Prisjakt

Petey Carcass

Medlem sen 2008-07-17
33
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Beurer HD 75 Nordic
Full Star 1
2
(3)
598 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Riktigt dålig! Köpte en, vart bara varm i en rund fläck på mitten ungefär. Reklamerade och fick då en som istället värms upp på en halvan av filten bara. Ger den en ganska oförtjänt tvåa (istället för bara en etta) för att filten är väldigt mysig och tjock i sitt grundutförande, hade kvaliteten på själva värmefunktionaliteten inte varit så urusel hade jag givit den avsevärt mycket högre betyg.

Logitech MX Anywhere 2S
Full Star 1
3.9
(19)
672 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Väldigt plastig i utförandet och känns extremt billig men funkar bra. Däremot packade jag ihop den igen och lämnade tillbaka när jag insåg att jag INTE fått ett söndagsexemplar med ett trasigt scrollwheel utan att hjulet INTE är en knapp. Det GÅR att klicka (vilket känns precis som att det är trasigt) men det finns ingen kontakt under, det är alltså en total avvikelse från alla moderna möss och ska man göra en middle-click så får man använda den konstigt placerade knappen bakom hjulet.

Logitech G915 TKL Lightspeed Tactile (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(25)
1 899 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fördelar: Väldig skönt att skriva på. Avsaknaden av numpad är behändigt när man har begränsad yta på skrivbordet. "Klassisk" tangentbords-layout utan någon ny placering att vänja sig vid. Möjligheten att ansluta både via dongle och BT, bra möjlighet att ansluta till både personlig- och jobbdator och kunna skifta emellan snabbt. Nackdelar: Kopiösa mängder damm samlas i den "ådrade" metallfinishen. Snygg helt men värdelös. Att behöva installera Logitechs G-hub. Inte en dealbreaker men att varje hårdvarutillverkare ska installera program med funktioner man inte använder eller är önskvärda börjar bli löjligt. Enorm nackdel som drar ner betyget rejält: Bröt efter ett år av en pigg på en keycap. Logitech säljer inga ersättnings-caps och piggen föll in i switchen, som är fastlödd, så knappen inte längre fungerar. Priset. Absolut för dyrt för vad man får, även om man får ett rejält bra tangentbord. Även fast jag gillat detta tangentbord fram tills det gick sönder kommer jag välja bort Logitech i framtiden pga. kombinationen av höga priser och dålig support.

Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190 Wireless In Ear
Full Star 1
3.1
(37)
1 299 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Efter att ha haft olika Jaybird-lurar i cirka 6 år där varje par gick sönder PRECIS innan garantin gick ut gjorde jag det fatala valet att skaffa ett par Buds istället för en ny Jaybird-modell och jag ångrar mig precis varje dag. + Ljudet. Väldigt bra ljud för att vara BT och in-ear-lurar. + Batteritiden. Upplever än så länge efter cirka ett halvårs användning att dom klarar sig väldigt länge innan man behöver ladda. + Smidig konfiguration vid användande av fler Samsung produkter. Skiftar snabbt och enkelt mellan min telefon och surfplatta t.ex. - Passformen. Sitter EXTREMT dåligt och efter ett tag så sitter gummipropparna kvar i öronen när man tar ut lurarna, så man får stå och pilla i öronen som en galning för att få ut dom. - Touch-kontrollerna. HELT omöjligt att överhuvudtaget ha dessa påslagna, så fort man överhuvudtaget rör vid lurarna så byter man spår, höjer och sänker volym etc. En av dom sämsta utformningar jag någonsin varit med om - Materialet .Både lurarna och caset är gjord i plast som får blöt tvål att framstå som sandpapper, det är som att Samsung medvetet försökt göra att man ska sumpa sina lurar så snabbt som möjligt. +- Noise-cancellation. Fungerar extremt dåligt men kan medge att detta kanske också förstärks av att jag inte tycker lurarna passar mina öron och att ljud kanske läcker in så vågar inte helt döma ut funktionen.

The North Face McMurdo 2 Parka (Herr)
Full Star 1
1
(3)
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Väldigt varm och skön men urusel kvalitet! Började läcka dun redan första vintern jag hade den och nu, andra vintern så inser jag att den bara är att hiva. För priset hade jag förväntat mig betydligt mer men efter att ha läst på så har The North Face överlag försämrat kvaliteten på det mesta dom gör verkar det som.

Cooler Master MasterBox NR200P (Vit/Transparent)
Full Star 1
4
(2)
2 099 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Plastigt chassi som är lätt att bygga med men som inte smälter in framför TVn. Gick ifrån ett Fractal Design Node 304 till ett NR200P för att kunna få in ett rejälare grafikkort i min spel-PC framför TVn. Har blandade känslor inför chassit, som desktop-chassi hade jag nog uppskattat det mer än framför TVn där det står ut rejält mycket mer än 304:an. Plus: + Extremt lätt att bygga i. + Bra möjligheter att montera komponenter i olika konfigurationer. + Rimligt pris för ett ITX-chassi med plats för 3-slots GPU. + Bra support från tillverkaren och stort community att be om råd. - Inte snyggt på TV-bänken (helt subjektivt så klart). - Extremt plastigt, känns väldigt billigt i konstruktionen. (Känns t.ex. som att "klickfästena" för sidopanelerna kommer gå sönder med tiden) - Medföljande fläktar är rejält högljudda vid load.

Asus ROG Scabbard
Full Star 1
2
(4)
490 kr
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Wederberg sammanfattade allt perfekt. Den är generellt billig men definitivt värt att lägga till lite pengar och få en ordentlig musmatta som håller.

Garmin Vívosmart
Full Star 1
3.2
(11)
P
Petey Carcass
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Design- och funktionsmässigt ett av dom bästa aktivitetsbanden som funnits på marknaden. Otroligt litet och anonymt till skillnad från dom flesta efterföljande modellerna och möjligheten att styra media-enheter och få app-notifieringar på den är riktigt trevligt. Tyvärr ej uppvägt av den dåliga skärmkvaliteten, mitt första band dog efter ca ett år och efter att ha fått två ersättningsband som båda var döda direkt ur förpackningen valde jag istället en Vivofit 3 som fungerar bra men känns som en budgetversion av av Vivosmart.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
P
Petey Carcass
33 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Som butik i sig självt bra. Fått bra bemötande, hyfsat bra priser, utbud och en del riktigt bra reor då och då. Det som drar ner betyget rejält är att dom tyvärr använder Postnord för att leverera sina varor och så länge dom gör det så kommer jag tyvärr välja bort Netonnet totalt. Jag beställde en TV som borde varit framme på 3 dagar men eftersom Postnord väljer att inte aktivt kontakta en när dom behöver info om utkörning utan jag som kund var tvungen att själv upptäcka att dom behövde boka utkörningen så har det nu gått nästan en vecka och som grädden på moset måste jag ta ledigt från jobbet för att ta emot paketet eftersom dom bara levererar mellan kl. 9-15 dagtid. Netonnet - skippa Postnord!

YourLenses
P
Petey Carcass
33 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Uppdatering: Ändrar mitt tidigare betyg. Ifrån att ha varit blixtsnabba med att leverera så har det dom senaste gångerna jag beställt från YourLenses tagit minst en vecka innan dom ens skickat linserna. Just nu är det nästan två veckor sen jag la en order och dom har fortfarande inte skickats. Har inga planer på att beställa från dom igen. Efter att ha beställt av Lensstore tidigare så körde jag på YourLenses istället då deras priser var bättre trots att jag hade 10% rabatt på Lensstore. Leveransen gick även den AVSEVÄRT snabbare än det någonsin gjort ifrån Lensstore. Jag är extremt nöjd!