fnikanor

Medlem sen 2008-04-28
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
SteelSeries 4H Over-ear
Full Star 1
3.4
(15)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft dessa i ungefär ett halvår och är lite besviken. Ljudet i dem är helt okej. men dom läcker ljud nå djuriskt! Detta stör när jag sitter och pratar med folk. Sedan så är micen inge vidare. tar upp dåligt med ljud och manhörs dåligt.

Sony Ericsson Satio 256MB RAM
Full Star 1
3
(50)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Sation är en rätt så okej telefon om man fotar mycket med mobilen. Har inte sätt någon mobil som har så bra kamera som Sation. Skulle hellre vilja kalla den för en kamera som man kan ringa med. Utöver att den har en underbar mobilkamera så var den inte sådär superbra. Touchskärmen var inget att hurra för känsligheten på den, man måste som trycka på skärmen för att det skulle hända något. Högtalarna på den var väl inte det bästa som jag har varit med om. Sedan så började den att strula för mig. Så efter 3:e gången jag lämnade in den så fick jag byta. Det blev en htc desire hd vilket jag är nöjd över. Dock så saknar jag Sation ibland.

Donalds Foto
0
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Ett riktigt bra företag. Har inte fått stativet ännu som jag beställde igår, så det återstår att se om hur dom är gällande leveranser. Blev förvånad när dom ringde dagen efter beställningen och bad om ursäkt för att det stod lite felaktig information. Var inte något livsavgörande heller utan att stativet var någon centimeter kortare osv. Det blir nog att beställa fler saker ifrån Donalds foto i framtiden.

HP W2207h HD+
Full Star 1
4.3
(45)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Är riktigt nöjd med w2207h. Den har en fin bild enligt mig. Och är snygg, använder den delvis som tv eftersom jag har den brevid sängkanten. Har inte så mycket att klaga på den. +Bra bild. +Snygg. +HDMI utgång. +Glossy skärm. +Klara färger. +Exstremt bra filmskärm +USB utgångar på sidan om skärmen. -Foten är väl överdrivet stor så den tar upp en stor del av skrivbordet. -Den har HDMI utgång och det följer även med en HDMI kabel men ingen Dvi "kontakt" till grafikkortet vilket jag tycker är lite dåligt. Inte specillt många har HDMI utgångar på grafikkortet. -Lite backligthbleeding men sånt får man ta om man köper en tft skärm:S -Högtalarna suger! Tycker personligen att detta är en bra skärm köpte först Samsung Bw226 men efter att ha fått höra allt om deras panel och mycket backligtbleeding så gick jag in till onoff och fick ett tillgodokvitto. Sedan så köpte jag denna. Kostade 300 kr extra men det är det värt. För den är grymt bra som filmskärm mm. Fick ändra om lite i inställningarna efter att den kunde lysa upp hela Stockholm med fabriksinställningarna.