Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-01-14
Beställde ett begagnat objektiv som levererades snabbt, effektivt och, i mitt tycke, till ett bra pris. Beskrivningen av objektivet stämde väl överens med det som levererats. Hemsidan är kanske inte den modernaste eller mest lättnavigerade om man tittar på mobilen. Även om transporten gick snabbt så hade jag önskat att det fanns andra fraktalternativ (eller möjligheten att välja utlämningsställe) då DHL blir en rejäl omväg för min del. Sammanfattningsvis mycket nöjd.
2011-08-03
Ett riktigt bra företag. Har inte fått stativet ännu som jag beställde igår, så det återstår att se om hur dom är gällande leveranser. Blev förvånad när dom ringde dagen efter beställningen och bad om ursäkt för att det stod lite felaktig information. Var inte något livsavgörande heller utan att stativet var någon centimeter kortare osv. Det blir nog att beställa fler saker ifrån Donalds foto i framtiden.
2011-02-19
Beställde systemkamera för ett par veckor sedan. Den kom snabbt och ringer man med frågor får man bra service. Rekommenderas!
2010-03-26
Har beställt av Donalds foto 2 gånger och det har varit riktigt bra. Varorna fanns i lager och skickades omgående. Har även ringt och frågat lite om kameran jag köpte(canon450d)och fick väldigt bra bemötande och av kunnig personal. Det är sådana här butiker man ska handla av istället för dom stora kedjorna.