Prisjakt
k
kund34356

1 omdöme

OK
7 år sedan

Returrutiner och kundservice bör förbättras. Jag köpte en kamera hos DN Bilradio för x antal tusen kr. När jag ångrade köpet kunde de för det första inte erbjuda någon sorts retur, utan det fick man lösa själv. Jag fick inte heller något returnummer eller någon bekräftelse från deras sida att de hade fått paketet mer än postens spårning som sade att de hade hämtat ut det. Efter en veckas väntande hade jag fortfarande inte sett skymten av några återbetalade pengar. På deras hemsida kunde jag se att de hade lagt upp varan för försäljning igen. Sammanfattat gick det ca. 3 veckor från ångrat köp till återbetalning, och en del energi och frustration till en nästan daglig avstämning för att få någon klarhet i ärendet. Kanske var det lite oturliga omständigheter som gjorde att returen inte gick så smidigt som den borde göra, men det finns fortfarande en del att förbättra på den fronten för företaget. För övrigt har de bra priser på bra varor.

J
Jorak

3 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Utmärkt service och trevlig personal. Priserna var bra och varorna levererades välpackade bara någon dag efter min beställning. Jag är mycket nöjd!

e
epix

5 omdömen

Utmärkt
13 år sedan

Bra priser, personlig service och trevlig personal. Kunde ha funnits fler/bättre betalalternativ, men i övrigt mycket bra.

l
look

2 omdömen

Utmärkt
14 år sedan

Köpte en tv Panasonic 42px70 av Daniel på Dnbilradio snabb leverans ,bra pris och hög service.Nöjd kund.

Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.dnbilradio.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DN Bilradio AB

Organisationsnr: 556524-1311

Information hos allabolag.se