Prisjakt
Annons

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Expansion) (PC)

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Expansion) (PC)

Genre: MMO, Äventyr, RPG, Krig, Fantasy, Action, Lanseringsår: 2008, Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 10
PrishistorikNu 196 kr
Jämför

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Expansion) (PC)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.6
(11)

Produktinformation

Slutsats (9/10): Wrath of the Lich King, som är den andra expansionen till MMO-jätten World of Warcraft, bjuder såväl på nytt innehåll som intressant upplägg. Allt i spelet känns mer genomtänkt än tidigare och de delar som tidigare varit tråkiga eller kritiserats har förbättrats. Den nya hjälteklassen, det nya leveltaket på 80, kontinenten Northrend, de nydesignade uppdragen och de uppdaterade versionerna av stora slagfält bildar tillsammans en nästan komplett helhet. De orosmoln att spelet håller på att bli för lätt och för allmänt finns fortfarande på min himmel. Men än så länge finns balansen och det fungerar bättre än förväntat. För den som älskar World of Warcraft och som planerar att spela det fullt ut är Wrath of the Lich King ett måste.

Det billigaste priset för World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Expansion) (PC) just nu är 195 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 3 butiker.

Lanseringsår
2008
Operativsystem
Windows XP, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 10
Format
Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons