Experternas topplistor under Black Friday – uppdateras hela veckan

Hörlurar, mobiltelefoner, datorer, högtalare och tv. Under hela Black Friday-veckan uppdaterar sju experter sina topplistor, med de allra bästa köpen just nu.

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion, i samarbete med Advized.

Text:
Patrik Siredal

Publicerad:
20 november 2020

Vad är bra och vad är på rea? Den frågan står ett helt gäng experter från Advized redo att svara på. Under hela Black Friday-veckan ger de konkreta tips på bra prylar till bra pris.

Advized är en plattform som samlar experter inom en rad produktområden. Eftersom vi är kompisar med Advized och gillar deras koncept, vill vi gärna tipsa om vad de gör på Black Friday i år.

Advized har alltså fixat fram sju superkunniga experter. Under hela Black Friday-veckan kommer de att hålla 15 topplistor uppdaterade. Där tipsar de om sina personliga favoritprylar som också har bra pris under rea-perioden.

Black Friday-experterna börjar på måndag den 23 november och håller på till och med måndag den 30 november, alltså Cyber Monday.

Spana in Black Friday-topplistorna hos Advized!

Experternas topplistor

Hörlurar
Hörlurar under 3 000 kr
Hörlurar under 2 000 kr
Hörlurar under 1 000 kr
Hörlurar under 500 kr

Mobiltelefoner
Mobiltelefoner under 8 000 kr
Mobiltelefoner under 6 000 kr
Mobiltelefoner under 4 000 kr
Mobiltelefoner under 2 000 kr

Tv
Tv-apparater under 15 000 kr
Tv-apparater under 10 000 kr
Tv-apparater under 5 000 kr

Datorer
Bärbara datorer under 10 000 kr
Bärbara datorer under 6 000 kr
Gamingdatorer under 10 000 kr

Högtalare
Mobilhögtalare under 1 000 kr

Här är experterna

Björn Sige (hörlurar)

Björn har testat hörlurar från 59 kr till 599 000 kr och har hållit på med HiFi i 10 år. Han är insatt i allt från de mest populära konsumentlurarna till proffsljud för studios. Här ger han sina bästa Black Friday-tips på hörlurar i premiumklassen.

Daniel Norrby (hörlurar)

Hörlursexpert och en tvättäkta audiofil. Daniel håller sig ständigt uppdaterad om det senaste inom HiFi men gräver också gärna fram oväntade vinnare i budgetsegmentet.

Ted Larsson (mobiltelefoner)

"Jag har förmodligen ägt fler mobiltelefoner än vad som är hälsosamt” är Teds egna beskrivning av sitt stora intresse. Ted är särskilt kunnig inom Android-marknaden och inte sällan först på bollen när något nytt lanseras i Sverige.

Christoffer Orre (mobiltelefoner)

Bloggar om teknik och har framför allt stor kunskap om Apples mobiltelefoner. Christoffer har länge haft koll på marknaden och är av åsikten att teknik ska vara enkelt! Under Black Week så guidar han dig till de bästa köpen inom mobiltelefoner.

Peter Olsson (tv, högtalare)

Peter är en ljud- och bildfantast och har byggt hemmabioanläggningar sen 90-talet. Peter tipsar under Black Week om de absolut bästa dealsen på tv-apparater och mobilhögtalare.

Åge Nielsen (tv, datorer)

Åge tipsar om bärbara datorer och tv-apparater. Under Black Week letar han fram guldkornen som ger mest prestanda för pengen! Åge har hängt med länge i utvecklingen och har stor kunskap om datorkomponenter. Han har även utbildning i tv-teknik.

Jesper Grandien (datorer)

Jesper är en teknikkunnig gamer som ger dig tips på prisvärda gamingdatorer. Jesper brinner för teknik och studerar webbprogrammering, därav intresserar han sig även för olika system inom IT-branschen.

Ställ dina egna frågor!

Missa inte möjligheten att ställa dina egna frågor till fyra experter på Black Friday! Läs mer här.

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion i samarbete med Advized. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten. Patrik Siredal nås på [email protected].

Prisjakt och Advized samarbetar för att erbjuda bättre konsumentupplysning tillsammans.