Kategorier
Prisjakt

danilo2001

Medlem sen 2008-06-02
19
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Fujitsu Lifebook AH531 (PRJ:AH531M0003SE)
4.1
(7)
8 år sedan*
Håller med yesman. (har inte använd BT än så jag vet inte hur den uppför sig.) Skulle vilja lägga till att köp den inte om du inte har de 700 kr. som behövs för att stoppa in en 128 Gb SSD-hårddisk. Det gör en enorm skillnad! Helt ren ur lådan med orginalhårddisk men inget installerat hade jag en starttid på över 1,5 minuter. Med SSD, Office, antivirus och en del annat installerat sjönk det till mindre än 25 sekunder. Sen blir det ju en helt annan respons när man ska öppna programmen också, mindre strömförbrukning och mindre värme. Plus, plus, plus. Busenkelt att byta ut också (se yesman), sen sätter man den gamla hårddisken i ett externt hårddiskchassi (typ 100 spänn) så har man en liten och smidig back-up/lagringshårddisk med i paketet. Sen är det ju inte guds gåva till laptops nödvändigtvis i sig men för det priset så är det jävligt nära.
*Redigerades 8 år sedan
Sony PRS-T1
3.8
(18)
9 år sedan*
Är PRS-T1 den perfekta, felfria e-boksläsaren? Nej, men den är kommit en bra bit på vägen och är enligt min åsikt den bästa, mest funktionella läsaren för den svenska marknaden. +++ Man kan låna e-böcker från sitt bibliotek via elibs hemsida gratis och direkt till läsaren om man är ansluten till ett trådlöst nätverk. + Webbrowsern är fullt fungerande (utom video naturligtvis) och lättanvänd. + Läsaren kan redan "rootas" vilket ger rättar till flera tillkortakommanden som överdrivet blinkande vid surfning och "tap" istället för "slide" vid sidbyte. + Sony Store och Google Books går att använda i Sverige via Wi-Fi = tillgång till massor av böcker, både gratis och betalda. +Billigare än någonsin (av Sony-läsarna) - Ingen "partial refresh" men det kommer förhoppningsvis i framtida "root"versioner. - Fortfarande lite skakigt PDF-stöd men PDF är skit iallafall. Eller hur? :-) - Orimligt dyra tillbehör. Det är viktigt att komma ihåg att det här är en e-boksläsare med en massa lull-lull och inte en surfplatta med e-ink. Rätta förväntningarna därefter så blir ni inte besvikna. Uppdatering 25/11. Såg ChristerLassons omdöme. Det GÅR att auktorisera böcker från svenska bibliotek. Jag lånar hem hela tiden utan problem. Gör om och gör rätt.
*Redigerades 9 år sedan
Arvani ErgoSound II TA2012
3.7
(14)
9 år sedan*
Bra recension av proman nedan men vill bara lägga till att har man en Xtreamer Mk1 eller Sidewinder så ligger flera IR-kommandon från fjärren på samma frekvenser som till den. Lite körigt.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Harmony One
4.3
(323)
10 år sedan*
Mycket bra OM man är tekniskt lagd och har tålamod. Det tar tid att programmera den till perfektion men när det väl är gjort så har man en mycket smidig fjärrkontroll. Ett stjärna mindre för programmeringsnivån och att det inte går att sekvensprogrammera i enhetsläget (och förstår du inte vad det innebär utan att googla så är den för antagligen för svårprogrammerad för dig :-) )
*Redigerades 10 år sedan
Fujitsu Celvin D100 2TB
3.1
(5)
10 år sedan*
Fungerar felfritt. Har den kopplad till min Xtreamer vilket innebär några sekunders väntan när jag inte använt den på ett tag men vad gör det. Hade det t.o.m. i åtanke när jag köpte den för att jag skulle slippa springa fram och tillbaka och sätta på/stänga av den. Haft den i en månad.
*Redigerades 10 år sedan
Panasonic KX-TG8412
3.7
(2)
10 år sedan*
Mkt nöjd. Speciellt med den tydliga displayen, möjligheten att spärra bestämda inkommande nummer + möjligheten att SMS:a.
*Redigerades 10 år sedan
Net2World
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Utmärkt butik med fantastiskt snabb service. Varan ivägskickad från butik 2 1/2 timme efter beställning. Rekommenderas varmt!
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2