Prisjakt

Merdique

Medlem sen 2008-10-19
83
Bidrag
121
Hjälpsamröster
Koss Porta Pro On-ear
Full Star 1
4.1
(289)
359 kr
M
Merdique
83 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

bästa hörlurarna som finns. ger en helt genuin oprocesserad okonstlad korrekt ljudbild till skillnad från de flesta andra basmanipulerande lurarna. jag producerar musik och använder alltid mina porta pro som given referenslyssning, plus andra källor såklart. den stora nackdelen med dessa är att dom är ganska klena materialmässigt. är inne på mitt 3e par nu då bågarna spruckit på dom tidigare. dom borde säljas separat så man slapp köpa nya lurar när själva membranen i sig är hela.

Sennheiser HDR 120 On-ear
Full Star 1
3.1
(8)
990 kr
M
Merdique
83 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

sanslöst dåliga. otroligt känsliga för störningar, samt helt ologiska, du kan va riktad åt ett håll och det stör nåt enormt å bara flytta huvudet en cm åt nåt håll så försvinner störningarna. ljudet är ganska dåligt, hade varit mycket bättre om det inte varit för den inbyggda "kompresseringen" för att kompensera om man har för låg utvolym från källan, vilket man inte har om man har lite koll på inställningar. helt otroligt korkat enligt mig. oväntat från sennheiser som annars gör grymt bra trådbundna hörlurar.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
M
Merdique
83 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

inte ens ett dygn efter jag la beställningen kunde jag hämta ut varorna. undrar om dustin har nåt slags deal med posten, för så snabbt får man aldrig nåt annat levererat, trots att man fått kolliid osv tar det alltid minst 2 dagar, iaf för mig.