Prisjakt

hållundan

Medlem sen 2008-01-29
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Samsung WW80J5426FW (Vit)
Full Star 1
1.8
(1)
4 990 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

+ Tvättar bra. + Snabba program. + Enkel att använda. + Ganska solid känsla/kvalitetskntryck i vred/dörr. + Okej mellanklasstvättmaskin. + Drift/motor/centrifug är tyst. - USEL vibrationssäkring. Sidostycken skramlar, returslang skramlar mot bakstycke. Har fått trycka in tvättsvampar mellan plåt och slang/hållare för att det vibrerar och låter. Väldigt känsligt hur den står i våg. Rekommenderas inte till någon av min kaliber som är känslig för skrammel och minsta oljud. Om du inte bryr dig om sånt är det en bra maskin. Uppdatering 2019-04-04. Efter att ha haft service här en gång, utan någon som helst åtgärd när maskinen låter så inni-hvete från bakstycke plus gnissel från trumman. Och oljuden fortsätter sänker jag betyget. Aldrig mer en Samsung tvättmaskin eller vitvara. Helt usel.

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+
Full Star 1
2.2
(4)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Recension av en gammal produkt, medveten om det. Köpte denna dammsugar för ~3 år sedan och sedan dess har jag behövt byta munstycke (fasta plastdelen från slangen) för att denna sprack efter ~1 år. Huvudmunstycket gnisslar och skriker när man drar i sidled över golvet och i allmänhet suger den rätt dåligt. Till sist, nu har hela dammsugaren slutat att funka. + Till att Electrolux har en välsorterad reservdelsweb, men det säger kanske mer om deras generella kvalitet på grejerna... - Allt annat. Orimligt lite för pengarna. Om resten av Electrolux dammsugar är såpass usla undrar jag hur de kan ligga i topp på popularitet.

Cykelkraft
OK
(500+)
Dålig
Redigerades 6 år sedan

Innan de blev Cykelkraft och var Cyclecomponents gick det undan, bra support, snabba leveranser och välfungerande hemsida. Numera går allt extremt långsamt, halvdan support och tämligen medioker hemsida. Jag handlar ju där gång efter annan, men förstår egentligen inte varför. Som sagt, det är, i dagens e-handel, inte okej att behöva vänta 3, 4 dagar innan ordern hanteras och skickas. Rekommenderas knappt.

Onkyo TX-SR608
Full Star 1
4.3
(113)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bra receiver med fint ljud. Bytte från en trött H/K kombinerad receiver/DVD och är toppnöjd. Mycket bang för bucket, så att säga. Rekommenderas.

Braun Series 7 790cc
Full Star 1
4.3
(77)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har kört med en gammal Philips med tre skärhuvuden och detta är något HELT annorlunda. Ruskigt bra resultat på kortare tid och utan irritation. Som redan nämnts tidigare, med rengörningsstationen blir apparaten nästan som ny varje gång. Rekommenderas! Köpte min på radars.se, bra pris, snabb leverans och bra service!