Prisjakt

epix

Medlem sen 2007-12-19
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Bosch MAS62W1N
Full Star 1
2.5
(2)
e
epix
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har läst recensioner om liknande maskiner som inte skär jämna skivor på grund av att materialen böjer sig och liknande. Denna maskinen har en bakstycke av aluminium men böjer sig lite vid belastning. Dock är det inget problem, man behöver inte trycka det man skär särskilt hårt alls. Enligt manualen ska man låta klingan lugnt arbeta sig igenom, och det fungerar mycket bra. Har skurit både rökt sidfläsk och Port Salut hittills utan problem. Rekommenderar starkt!

DN Bilradio
e
epix
5 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Bra priser, personlig service och trevlig personal. Kunde ha funnits fler/bättre betalalternativ, men i övrigt mycket bra.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
e
epix
5 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Har beställt två gånger på tre veckor. Båda gångerna positivt överraskad, hade varan dagen efter. Det första jag beställde var en LCD-TV, den var framme dagen efter. Dessutom körde posten ut den utan extra kostnad eftersom det var en pall. Enda negativa är att kundservice är lite långsam, och verkar bara kunna svara på en fråga i taget ;) Annars jättebra!

Nokia N82 128MB RAM
Full Star 1
4.4
(45)
e
epix
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Bästa telefonen jag haft! Snabb, tar knivskarpa bilder (superbra blixt), klart ljud, alla funktioner man kan önska, hardvaruacceleration för 3d-grafik... Jag tycker inte alls den känns speciellt plastig, den är lagom tung och ligger bra i handen. Smidig lösning med linsskydd också.

Lars Bengtssons
Utmärkt
(440)
e
epix
5 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan