Prisjakt

emigrating

Medlem sen 2008-02-29
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
NERF Ultra Select
Full Star 1
4.3
(7)
449 kr
e
emigrating
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Denna produkten var bra paketerad, är välbyggd och inte allt för tungladdad. Tyvärr är den också något högljud vid användning, det är väl någon sorts kompressor som sköter det hela. Den äter också batterier till frukost, altså bra mycket mer än förväntat, så det första knippet batterier vi köpte räckte inte alls länge och eftersom det är större C-batterier både kostar de endel och är inte något vi normalt sett har hemma. Det största problemet med produkten är dock att den hänger sig alldeles för ofta. Har man tur är det bara att dra ut pilen innan den går igång, men vid andra tillfällen har det tagit avsevärt längre tid att få ut pilen och när man äntligen blivit klar är matchen sedan länge över och det roliga var inte särskilt roligt ändå. Bortser man ifrån dessa problemen är maskingeväret ändå roligt. Det skjuter med rätt bra kraft, så man kan absolut placera ut burkar eller dylikt som måltavlor att skjuta ner. Siktet är, innom en viss distans såklart, bra i förhållande till vår man träffar och efter lite användande/tränande kan man justera var man siktar for att träffa i mitt i blink så att säga varje gång. Man slipper ladda om manuellt efter varje skott, den sköter detta själv sålänge det finns pilar kvar i magasinet (och den inte hänger sig vill säga). Den är inte speciellt tung, även det yngsta barnet hade inga problem med att bara runt på och använda det. Ändå känns produkten välbyggd och har en "massa" vid sig som gör det enklare att skjuta rakt så att säga. Jag är osäker på om jag skulle rekommendera just denna modellen till andra. Vi har tidigare provat automatiska Nerf guns och upplevt mycket av de samma problemen där.

Upplyst
e
emigrating
16 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Någonlunda bra utval av produkter, bra priser, snabba leveranser och en outstanding kundtjänst. Kommer definitivt fortsätta handla här.

MyMemory
e
emigrating
16 omdömen
OKRedigerades 14 år sedan

Bra priser men halvtaskigt varoutbud. Gratis frakt vilket alltid är positivt. Dock är deras leveranstid alldeles för lång, normalt sett tar det två arbetsdagar för leveranser från England och hit - med MyMemory fick jag vänta ungefär 8.

Elbutik
Utmärkt
(345)
e
emigrating
16 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

12 dagar från beställning tills paketet skickats. Absolut ingen mailkontakt under dessa två veckor (varken på pre-sales eller after-sales frågor). Ringde butiken till slut (under deras dagliga _tvåtimmars_ telefontid) utan att få svar på frågor annat än "skicka en epost till oss så svarar vi i eftermiddag". Nej, detta var mitt första och blir mitt sista köp från Elbutik.se. Betalar gärna några kronor mer från konkurrenter där de svarar på förfrågningar.

WD Scorpio Blue WD2500BEVT 8MB 250GB
Full Star 1
5
(2)
3 148 kr
e
emigrating
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Fungerar perfekt som uppgradering till Xbox360. Mycket att spara jämtemot att köpa Microsoft's officiella 120GB disk (då de ej säljer 250GB versionen löst).

HTC HD2
Full Star 1
4.4
(49)
e
emigrating
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Fantastisk PDA med telefonmöjligheter :) Windows Mobile ger otroligt mycket mer än f.ex. Android eller iPhone telefoner, det är dock därmed inte sagt att en HTC HD2 alltid är bättre än dessa - för de som endast vill ha något som fungerar 'right out of the box' kommer en iPhone vara ett bättre val - de som vill ha något som fungerar med samtidig möjlighet att personifiera telefonen till 100% bör välja en HD2. Många klagar över att det inte finns några "apps" att tillgå på WinMo, vilket är helt fel - visst, Microsoft's Marketplace har kanske inte lika många apps som iTunes Store, men eftersom WinMo är "öppet" hittar man applikationer lite överallt - XDA-Developers.com är ett bra ställe att börja leta. Bytte till denna från en iPhone 3GS 32GB och saknar absolut ingenting. Minuspoäng då kameran i HD2an borde varit bättre (ja, även efter installationen av HTCs HotFix är den inte helt 100%).

Benq G2412HD
Full Star 1
4.9
(22)
e
emigrating
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Mycket nöjd med denna. Prismässigt är det en av de billigare 24" (23.6" för att vara petig) skärmarna som finns men det märks absolut inte i bildkvalitet. Minuspoäng då knapparna är lite dårligt placerade samt att den ej är höj/sänkbar - vilket betyder att den måste stå på ett DVD fodral för att vara på riktig höjd (för mig).

Asus P5N7A-VM
Full Star 1
3.8
(6)
e
emigrating
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Kylningen på detta kortet är definitivt ett problem. Utan extra casefans överhettade MCP7A chippet på några få minuter - har i eftertid bytt ut kortet mot ett Gigabyte GA-E7AUM-DS2H vilket ligger på 55c utan casefans. Plus till Asus pga DisplayPort anslutningen, dock minus pga kylning, avsaknad av FireWire, ingen möjlighet att köra DVI/HDMI samtidigt samt en generel avsaknad av bygg kvalitet.