Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 512GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 512GB

  • Operativsystem: Android 11
  • Skärmstorlek: 6.8 tum
  • Lanseringsår: 2021
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 512GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Jalawa

15 omdömen

18 dagar sedan
Köpte Snapdragon varianten. Tycker kameran inte är så bra som alla vill få den att låta... Väldigt mjuka bilder som är lite väl 'färgglada'... Självklart en bra telefon. Inget snack men ändå... Hade förväntat mig mer.
t
tooby77

32 omdömen

2 månader sedan*
Helt underbar mobil. Överföringen från min S10 gick galant. Snabb som tusan. Mkt pengar, ja visst. Men de kommer ju nya vid lön. 1v senare Ja är riktig impad av batteritiden
*Redigerades 2 månader sedan
k
krille_ro

46 omdömen

2 månader sedan
Wow! Alla ni som gnäller om exynos vs 888, Lägg av! Ni har inte ens testat telefonen. Än mindre ägt den. Och skillnaden är marginell vid normalt användande ändå... Kolla tex på The Tech Chap test på Youtube så ser ni att skillnaden är försumbar för det mesta. Jag har den. Den är snabb och kameran är fantastisk. Just nu det bästa du kan få i en mobil. Zoomen funkar verkligen till skillnad från S20 Ultra. +Kameran är grym. Vad man än vill göra. Macro, zoom, porträtt, landskap. Den klarar allt. +Batteriet är över förväntan. Med storleken på skärmen, cpu och 120 Hz var jag orolig, men den klarar lätt en hel dag och jag har fortfarande 20% kvar på kvällen. +Skärmen är så bra det kan bli. Superskarp och behagligt snabb med 120Hz. Framförallt ljusstyrkan är extrem. Inga problem när solen ligger på. + Snabb! Ja, ja. Jag har också kollat benchmark-klippen på youtube. Men allvarligt. Hur ofta tänker du sitta och stirra på Geekbench 5 snurra på mobilen? Inte jag iallafall. -Bixby är tyvärr fortfarande kvar...men går att stänga av. Undrar när Samsung kommer ge upp... 😁 -Minnesplatsen är det synd att man snålade in på. Framförallt eftersom man har 3 SIM platser med eSIM inräknat. -Synd att man inte gjorde plats för en s-pen i själva chassit. Fast då hade det ju varit en Note... - Knappar på bara en sida tar ett tag att vänja sig vid. - I tyngsta laget med sina 227g Är den värd pengarna? Ja det beror på. Mycket pengar för en mobil förstås, men vill man ha det bästa kostar det... Och just nu finns det inte konkurrent som kommer i närheten av den här kamera-monstret.
F
FRBE

3 omdömen

2 månader sedan
Mycket nöjd med allt, förutom att minneskortplatsen är borta, blir dyrare att försäkra sig om utrymme på telefonen men å andra sidan får man lite mera ram på köpet om man väljer 512gb modellen så det kanske inte är så farligt trots allt. Alla som är i behov av den lilla skillnaden i processorkraften som skiljer Exynos och 888:an kanske ska vänta med att köpa till telefonerna är testade ordentligt.
sweden721127
sweden721127

185 omdömen

2 månader sedan
Fantastisk mobil med grym kamera, bra batteritid och riktigt läcker design.
c
comestai

6 omdömen

2 månader sedan
Definitivt bättre procesor än förra model s20... finns så många test på Youtube....
21 dagar sedan
Endast problem med den här telefonen och dålig service från Samsung rekommenderar inte den här telefonen.

Google