Prisjakt

BabyBjörn One Air

BabyBjörn One Air

Typ: Bärsele, Bärposition: Rygg, Mage, Höft, Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver, Grå, Brun, Blå, Röd, Grön, Beige, Rosa, Lila
PrishistorikNu 1 504 kr
Jämför

BabyBjörn One Air

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5
(4)
Vi har hittat produkten i totalt 19 butiker, varav 14 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

BabyBjörn One Air är en bärsele för små barn som fungerar lika bra på magen som ryggen. Bärselen har steglös justering av passformen för både barnet och den som använder selen. Med ett justerbart huvudstöd avlastas barnets huvud på ett behagligt sätt och det praktiska midjebältet hjälper med att avlasta ryggen. BabyBjörn One Air fungerar lika bra till helt nyfödda barn som de lite äldre.

  • Så mycket får barnet väga

    BabyBjörn One Air är anpassad för barn upp till ungefär tre års ålder. Den lägsta tillåtna vikten är 3,5 kg (53 cm) och den högsta tillåtna vikten är 15 kg (100 cm).

  • Höftvänlig

    Bärselen fungerar lika bra på magen som ryggen och höften. Med sin höftsele avlastas din rygg så att du kan använda bärselen längre utan att det blir jobbigt.

  • Material

    BabyBjörn One Air är tillverkad av polyester och använder ett meshtyg som gör selen sval och behaglig för er båda. Tyget går att tvätta och torkar snabbt tack vare meshdesignen.

Vanliga frågor

Tillverkaren rekommenderar att bärselen tvättas i maximalt 40 grader celcius. Produkten kan både handvättas och maskintvättas. Tänk på att tvätta BabyBjörn One Air separat från andra kläder och undvik tvättmedel med blekmedel. Bärselen får inte torktumlas.
Varumärke
Bärposition
Rygg, Mage, Höft
Tillgängliga färger
Svart, Vit, Silver, Grå, Brun, Blå, Röd, Grön, Beige, Rosa, Lila