Kategorier
Prisjakt

Dominique

Medlem sen 2008-11-18
33
Bidrag
57
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
3 månader sedan*
Köpte ett Zotac 3080 på realesedagen som jag fick efter ett par veckor, även ett RTX 3080 Asus bokade jag någon dag senare på Webhallen... Som jag nu månader väntat på, eftersom jag inte är direkt något fan av Zotac. Köpte även ett vattenblock till Asus kortet i väntan.. Som idag när jag skulle hämta det "Finns att hämta" Inte fick hämta ut det pga att jag redan köpt ett 3080, Seriöst. Åkt 10 mil för att hämta kortet "Finns att hämta" som det står det på kontot. sen får man en käftsmäll... Blev helt brinnande inombords. Stort missnöje! Varför står det " Finns att hämta " när det inte ens var möjligt att hämta... Träder man nya regler/lagar skall det gälla från och med datumet man tog beslutet inte drabba gamla ordrar som är lagda innan!
*Redigerades 3 månader sedan
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X OC HDMI 3xDP 8GB
3.8
(2)
5 månader sedan
Sjukt bra Grafikkort! KÖP
Asus GeForce RTX 3070 ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 3xDP 8GB
3.7
(4)
10 501 kr
5 månader sedan
Helt Magiskt RTX 3070, går inte att jämföra med andra 3070 på marknaden! Detta är på en helt annan nivå! Klockfrekvensen står sig runt 2000-2150mhz konstant i spel!
Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD
4.5
(13)
1 651 kr
ett år sedan*
Lämnar en snabb recension! Jämfört den mot UAP-AC-LR, Kort o sagt, Nanohd levererar klart mycket bättre i 5Ghz bandet, nästan dubbla prestanda under samma frekvens,kanal,kanalbredd! Bakrund 5ghz bandet, 3m, avstånd, NanoHD : 650mbit , AC-LR : 500mbit 20m, avstånd NanoHD: 300mbit, AC-LR: 190mbit Lite intressant, när man kommer till 2.4Ghz bandet så svajar Nanohd lite under samma förhållande och inställningar. Den levererar 150mbit på 3m avstånd medans LR levererar 100mbit. men går man 20m bort, så leverar LR fortfarande runt 100mbit medans NAnoHD faller ner till 60mbit! Ett tips, NanoHD verkar ha problem med frekvenskanaler under 8, samt HT40 är att rekommendera i detta fallet, prestandan vid exempel kanal 1, 40ht, 30mbit på 20m avstånd, medans kanal 11, ht40 ger det dubbla! Men överlag så vinner NanoHD, den ser jag som framtidssäkra alternativet då 2.4ghz bandet börjar avta!
*Redigerades ett år sedan
SteelSeries Arctis Pro Wireless
3.4
(56)
3 099 kr
2 år sedan*
Grymma lurar! Elgiganten 1690kr, tack! BT med telefonen och Wireless med datorn, samtidigt! Ljudet + Mic + Köp!
*Redigerades 2 år sedan
Apple iPhone 7 32GB
3.4
(62)
2 872 kr
4 år sedan*
Bästa iPhone! Köpte även till dom ruskigt bra hörlurarna från Apple, trådlösa, livet blev sladdlöst! 10p
*Redigerades 4 år sedan
LG OLED65E6V
4.3
(12)
4 år sedan*
Köpte först OLED 65 B modellen.. MEN, Jag valde att lämna tillbaka Tven! LG OLED65"E"6V blev alternativet! "B" modellen är lite svängig om man kollar från sidan i profil på övre kanten på tven, detta är säkerligen för att bakstycket är gjort av plast och panelen så tunn, har kollat på flera exemplar i butiker, alla har lika svängingar! Fördelarna med E klassen jämntemot B är följande. + Pansarglaset på bakstycket som ser så himla läckert ut, samt ger en bra egenskap för att förstärka tvens panel. + Lägre tröskel på baksidan, mer slimmad, inte alls lika plastig på som på "B" Modellen + Bättre bild processor, flyter bättre om man ställer "E" och "B" modellen jämte varann! + 4 HDMI ingångar från sidan istället för 2 på sidan och 2 på baksidan som på "B" + Passive 3D, 2 glasögon, splitscren vid multiplay game. + Dubbla fjärrkontroller, inbyggd mikrofon i en av de + Soundbaren som ger en premium look, även något bättre ljud, (Bang olufsen stuk) var skeptisk i början då jag ville ha en tunn ram runt om, men detta ser bara så mycket läckrare ut i verkligheten! B samt E modellen är båda riktigt bra Tv apparater! Marknadens kanske vassaste just nu? Ger B modellen 7/10 stjärnor, pga byggkvalitén! Ger E modellen 10/10 stjärnor!
*Redigerades 4 år sedan
LG OLED65B6V
4.4
(23)
4 år sedan*
Tänkte jag lämnar mitt omdöme på tven! Som det flesta säger, tven leverar topp kvalité i bilden! MEN, Jag valde att lämna tillbaka Tven! LG OLED65"E"6V blev alternativet! "B" modellen är lite svängig om man kollar från sidan i profil på övre kanten på tven, detta är säkerligen för att bakstycket är gjort av plast och panelen så tunn, har kollat på flera exemplar i butiker, alla har lika svängingar! Fördelarna med E klassen jämntemot B är följande. + Pansarglaset på bakstycket som ser så himla läckert ut, samt ger en bra egenskap för att förstärka tvens panel. + Lägre tröskel på baksidan, mer slimmad, inte alls lika plastig på som på "B" Modellen + Bättre bild processor, flyter bättre om man ställer "E" och "B" modellen jämte varann! + 4 HDMI ingångar från sidan istället för 2 på sidan och 2 på baksidan som på "B" + Passive 3D, 2 glasögon, splitscreen vid multiplay + Dubbla fjärrkontroller, inbyggd mikrofon i en av de + Soundbaren som ger en premium look, även något bättre ljud, (Bang olufsen stuk) var skeptisk i början då jag ville ha en tunn ram runt om, men detta ser bara så mycket läckrare ut i verkligheten! B samt E modellen är båda riktigt bra Tv apparater! Marknadens kanske vassaste just nu? Ger B modellen 7/10 stjärnor, då den inte känns helt färdig!
*Redigerades 4 år sedan
Acer Predator X34 (bmiphz)
4
(11)
5 år sedan*
Bästa skärmen någonsin! Bara fördelar :) Tack Acer!
*Redigerades 5 år sedan
Asus ROG Swift PG278Q
2.9
(20)
7 år sedan*
TACK VARE SUPPORTEN HOS ASUS SÅ GER JAG INTE FULL POTT! SLÄNG UT ER OTREVLIGA OCH ARROGANTA PERSONAL! Börjar med att det här är 1 av 5 spelskärmar (120hz-144hz) tidigare erfarenheter, Benq 24" ,Asus 24", 27",Acer 24"! Skärmen är sisådär om jag får uttrycka mig! Färgerna är väldigt milda, vilket drar ner lite av spelgrafiken/spelkänslan! "Benq har bättre" Upplösningen 2560x1440p samt 144hz med 1ms gör FPS spel spelbara! Grymt tänkt där Asus! Där var ni först ut av de mer välkända märken! En liten häftig finess som dom lagt till är att man kan lägga till sikte på skärmen, t.ex om man vill spela CS, springa runt med awp och one shotta, eller BF4 på Hardcore. Gällande: G-sync så återkommer jag, har inte fått det riktigt övertygande än! EDIT: Jag har väldigt svårt att uppleva tearing med ögat så jag valde att spela in med Slowmotion i 240fps, Då insåg jag verkligen hur G-sync tog bort all tearing! OBS! Ska du köpa en längre kabel än vad som medföljer! Då skall du vara EXTRA noga med att det står "P++" alltså INTE "P" på kabeln, annars kommer det INTE att fungera i 144hz!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1