Kategorier
Prisjakt

epix

Medlem sen 2007-12-19
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bosch MAS62W1N
2.5
(2)
6 år sedan*
Har läst recensioner om liknande maskiner som inte skär jämna skivor på grund av att materialen böjer sig och liknande. Denna maskinen har en bakstycke av aluminium men böjer sig lite vid belastning. Dock är det inget problem, man behöver inte trycka det man skär särskilt hårt alls. Enligt manualen ska man låta klingan lugnt arbeta sig igenom, och det fungerar mycket bra. Har skurit både rökt sidfläsk och Port Salut hittills utan problem. Rekommenderar starkt!
*Redigerades 6 år sedan
DN Bilradio
Usel
(4)
Utmärkt
12 år sedan*
Bra priser, personlig service och trevlig personal. Kunde ha funnits fler/bättre betalalternativ, men i övrigt mycket bra.
*Redigerades 12 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Har beställt två gånger på tre veckor. Båda gångerna positivt överraskad, hade varan dagen efter. Det första jag beställde var en LCD-TV, den var framme dagen efter. Dessutom körde posten ut den utan extra kostnad eftersom det var en pall. Enda negativa är att kundservice är lite långsam, och verkar bara kunna svara på en fråga i taget ;) Annars jättebra!
*Redigerades 13 år sedan
Nokia N82
4.1
(45)
13 år sedan*
Bästa telefonen jag haft! Snabb, tar knivskarpa bilder (superbra blixt), klart ljud, alla funktioner man kan önska, hardvaruacceleration för 3d-grafik... Jag tycker inte alls den känns speciellt plastig, den är lagom tung och ligger bra i handen. Smidig lösning med linsskydd också.
*Redigerades 13 år sedan
Lars Bengtssons
Utmärkt
(396)
Utmärkt
9 år sedan*
*Redigerades 9 år sedan