Prisjakt

geodude

Medlem sen 2008-03-12
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Merrell Moab FST Ice+ Thermo (Herr)
Full Star 1
1.5
(2)
1 527 kr
g
geodude
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Varma och sköna är dem men Arctic Grip måste vara den sämsta uppfinningen hittills inom vinterskor. De är lätt de sämsta vinterkängor jag haft med avseende på greppet vilket var deras främsta sellingpoint. Möjligen att det är lite bättre grepp på glansis men i övrigt är de snorhala och saknar grepp totalt.Värdelösa att gå på snö med. Kanske kan passa för vaktmästaren på ishallen men att använda dem ute på vintern, nej.

ZyXEL Aurora
Full Star 1
1
(4)
201 kr
g
geodude
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Som föregående recension säger så sparas inte bilderna i molnet som man kan tro när de skriver 16GB free storage with cloud access. Kameran kopplas till molnet men själva lagringen sker i kameran. Värdelöst och missvisande. Det går dock att få stillbilder mailade vid triggat larm och det funkar ok, dock inte rörliga.

Jays u-Jays for Android On-ear
Full Star 1
4.4
(24)
g
geodude
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Riktigt bra lurar och för priset de säljs för nu är de ett givet köp. Rekommenderas!

Seagate BlackArmor NAS 220 2TB
Full Star 1
2.2
(11)
g
geodude
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Oerhört långsam. Misstänker att den sänkte min linksys router och sedan stod den bara och "tuggade" utan att man kunde få kontakt med den, räckte inte att bara starta om den utan fick göra total återställning av den. Har en ny gigabit router som den fungerar om möjligt ännu uslare med. Verkar som den fungerar bättre med 100-Mbit router för när jag har testat på en sådan har jag fått högre hastigheter än med gigabit-routrar. Köp inte den här produkten!

LG F1480QDS (Vit)
Full Star 1
3.8
(25)
g
geodude
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Superbra tvättmaskin med massor av inställningsmöjligheter. + *Supertyst, även vid centrifugering. (Står på betongbjälklag) *Stor lucka, lätt att lasta *Bra kapacitet, rymmer 7kg tvätt. *1400 varavs centrifugering= inte mycket fukt kvar i kläderna. *Snabbprgram 30 minuter, perfekt om du bara har lite tvätt som inte är så smutsig. *10 års granti på motorn. *Energisnål! - *Maskinen väger tvätten och anpassar programmet efter vikten men talar inte om hur mycket tvätten väger så att man kan anpassa mängden tvättmedel efter det. Såg att någon klagade på fresh up funktionen. Jag fick också fläckvis blöta klöder när jag körde den men det blev bättre när jag valde korrekt antal plagg, den är förinställd på 3 plagg och jag körde bara ett. Inte superanvänbar funktion kanske men har man en skrynklig skjorta så blir den helt klart bättre efter en Fresh-up. Lätt den bästa tvättmaskin jag använt!

Plexgear Micro Keyboard (SV)
Full Star 1
3.5
(8)
g
geodude
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Efter två exemplar gav jag upp. Samma fel på båda två. Joysticken började sega sig efter en stunds användning dvs muspekaren flyttade sig extremt långsamt. Tryckte på parningsknappen och det fungerade bra en stund sen samma sak. I övrigt var jag jättenöjd med tangentbordet, bra pris också. Synd att det krånglade.. :(

LG Optimus 2X P990 512MB RAM
Full Star 1
3.3
(89)
g
geodude
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har haft telefonen i ett par månader och är väldigt nöjd hittills. Kanonsnabb telefon och superfin skärm med reptåligt Gorilla glas. Fin byggkvalité, mycket stabil med en skön kvalitetskänsla. Har dock haft några få "frysningar" 2 st med V10a och en med V10b. Med senaste versionen V10c har jag inte haft några frysningar. Allt flyter på kanon med nya programvaran och batteritiden har blivit mycket bra. + Kanonskärm med gorilla glas. Fin respons, ljusstark och fina färger. + Byggkvalité. Styv och inte alls plastig. Skön tyngd. Antislip på luckan. + Snabb! + Prisvärd + Snygg + HDMI-utgång + 3,5-utgång på toppen. + Schysst kamera + Möjlighet att utöka det inbyggda 8 GB (5,51 GB ledigt för appar från början) minnet med ett micro SD(HC) kort. (max 32Gb) Edit: Det som jag hade angivit som minus nedan har åtgärdats med senaste programvaran V10c. Så nu är det bara fördelar med telefonen =) (- Batteritiden kunde ha varit bättre (som för de flesta smartphones). - Frysningar. Har dock inte varit något stort problem för mig. Åtgärdas dessutom(förhoppningsvis) inom kort med SW-fix från LG.) Att Google navigation inte fungerar som det klagats på är ju inte LG:s fel. Det är ju likadant på alla Android telefoner i Sverige (som inte har någon modifiering av maps dvs). Man kan ju alltid testa att ta hem Waze navigation som är gratis. Dock inte alltid 100% dock eftersom det är skapat av användarna, men det har många bra och roliga funktioner.