräva en omstart av routern. Efter att ha uppgraderat firmware till merlin så upplever jag fortfarande att det trådlösa nätet blir väldigt segt i perioder - även när man klickar runt i routerns konfigurationsgränssnitt så tar det flera sekunder att ladda varje sida. Uppdatering: Efter idogt googlande lyckades jag till slut hitta förslag på inställningar (https://www.reddit.com/r/HomeNetworking/comments/exthi5/rt_ac86u_loses_connection_every_2_minutes/) vilket löste mina problem till största delen. Låter betyget kvarstå då jag inte tycker det är rimligt att man behöver stänga av funktionalitet för att få acceptabel stabilitet. Slutuppdatering: 9 månader överlevde denna innan ett synnerligt våldsamt åsknedslag i närheten tog kol på den. Efter ovan nämnda förehavanden så fungerade routern bra, så jag kan inte utesluta att jag köper en likadan, men jag kommer undersöka alternativen först.
*Redigerades 5 månader sedan
Xiaomi Mi 10T Lite 128GB
Full Star 1
2.9
(3)
2 999 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Okej mobil om det inte vore för katastrofala mjukvaruuppdateringar, dåligt bluetooth-stöd och diverse problem med touch-panelen. Men vill du ha ett spöke i telefonen som i tid och otid klickar runt på skärmen och kopplar ifrån bluetooth så kan detta vara telefonen för dig. För övrigt inte imponerad av supporten från Xiaomi.
Xiaomi Mi A3 64GB
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Touchskärmen höll mindre än ett år. Dålig mjukvara. Xiaomi support är också hopplös. Deras officiella ombud för garantiärenden hänvisar till mi store som hänvisar till mi sverige facebook som hänvisar till ombudet.
*Redigerades 9 månader sedan
Oculus Quest 2 64GB
Full Star 1
3.8
(28)
4 937 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Mycket teknik för pengarna och en stor fördel att man slipper sladdar som ställer till det. Jag streamar framför allt från datorn och upplever att det fungerar hyfsat. Nackdelarna är väl kanske främst att spelen är rätt dyra i Oculus store och att kvalitén på bildskärmarna är sådär - en liten yta i mitten är klar men runt kanterna är bilden suddig, samt så har mitt par några (stundtals?) döda pixlar.
*Redigerades ett år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Bra
11 år sedan*
Hyfsat lång leveranstid och osmidiga att ha att göra med gällande supportärenden. Uppdatering 2020: blivit bättre sedan kommentaren skrevs.
*Redigerades ett år sedan
Samsung C27RG50 27"
Full Star 1
2.5
(1)
2 518 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Bra skärm men med några irritationsfaktorer. Skärmen är svår att stänga av, och har ett konstant lysande sken när den väl är avstängd (!) samt den tycks vara ganska ömtålig. Min skärm klarade sig ett halvår innan jag råkade stöta till den mot kanten av datorchassit i samband med flytt, vilket tog kål på hela skärmen. Jag vet inte om moderna skärmar är extra ömtåliga, men min gamla skärm har genom åren fått utstå mycket värre behandling utan att bli skadad.
*Redigerades ett år sedan
The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.7
(104)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
En värdig uppföljare även om några vändningar i storyn känns krystade. Tycker inte spelet är speciellt politiserat, i alla fall inte mer än vad första spelet och dess kompanjonstory är.
SteelSeries Arctis 1 Wireless
Full Star 1
3.1
(4)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Okej lurar för spel. Lurarna har inte bluetooth utan ansluts till datorn via en USB-dongel vilket innebär att användningsområdena för lurarna blir något begränsade. Ljudet är godkänt men jag upplever ett konstant brus i lurarna. Ljud från micken, som t.ex. om man skulle råka skrapa emot micken eller andas tungt, hörs i lurarna och är ganska irriterande. Har inte forskat så mycket i räckvidd men jag har täckning inne i hela min tvåa i alla fall. Då jag dör ganska ofta i alla onlinespel är det gött att kunna gå och vattna blommorna eller kissa i toaletten utan att behöva slita av sig ett par trådade lurar. uppdatering 2020-04-26: efter några månaders användning kan jag konstatera att batteritiden är sådär och att det "knäpper" en del i lurarna, främst när det inte spelas ljud. Det finns även en del otroligt irriterande och högljuda pip som låter i tid och otid. Dålig täckning? Pip på högsta volym. Dags att ladda? Pip var 30e sekund tills du kopplar i laddningskabel.
*Redigerades 2 år sedan
Cooler Master Hyper 212 Black Edition
Full Star 1
4.2
(9)
386 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Ägde tidigare föregångaren 212 EVO och var mycket nöjd så tänkte att detta nog är ett säkert kort, men jag är inte nöjd på grund av att konstruktionen är betydligt mindre robust (spännena som håller fast fläkten kan lätt trilla av om man t.ex skulle förflytta datorn) samt det faktum att fläkten låter ganska mycket. Svalare än stockkylare (AMD 3600, upp till 97 grader under load, nu max 80)
Sida 1