Prisjakt

Onkyo TX-SR603E

Onkyo TX-SR603E

  • Surroundtyp: 7.1
  • Automatisk kalibrering med mätmikrofon
  • Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Bevaka
Jämför

Onkyo TX-SR603E

Inga butiker hittades för denna produktSe alla i Surroundförstärkare

Produktinformation

Med Onkyo TX-SR603E tar du steget upp till en högre nivå för ljud och funktioner jämfört med lillebröderna i serien. Automatisk ljudkalibrering med mikrofon och konvertering av bildsignaler är bara två av skillnaderna.

603 har 7 st slutsteg som levererar 125 watt var vid 6 ohm vilket gör att den kan driva krävande högtalare. WRAT-tekniken ser till att alla frekvenser (10-100.000 Hz) hanteras som de ska av slutstegen. Onkyos VLSC-teknik ser till att vänster och höger fronthögtalare får en perfekt analog signal att jobba med.

D/A-omvandlarna är på 192 KHz/24 bits och dekodern klarar alla på DVD förekommande ljud format. Med Dolby Pro Logic 2x kan du få 6.1- och 7.1-ljud från vanliga CDs.

Den automatiska ljudkalibreringen sköts med en mikrofon som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.

Videokonverteringen innebär att du kan koppla in apparater via komposit och s-video för att sedan kunna skicka bildsignalen vidare som komponent till bildvisaren.

Skillnaderna mot lillebror 503 är förutom den ökade effekten, ljudkalibreringen och videokonverteringen att 603 har OSD-menyer, 40 förval av radiostationer, lärbar fjärrkontroll samt möjlighet att driva ett par högtlare eller ett stereoslutsteg (via lågnivå) i ett annat rum oberonde av vad som spelas i hembion.

Precis som sina föregångare har 603 ett mycket varmt och behagligt ljud.

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

VarumärkeOnkyo
Surroundtyp7.1
Automatisk kalibrering med mätmikrofonJa
LjudformatDolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX …
Ethernet-anslutningNej