The Lord of the Rings: War in the North

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 år sedan
  War In The North hade kunnat vara ett bra RPG (Rollspel) om det inte vore för följande:

  Mitt första intryck av spelet var positivt gällande storyn och spelkänslan MEN det här spelet känns inte fördigt utan snarare påskyndat av utvecklaren. Till exempel, om du spelar single player kan du inte påverka dina två medföljare när det gäller att fördela skills och Level-points. Du kan däremot ge bort utrustning till medföljarna, men efter att du har gjort det kan du inte ta tillbaka den, utan den försvinner när du ger dem ny bättre utrustning. Jag föredrar upplägget man har i Dragon Age där du kan kontrollera samtliga följeslagare och ha kontroll över deras utrustningslista. Som det är i War in the norths fall så kan du inte sälja gammal utrustning när de ger dina medföljare ny (bättre) utrustning, utan den försvinner för gott.

  Det andra stora minuset med detta spelet är att det finns så fruktansvärt många BUGGAR! Vissa monster man möter går inte att döda (hur mycket du än slår på dem), utan de dör när dina medhjälpare dödar dem. Sen sparar den inte de sidouppdrag som du har gjort, vilket betyder att du om och om igen kan gå tillbaka till en tidigare bana och kamma hem experience points, mynt och utrustning. Så det går att fuska ifall man vill...
  Slutligen, den största buggen av dem alla är att man mitt i spelet fastnar! Efter att ha lagt ner ca 15 timmar på att spela, går det inte att gå vidare från akt 6, hur många gånger man än dödar bossen! Enligt diverse nätforum beror detta på en bugg vars enda lösning är att du startar om spelet helt från början (!) eftersom man på vägen missade att prata med en av karaktärerna på det sista uppdraget (och eftersom spelet inte sparar tidigare uppdrag så betyder det att du måste börja om från början helt. Otroligt värdelöst och ogenomtänkt! Nä, jag ångrar att jag köpte spelet och att jag slösade 15 timmar av mitt liv på det här eländet! KÖP INTE!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  En positiv överraskning. Det är ett så kallat hack-and-slash. Man slår ner fiender på löpande band, utvecklar sin karaktär med poäng och skills samt plockar på sig vapen, rustningar samt potions. Jag har älskat denna genre sedan jag spelade Diablo på PC för många år sedan. Spelets grafik är inget ögongodis. Det ser faktiskt inte så bra ut och alla "dolda väggar" gör att man önskade att de hade polerat detta spel en månad till eller så innan det släpptes. Det finns tre karaktärer att välja på. De två du inte väljer står vid din sida igenom hela spelet. Spelar man inte co-op men andra personer är det AI som gäller för dess två. AI:n fungerar förhållandevis bra. Spelet är dock aningen svårare än vad man är van vid i denna genre.

  Hack-and-slash till konsol är ingen vanlig företeelse. De kan nästan ses som fridlysta, tyvärr. Demons Forge gillade jag faktiskt men War In The North är bättre. Faktiskt det bästa som finns i sin genre på konsol, tycker jag.

  Gillar man denna genre är detta ett givet köp. Är man ett stort fan av Sagan Om Ringen kan även det vara en god anledning till att köpa spelet. Den historia man spelar utspelar sig parallellt till den historia som utspelar sig i böckerna och filmerna. Detta är i mina ögon en lysande ide. Speltiden beror mycket på hur noga man utforskar miljöerna och letar efter föremål. Men uppåt 15 timmars speltid för en genomspelning uppskattar jag att det tog när man körde på i lugnt tempo och följde storyn och struntade i de flesta sidouppdragen.

  Metakritik: 64%
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Bästa Sagan om ringen spelet jag spelat, och jag har lirat igenom många!

  Gillar du Sagan Om Ringen?
  Köp detta spel, du kommer inte ångra dig!