twilek

Medlem sen 2008-07-16
17
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Targus Ultraslim Chill Mat
Full Star 1
3.8
(157)
423 kr
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Fläkten låter väldigt mycket och gör absolut INGEN skillnad på temperaturen i datorn. Dessutom extremt plastig med en väldigt dålig sladd. Skräp.

Kingston XS2000 SSD 2TB
Full Star 1
1
(1)
2 267 kr
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Gick sönder efter 7 månader. 5 års garanti står det, men deras "support" tar veckor på sig att svara, så ska nog vara glad om jag ens får svar inom 5 år. Sämsta företaget jag varit i kontakt med på länge. Kommer troligtvis aldrig köpa något från Kingston igen.

Roborock S7
Full Star 1
4.7
(500+)
5 290 kr
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Jag hade en Roborock S5 innan denna som jag var väldigt nöjd med men som tyvärr gick sönder efter bara 3 år. Köpte denna i hopp om att den skulle vara ännu bättre, men tyvärr visade så inte vara fallet. Denna fastnar i sladdar, trasslar in sig i mattor och kan inte ens ta sig över en väldigt låg tröskel in till ett av mina rum, inget av detta hade S5:an problem med. Tror de helt enkelt gjort S/:an lite lägre än S5:an, för den här beter sig värdelöst i jämförelse...

Amazon Kindle Paperwhite 3
Full Star 1
4.5
(133)
2 590 kr
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har även en PocketBook 840 InkPad och en Kobo Glo HD. Jag är ganska nöjd med alla tre. Kindleln använder jag dock framförallt till böcker jag köpt genom Amazon. InkPad:en är däremot den jag använder mest, framförallt på grund av storleken, men också pga att den klarar PDF:er betydligt bättre än både Kindle och Kobo. Kobo har bättre skärm och stöd för mer format än Kindle vilket gör att jag använder den till allt annat när jag vill ha en lite mindre skärm (tex på resande fot). Det dåliga stöd för andra format än Amazons egna (då framförallt Epub) drar ner betyget en aning.

Kobo Glo HD
Full Star 1
4.1
(27)
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har även en Kindle Paperwhite 3 och en PocketBook 840 InkPad. Jag är ganska nöjd med alla tre. Kindleln använder jag dock framförallt till böcker jag köpt genom Amazon. Kobo har bättre skärm och stöd för mer format än Kindle vilket gör att jag använder den till allt annat när jag vill ha en lite mindre skärm (tex på resande fot). InkPad:en är däremot den jag använder mest, framförallt på grund av storleken, men också pga att den klarar PDF:er betydligt bättre än både Kindle och Kobo. Om man jämför PDF-stöd mellan Kindle och Kobo vinner dock Kobo i for av att ställa in marginaler och liknande, däremot går det inte att markera ord i PDF:er på Kobo vilket går både på InkPad och Kondle. Har inte så jättemycket att klaga annars dock.

PocketBook InkPad 840
Full Star 1
2.3
(3)
t
twilek
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har även en Kindle Paperwhite 3 och en Kobo Glo HD. Jag är ganska nöjd med alla men den här är den av de tre jag använder mest, dels på grund av storleken vilket gör den betydligt behagligare att läsa på, plus att den klarar av PDF-filer vansinnigt mycket bättre än någon av de andra två, dels för att den har så mycket bättre funktion för att ställa in marginaler, men också på grund av upplösningen och storleken på skärmen. Den klarar dessutom av att markera ord även i PDF-filer. Det följer med ett antal ordlistor, men tyvärr ingen på svenska, däremot var det inte så svårt att själv lägga in Folkets Lexikon och på så vis få stöd även för svenska. Kommer inte på något direkt att klaga på så får bli full pott.

LG VR6270LVMB
Full Star 1
4.3
(300)
t
twilek
17 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft min i något år. Går inte att genomföra en körning utan att den fastnar i mattor, sladdar och även i hörn och kan inte ta sig loss. Den klarar inte ens ofta att ta sig över min kökströskel som är mindre än 5 millimeter hög. Jag köpte den för att den hade fått väldigt bra omdömen i Råd och Rön. Jag ångrar nu att jag inte köpte någon annan modell. Det här är nog det sämsta köp jag någonsin gjort.

Mister Spex
OK
(500+)
t
twilek
17 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Jag måste säga att jag är mer än nöjd. Billigt och bra! Fanns massor med alternativ när det gällde glas, ytbehandling, utbud av bågar etc. Rayban-bågarna jag beställde var slut i lager så kundservice hörde av sig och erbjöd mig en väldigt bra rabatt på ett redan billigt pris om jag var villig att vänta en vecka extra. Jag kommer definitivt handla glasögon härifrån igen!

Zavvi
t
twilek
17 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Har köpt över 50 PS3-spel från Zavvi under de senaste två åren. Alla spel utom ett har kommit fram, och för det som inte kom fram hörde jag av mig och fick ett nytt utskickat utan extra kostnad. Leveranstiden har blivit kortare det senaste året, brukar vara 1-2 veckor efter det skickats från lager. Några enstaka tillfällen har leveranstiden varit någon vecka längre. För något år sedan var snarare leveranstiderna snarare det dubbla, vet ej varför de blivit kortare på senare tid, men det är ju bara positivt så inget att klaga på ;) De har ofta Deal Of The Day där de säljer helt nya spel för 17 pund. Hyfsat nya spel brukar kosta 17-25 pund bara någon månad efter de släppts förutom vissa populära titlar som ibland döljer några månader innan de går ner i pris. Sedan jag hittade Zavvi har jag bara köpt 3-4 spel från svenska butiker där priset ofta är minst det dubbla, ofta tredubbla.