Prisjakt

greeee

Medlem sen 2008-02-20
93
Bidrag
61
Hjälpsamröster
Heimgard Touch
Full Star 1
5
(1)
3 486 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Efter två års användande: Otroligt nöjd. Har bytt batteri en gång. Ca två upplås per dag. Hade tidigare Glue v2. Men det fick jag avinstallera pga batteri- hård-och mjukvaruproblem. Till Wattle medföljer hela låskistan, det innebär att tillpassningen till befintlig dörr blir mindre problematisk (än glue) Medföljer minst 5 rfid-brickor och tre backup-nycklar. Dessutom kan du lägga in många koder till barnen, hundarna osv. Fungerar med handskar! Går att sänka eller stänga av pipljudet. Går att montera handtaget åt båda håll. Tydliga instruktioner för installation. Enda lilla minuset är att man måste aktivera knappsatsen med ett för-tryck för att sedan mata in koden samt att det är lite nära mellan siffrorna, vilket gör att man skriver fel kod ibland. Nytt minus upptäckt. Installerade på framsidan, där låset sitter i kvällssol. Det gör den galen och slutar fungera. För skuggiga lägen rekommenderas.

Tado Smart AC & Heat Pump Control V3+
Full Star 1
2.4
(7)
849 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Tado klarar bara av ett "hem" i dagsläget. Så har du tadoprodukter redan och ska styra stugan med denna så kan du glömma det.

Sensibo Air - Controller
Full Star 1
3.3
(4)
1 199 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Funkar att koppla till en ivt aero 807 (som är en rebranded bosch) Du kan inte styra några andra funktioner än fläkthastighet och värme mellan 18 och 25+. Dvs frostvakt 10-graderslöget kan ej aktiveras. Supporten svarar ej på frågor. Köp nåt annat

HyperDrive GEN2 18-in-1 USB-C Hub
Full Star 1
3.3
(3)
2 499 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Känslig pryl. Beroende på anslutande dator klarar den inte driva två stycken 2650x1440 skärmar samtidigt. Lenovo thinkpad och HP laptops får bara en skärm i full upplösning..dessutom startar datorerna inte om dockan är inkopplad. Fungerar utmärkt med en Ms Surface.

Inet
Utmärkt
(500+)
g
greeee
93 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Magiskt snabba. Skickar verkligen samma dag som det utlovas. Beställde 16:45 packades 15 minuter senare. Har även erfarit hanteringen av reklamationer. Slickade in en trasig Chromecast. Samma dag som den togs emot hos Inet packades och skickades ett nytt exemplar tillbaka!

Glue Smart Lock Pro
Full Star 1
3
(20)
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Efter 9 månader: Jag har fått avinstallera låset. Batterierna tar slut direkt, Det får inte kontakt med hubben ibland när jag vill låsa upp utan nyckel Det vill kalibreras hela tiden. Det fastnar ibland och gör stenhårt "motormotstånd" när barn och fruar ska låsa upp, livsfarligt. Tidigare omdöme efter två veckors användande: Ganska enkel installation. Mjukvaran krånglade lite, fick återställa wifi-modulen för att få till det. Första åtta försök att låsa upp remote fungerade inte. Mjukvarufel. Står jag bredvid låset tar det ca 10-20 sekundee från att jag tryckt lås upp i appen tills det fått kontakt och låset börjar surra, sen tar det 10 sekunder till innan dörren är upplåst... Jobbigt och långsamt. Barnsjukdomar kanske, men ett smart lås är det inte

Canon imageFORMULA P-208 II
Full Star 1
3
(2)
1 541 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Scannat ca 1500 dokument med den För det här formatet och priset är det en superscanner. Snabb scanning på normal-kvalitet. Båda sidor scannas på en passage. Mjukvaran (win) är superenkel och lätt att ändra ordningen på sidor samt ta bort tomma sidor. Behöver ej någon elkabel! Minus att överväga: - Klarar ej långa kvitton. Ett vanligt taxikvitto är "för långt" så du får felmeddelanden innan den scannat klart. - Drivs med Mini-usb. - Saker som fastnar får man dra ut med våld, då går den sönder. (finns ingen feed) - Det går ej att vrida sidor 90 grader i mjukvaran

Samsung Odyssey G7 C32G75T 32" Välvd Gaming QHD VA 240Hz
Full Star 1
3.8
(15)
6 549 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Okej skärm Observationer efter några månader: Skärmen är r1000 endast i horisontell ledd, vertikal är den rak. Det är som du böjer ett papper runt en pappersrulle. Detta i kombination med en väldigt liten radie så blir skärmen farfalle-formad (som en pastafjäril) när du tittar på den. Ränder i hörnen syns tydligt från en meters håll. Även efter mjukvaruuppdatering. Färgskiftningar mot hörnen: Sitter du inte perfekt 1 m ifrån i centrum så ändras färgen. Eftersom den inte kurvas vertikalt går det inte att komma ifrån denna effekt i hörnorna. Skärmen är långsam att starta upp. Jag har inte fått den att reagera när datorn startar, man måste stänga av den och starta den igen. Efter sleep så tar det 12 sekunder för den att tändas. Med massa flimmer involverat Eftersom den är så skarpt kurvad så är den extremt djup. Du behöver ett enormt djupt skrivbord (eller hörnskrivbord) för att få plats. Även stativet bygger rejält på djupet. Jag skulle köpt 1000r eller flat 32a som nästa skärm. Rekommenderas ej.

Ubiquiti Networks NanoBeam 5AC Gen2
Full Star 1
3
(2)
1 202 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Delar på grannens fiber med ett par av dessa. Som bor flera hundra meter bort över en åker. De fungerar som en osynlig jättelång nätverkskabel. Kräver nästan helt fri sikt. Vi får ut nära 100% av grannens lina, både upp och ner. 95 mbit av utlovade 100. Kan vara självklart men framgår inte tydligt: det behövs två och ett paket innehåller bara en. Superbra monteringsmöjligheter. Monteras enkelt på stolpe eller fasad.

Worx Landroid M500 WR141E
Full Star 1
2.5
(12)
8 195 kr
g
greeee
93 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering2: Extremt framtung. Detta i kombination med endast ett framhjul gör att den kör fast som en strandad val i minsta lilla ojämnhet/grop. Uppdatering: Basstationen krånglar. Oftast när maskinen går in för laddning stängs basstationen av, roboten börjar då larma "tråd saknas". Efter godtycklig tid kommer basstationen igång med laddningen igen. Telefonen fylls med felmeddelanden. Har kontaktat supporten, inget svar ännu. Gedigen konstruktion, metallgafflar på undersidan som skyddar rotorn från en del pinnar, och leksaker. Extremt lågtgående. Klarar inte bucklor eller kupering. För dig med golfgreen-gräs från början. Som en svävare som glider fram på gräsmattan. Låter mycket från hjulmotorerna (gnäller) Köp till ACS så får du enkelt undvikande av utkastade leksaker. Klarar inte upptäcka saker lägre än ca 10 cm. men det säger sig självt eftersom den inte skulle kunna klippa något längre annars.