Logitech Harmony 300i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  Riktigt prisvärd och gör det den ska.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Skulle definitivt köpt samma igen om jag behövde en universalremote. Helt enkelt skitbra.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )
 • Mycket bra
  Januari 2013

  Kort version:
  + Många knappar
  + Inget att hänga upp mig på avseende placering av knappar
  + Sköna knappar
  + Räckvidd och riktning inget jag märkt något negativt kring
  + Prisvärd
  + Lätt att programmera via dator

  - Måste lusa ner vår iMac med Silverlight och Microsoftssaker för att programmera fjärren. Fungerade dock kanon väl installerat.

  Kommer inte på något mer negativt förutom följande men det har inget med funktionen att göra:
  - Svart (van vid NAD HTRM)
  - Ful (van vid NAD HTRM)

  Längre version - utsvävning::
  Vår NAD HTRM började bli trög i knapparna. Lämnade in den men blev då utan möjlighet att styra förförstärkaren (övriga prylarna var det bara att plocka fram dess originalfjärr) varför jag började se mig om efter en ny fjärr eftersom jag inte var säker på att vi skulle få den lagad eller utbytt. Därför sökte jag förutsättningslöst efter en ny potentiell fjärr. Jag började högt. NAD, B&O, Philips, Logitech Touch, One+, 900, 600 osv. Efter ett tag började jag kolla lite på de billigare, närmare bestämt i300 och ställde mig frågorna: Är denna rent mekaniskt sämre än ex. One+? Vad ska jag ha fjärren till? Använder jag avancerade macron? Fråga 1 svarade jag mig själv; troligtvis inte. Fråga 2 svarade jag mig själv; styra tre apparater. Fråga 3 svarade jag mig själv; nej, eftersom macro förutsätter att utrustningen har ett visst 0-läge vilket de sällan har mer än första gången du startar upp allt en dag samt att min förförstärkare tar lite tid på sig att starta så kommandot för att byta ljudingång måste komma efter en viss tids fördröjning samt att min effektförstärkare har en knapp som fysiskt måste tryckas in för att starta. Och nu till poängen med hela denna utsvävningen: eftersom jag bara skulle styra tre apparater, inte använder macro och att i300 troligtvis har samma kvalitet rent fysiskt som sina storebröder så var i300 kanske inte så tokigt val ändå speciellt inte som jag inte visste om jag skulle få min NAD lagad eller utbytt. Så jag slog till på en i300 för 129kr inkl frakt från ElectroWorld. Den skulle kunna få agera backupfjärr om det skulle visa sig att det löste sig med NAD-fjärren.

  Vi fick en helt ny NAD-fjärr (HTRM) för en vecka sedan men jag har inte packat upp den ännu. Har blivit kompis med i300 som har precis de funktioner som jag använder och utnyttjar. Hade vi skaffat en One+ så hade vi betalt pengar för något vi inte använder. Sånt här gillar jag. Optimerad användning... för 129kr. Det är löjligt. Glädje.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Otroligt prisvärd fjärr som inte kostar mer än vad en pissig rusta "all in one" fjärr kostar. Dock fungerar denna!

  Denna fungerar precis lika bra så som storebröderna så som harmony 650 när det kommer till produktstöd och programering, har stöd för det mästa, kan lära in koder via ir annars. Du kan styra tv apparater, belysning, garagedörren, ja rubbet. (om du har kunskap)

  Den håller dock inte så hög kvalitetskänsla. Den är inte bakgrundsbelyst och knapparna är ganska svampiga. Faktiskt så känns lillebror harmony 200 gedignare, den har större knappar och väger tyngre trots att den är lite kortare.

  MEN, sett till priset smiskar den exakt allt, jag fick min för 80:- ink frakt och det kan man inte annat än att älska, en underbar superlyx budgetprodukt som alla har råd med och borde köpa på sig. Faktiskt.

  (frågatecken dock på om man bör välja harmony 200 eller harmony 300, prismässigt lika, harmony 300 stöder fler enheter, harmony 200 känns bättre i handen.)
  4 år sedan
 • Mycket bra
  Prisvärd!

  Använder denna till min TV, digitalbox samt stereo och den fungerar som den ska. Konfigurationen var ganska enkel. Jag hade lite problem med konfigurationen för digitalboxen.

  Rekommenderas till dig som vill ersätta upp till 4 fjärrkontroller och inte behöver mycket funktioner.
  4 år sedan
 • Bra
  Grym
  4 år sedan
 • Acceptabel
  Trodde att det skulle gå att ställa in aktiviteter som det går med Harmony One. Där hade jag dock fel. Jag tycker det var dåligt informerat om att det inte är samma programvara man installerar denna fjärrkontroll med som man installerar Harmony One med.

  Det går att lägga in olika enheter och sedan konfigurera knapparna med denna fjärrkontroll.
  Jag saknar dock mer inställningsmöjligheter som Harmony One har (ordning allt ska slås på i, vilken ingång osv.)

  Har du en tv och en digitalbox och vill slippa ha två fjärrkontroller så passar denna fjärrkontroll utmärkt.

  Har du dock en förstärkare och vill kunna ställa in olika ingångar osv. så kommer du att få problem.

  + Enkelheten
  + Sköna knappar
  + Snygg
  + Bra kompabilitet
  + Pris

  - Få inställningsmöjligheter, begränsad.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Otroligt nöjd med denna, prisvärd och väldig enkel att konfigurera.
  Var tveksam om den skulle hitta min gamla förstarkare men inget problem där heller. Styr både tv,stereo, windows mediacenter med denna klockrent!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Brukar aldrig originalfjärrkontroller, eftersom de ibland blir utslitna eller skadade, utan sliter på multifjärren. Har svårt att bli vän med stora Logitech (har en 525a), eftersom den är så omständlig att få att funka som man vill; jag har ett flerårigt projekt att programmera den färdigt. Den här passade mig precis, eftersom jag ofta vill dyka ned i menyerna.

  Positivt: billig (199 kr), lätt att programmera, bra program för programmering i internet via USB, enorm koddatabas. Det mesta av originalfjärrarnas funktioner går att lägga in. Verkar relativt gedigen för sitt pris och ligger bra i handen.

  Negativt: Bara 4 apparater går att lägga in, en smula små tangenter, inga makron man kan bygga själv.

  Sammanfattning. Alldeles utmärkt, ett fynd med tanke på alla kvaliteer.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Sanslöst grym pryl! Måste säga att den här är värd att skaffa även för den som bara har en enhet att styra.

  Rekommenderas starkt!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Billig fjärrkontroll med många funktioner! Jag köper denna för att testa, och nu när den är testad och godkänd åker den till sovrummet och ersätts av storebrorsan Harmony One.

  Det är busenkelt att installera och konfigurera med Logitechs onlineprogram.

  Jag hade önskat en till makroknapp med man får ju vad man betalar.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Köpte kontrollen för endast 175kr. Vilket man får ha i bakhuvudet när man använder denna produkt.
  Jag fick hem den igår, så har enbart öppnat, installerat, kalibrerat och sett att allt har fungerat.
  Detta är alltså mitt första intryck.

  Byggkvaliten på produkten anser jag vara OK, den är gjord av en högglansig plast ovan och en mattare variant undertill. Knapparna känns ganska tajta och ger bra respons när man trycker på dom.

  Det ingick två stycken AA batterier av en icke upladningsbar variant, men eftersom denna kontroll inte har någon display tror jag inte att den blir någon batteri slukare.

  Den klarar "enbart" 4st enheter.
  I mitt fall har jag en TV, en Hd-box och en receiver vilket betyder att jag inte behöver fler än tre.

  En nackdel är att den enbart klarar av 1st macro funktion, alltså " titta på tv", men det fungerar kalas, går att ställa in vilken HDMI ingång tv:n skall ha samt vilken ljud ingång receivern skall ha.

  Jag hade dock sett att det fanns en macro funktion till typ "titta på DVD" så man kan välja mellan två olika, nu får man först välja vilken enhet man skall styra utföra den ändringen och sedan byta enhet och upprepa förförandet.

  Det går inte att bestämma någon försening, typ att startar jag TV, box och receiver, skall Tv:n startas 2sekunder efter. ( iaf inte vad jag har hittat)
  I mitt fall fungerar allt bra, så jag är inte i behov av någon sådan funktion.

  Räckvidden på kontrollen anser jag vara bättre än de original kontroller jag hade innan, den "skjuter" utan problem igenom soffbordet vilket kontrollen till HUMAX boxen hade problem med innan.

  Kan samman fatta den enligt följande:
  Har du inte fler än 4:a enheter inte behov av olika macro funktionen eller kanske en gamla ful, eller trasig fjär då är detta det bästa köp du kan göra!

  Vill du kunna styra fler, ha en fräck skärm och kunna utföra mer avancerade saker då är inte detta en kontroll för dig.
  5 år sedan
 • Bra
  Riktigt bra multifjärr som gör det den ska, även om den är något begränsad när det kommer till knappar. Den webbaserade mjukvaran (baserad på Silverlight) är densamma som till andra Harmony-kontroller och stödet för apparater är enormt.

  Vill du ha en enklare multifjärr till ett bra pris kan jag rekommendera denna. Om du har behov av fler knappar och möjlighet att styra fler enheter skulle jag rekommendera dess storebror Harmony 600 för någon hundralapp extra.
  5 år sedan
 • Ganska bra
  min produkter fanns i listan men viktiga knappar saknades, annars kändes det gedigen och mjukvarustöd är bra.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Den gör helt klart sitt jobb, för det priset jag har betalat. Kan nu tänka mig att köpa en lite mer avancerad version i Harmony-serien, då denna inte längre räcker till för mina behov. Men denna lyckades paira ihop sig med mitt gamla 5.1-ljudsystem från Creative, där jag sedan länge saknat fjärrkontroll, och tack vare detta har jag varit storförnöjd med Harmony 300i.

  Nackdelar är som sagt att den är något begränsad. Dessutom vägrar den att uppdatera sig online med min Macbook Pro. Funkar hur fint som helst med vilken Windows-dator som helst, men med bägge Safari och Firefox på Mac:en så hänger sig hela webbläsaren så fort jag ansluter fjärrkontrollen till USB. Verkar dock efter google-sökningar att detta endast händer mig?

  Men kort och gott; mycket prisvärt köp, för den som behöver komplettera med en fjärrkontroll som hanterar upp till 4 enheter!
  5 år sedan
 • Knappt godkänd
  Fungerar helt okej, men är betydligt mer begränsad än sina storasyskon.

  Lite för små knappar för min smak och även om den fungerar precis som den ska och jag använder den flitigt så har det blivit ytterligare en fjärr istället för en ersättare åt fyra andra.

  Edit: Efter att ha införskaffat en Harmony One istället måste jag sänka betyget från 6 stjärnor till 4. Det är helt enkelt inte rättvist att ge ett högre betyg när man vet vad storasyskonet One går för - inte ens om man tar priset med i beräkningen...
  6 år sedan
 • Perfekt
  Haft denna ett par dagar nu och kan verkligen inte klaga på något.
  Styr 3 enheter med denna nu och allihopa fanns med, t o m min 12 år gamla Sony-förstärkare.
  Tokenkel att komma igång och går att programmera precis som man vill.
  Allt jag hittat som kan kallas problem är att den höjde ljudet 2 steg till min TV-box, men ett litet mail till logitech's kundtjänst så fixade dom problemet.

  Och till det priset kan det inte bli annat än full pott.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Billig och bra,en knapp tryckning och tv och digitalbox startar. Kör den på digitalbox Humax HDPVR-1000C. Enda knappen jag inte hittar är. Hur jag får fram det jag spelat in. Annars mycket nöjd med fjärrkontrollen. Speciellt priset. Behöver inte vara dyrt för att funka bra. Osäker på om dina prylar stöds? Gå in på Logitech´s hemsida och test skriv in modell nr. Du får svar innan köp.
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Funkar helt klockrent med tv och receiver. Lite kasst med inställningsmöjligheter gör att fullpotten uteblir. På förra tvn höjdes och sänktes ljudet i steg om 2, faktikst rätt irriterande och inget som gick att rätta till. Var en Panna LCD om någon är intresserad.
  6 år sedan
 • Usel
  Om man får fjärrkontrollen att fungera är den säkert helt ok. Jag fick aldrig den att funka och Logitechs support kunde inte hjälpa mig de bad mig bara att ominstallera en massa program som man behöver för att synca fjärren med sina apparater. Innan ni köper den så rekomenderar jag er att kolla runt på Logitechs forum...

  http://forums.logitech.com/t5/MyHarmony-com/bd-p/myharmony_remotes

  Rätt många personer har rätt många problem med rätt många av deras produkter.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Sjukt otroligt lätt att använda och fungerar utmärkt med alla mina aparater!

  Vissa har klagat på att den inte fungerar så bra med en dreambox, men när du ställt in upprepningshastigheten inuti dreamboxens inställningar är detta inte längre något problem :)

  Priset är oslagbart iom att du kan nu slänga iväg 4 kontroller! KÖÖÖÖP =)
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Detta är min första universal fjärrkontroll. Blev förvånad när det inte fanns med någon bruksanvisning.
  Men när man hade loggat in så förstod man varför.
  Det tog max 15 min att ställa in den som jag ville ha den. Den styr Tv, Digitalbox, Hemmabio och DVD helt perfekt. I mitt fall så finns det ingen anledning att gå upp i pris för att få något "bättre".
  Tack Logitech!
  6 år sedan
 • Acceptabel
  + enkel att programmera
  + hittar samtliga enheter jag har hemma
  + relativt skön att hålla i.
  + rätt snygg design

  - svampiga knappar
  - det går inte att hålla in en knapp för att göra långtryck utan då skickar fjärrkontrollen upprepade signaler istället, och detta går inte ändra.
  - använda snabbstartsfunktionen (finns bara en) eftersom den skickar ut samma signal upprepade gånger och då slår av och på mina enheter och det är ett rent lotteri vilka enheter som är på när fjärren slutar sända signaler.
  - vissa enheter får man programmera de flesta funktioner manuellt även om de finns med i databasen.

  Slutsats är att har du aldrig ägt en Logitech Harmony så kan det vara idé att köpa en sån här och lära sig de grundläggande funktionerna innan man köper en mer avancerad modell. Jag kommer behålla min för den ger ganska mycket mer plats på soffbordet, men nästa inköp blir nog en 650.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Instämmer i föregående talare (Kung67) och levererar samma betyg!
  6 år sedan
 • Perfekt
  Trots begränsade inställningsmöjligheter så är det fantastiskt att man kan få en multifjärr som faktiskt fungerar till de flesta apparater till detta pris. Med tanke på priset så måste jag ge toppbetyg.
  7 år sedan
 • Perfekt
  Letade egentligen efter en originalfjärrkontroll till min gamla Denon-receiver men fastnade för denna och är mycket nöjd. Styr alla mina fyra enheter utan problem. Enkelt att komma igån och MyHarmony har bra intuitiv förmåga att programmera för att det ska bli så smidigt som möjligt. Behövde bara lägga in två knappar manuellt genom att dra och släppa (favoritfunktioner på receivern). Mycket prisvärd.
  7 år sedan
 • Usel
  Inte bra. Har två stycken sen tidigare Harmony One och en 855. Dessa har ett bra verktyg att progga fjärrisen men denna billigare modellen har ett klart enklare interface som man inte kan göra mycket med. Funkar det inte med en gång så är det bara att lämna tillbaka, det skall jag göra i vart fall.
  7 år sedan
 • Bra
  Har en Harmony one i vardagsrummet men ville utöka och ha det lika enkelt i sovrummet. Så köpte mig en 300i.

  Direkt den packades upp ansåg jag att den var smidig och elegant i utformningen.
  Jag bestämmde att den skulle styra dvd;n, min 22" Benq tv och logitech radio.
  Dvd;n och radion var inga problem.
  Tv;n som det inte fanns stöd för var lite krångel.

  Fick sitta och lägga in alla knappar manuellt. Visst det kan jag leva med. Men att lägga in samma knapp 2-4gånger för att få den funktionen att fungera tycker jag är lite överdrivet.

  Sedan är knapparna väldigt känsliga (imo). Får trycka snabbt och löst.

  Men som vanligt när man väl lärt sig grejerna och det fungerar som det skall är man rätt nöjd. Men med problemet att lägga in en fjärr. manuellt så får den lite nerdraget betyg.
  7 år sedan
 • Utmärkt
  Priset är oslagbart och vad man faktiskt får för priset är riktigt nice! Förutom den sköna designen är den superenkel att programmera. Det följde inte med någon manual - för man behöver ingen!
  Logitech gör riktigt bra fjärrkontroller, har en 525 sedan tidigare som jag också är väldigt nöjd med, den erbjuder större möjligheter till inställningar men är något plastigare.
  7 år sedan
 • Perfekt
  Billig universalfjärr som klarar alla mina enheter galant!

  Konfigureras enkelt genom datorn med ett par knapptryckningar.
  7 år sedan
 • Usel
  Logitech har tagit bort istort sett alla avancerade inställningsfuktioner på denna. Funkar den inte perfekt direkt så går det inte justera delays m.m. Avråder alla från att köpa denna då det minsta lilla problem inte går att lösa.
  7 år sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Mycket bra
  Brilliant uppfyllda. Används 5-6 minuter att komma in tre enheter via webben. 95% av knapparna fungerade direkt. Resten jag programmerade lätt även genom ditt program till Logitech.