Singles’ Day 2020

Singles’ Day 2020

Singles’ Day kommer från Kina och är den dag då alla singlar firar att de är just singlar. Butikerna firar genom att ge rabatter, även utanför Kina, och idag betraktas Singles’ Day som världens största shoppingdag. Den 11 november 2020 samlar vi alla singeldeals här på Prisjakt.

Var först i kön
Bevaka produkterna du vill köpa så meddelar vi dig så fort de blir billigare. Vi kollar mer än 5 000 butiker flera gånger varje dag så att du slipper.
1
1
1
1
1
1
1
1
9
9
9
9
dagar
1
1
1
1
5
5
5
5
timmar
3
3
3
3
3
3
3
3
minuter
0
1
0
1
9
0
0
9
sekunder

Om Singles’ Day

iStock.com / halfpoint

Det här är Singles Day

Singles Day har blivit ett ekonomiskt shoppingfenomen från Kina med tv-shower och världsstjärnor. Shoppingdagen omsätter enorma summor, mycket mer än shoppinghelgen med Black Friday och Cyber Monday.

Kinesiska e-handelsgruppen Alibaba Group är den stora drivkraften bakom Singles Day. Butikerna kunde tillsammans erbjuda 140 000 olika varumärken och 15 miljoner produkter, och totalt sålde de för 30,8 miljarder dollar under 24 timmar på Singles Day 2018.

Black Friday i USA nådde jämförelsevis bara cirka fem miljarder dollar under 2017.

Försäljningen under Singles Day ökade med 27 procent jämfört med fjolårets Singles Day. Som jämförelse ökad Black Friday i USA med 48,4 procent i omsättning 2017, jämfört med 2016. Hur stor ökningen är 2018 återstår att se den 23 november.

Även om Singles Day främst är centraliserad kring Kina så gjordes transaktioner från 230 regioner runt om i världen.

Utvecklingen har varit enorm från vad som började under 90-talet som en hyllning till singlar den 11 november i kinesiska studentkretsar. Dagen har spridit sig över Kina som en löpeld de senaste åren och är idag den största shoppingdagen i världen.

Singles Day har inte fått fotfäste i Sverige – än

Har du aldrig hört talas om eller sett något i Sverige om Singles Day så är du inte ensam. Shoppingdagen har hittills inte fått något större genomslag på den svenska marknaden. I takt med att fler svenska företag uppmärksammar Singles Day är det dock på väg att ändras.

Flera större butiker i Sverige har uppmärksammat Singles Day med egna erbjudanden och kampanjer. Då Singles Day följs av Black Friday och Cyber Monday finns stora möjligheter att spara pengar på dina köp under november månad.

Ett tips är att använda prisbevakningar på de produkter du vill köpa. Då får du ett mejl eller en notifikation i mobilen när priserna går ner. Om du inte är nöjd med prissänkningen under Singles Day har du alltid Black Friday och Cyber Monday kort därefter. Missa aldrig när dina favoritprylar blir billigare i butikerna.

Bästa erbjudandena – Just nu

Pågående kampanjer

  • Dagens Deals

    Hitta de bästa erbjudandena